MSLAM 24k Aukso Serumas, Natūralus Raukšlių, Drėkina Odos Priežiūros Veido Esmė 15ml

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€2.38

-50%

€4.76

Dalintis

Apie prekę

MSLAM 24K AUKSO SERUMAS

Neleisk, kad oda šiek tiek rizikos Augalų ekstraktas Natūralių maistinių medžiagų Parafino-nemokamai Ne pigmentas

PRODUKTO INFORMACIJA

[Produkto pavadinimas]: MSLAM 24K AUKSO SERUMAS [Specifikacijos]:15ml/0.52 fl.oz [Poveikį]:24K aukso serumas yra antioksidantas ingredientai ano aukso folija dalelės padeda odai pasipriešinti senėjimo.Jis greitai įsigeria į odą ir aktyvina ląstelių.Į peptidas skatina kolageno gamybą ir atkuria dermos, pasiekti nuo raukšlių poveikį ir sumažinti baudą linijas. [Ingredientai]: Vanduo, Goid, Trehalose, Beta gliukanas, Natrio halurono, Glicerinas, Kuraso ALOE BARBADENSIS ekstraktas.Karbomeras, propilenglikolis.Xxanthan guma, Alantoinas, Hydroxybenzyl esteris, hidrintas ricinos aliejus. [SkinTypes]: Tinka įvairių tipų odai

AUKSAS Aukso dalelės yra toks tankus, kad jie gali lengvai nešioti aukso nanopartidles per smulkių kraujagyslių į pietus odos audinius, kurie yra galingi dėl raukšlių prevencija ir drėgmės sulaikymo.B-GLIUKANAS B-Gliukanas, didina epidermio augimo faktorius (PVZ) dėl amžiaus ir raukšlėta oda, skatinama didinti 1 f kolageno ir elastino odoje, tokiu būdu pagerina odos išvaizdą ir pašalinti raukšles.TREHALOSE Trehalose yra tarsi saugus ir patikimas natura cukraus, kurių savybės puikiai savarankiškai ląstelių veiklą ir biologinės makromolekulinės veikla, gali pagerinti drėgmės kiekį odos pagerinti grubus odos, sumažinti odos nuovargis, odos subtilus ir švelnus.KURASO ALOE BARBADENSIS EXTRAC Gleivių iš aloe vera (baltymų), yra pagrįstas arboran A Baloe mannanaloetin ir kitų polisacharidų, kaip pagrindinis komponentas, gleivių yra svarbi, siekiant užkirsti kelią ląstelių senėjimo ir gydyti lėtinės alergijos.NATRIO HALURONO Giliai įsiskverbia į dermos ir atidarykite dugno raumenys, kurti tankus vandens blokavimo tinklo paviršiaus raumenys, vaidmenį audinių vandens susilaikymas, išvengti vandens nuostolių, išvengti odos vandens trūkumas alerginės reiškinys.

Kreko jaunų slaptažodį sukurti minkšta ir lygi oda

01Anti-senėjimo Giliai į epidermį, turi à antrinio valymo poveikį, švarios odos likęs purvas. 02Anti-raukšlių Natūralus antioksidantas, siekiant palengvinti senėjimo norma odos. 03skin užraktas vandens Pripildyti drėgmės, reikalingų odai padėti pagerinti odos sausumas. 04Smooth odos Prasiskverbti į apačioje odą, skatina suaktyvinti kolageno, gerinti esamų smulkių linijų ir įtempia odą.

Aukso folija dalelių - naujo kanalo absorbcija

Aukso folija yra nuostabi skverbtis, kurie gali būti giliai įsigeria į išlaikyti odą elastingą, stora, subtilus ir šviesus.Ji taip pat gali skatinti geriau įsisavinti vėliau drėkintuvai. 24K aukso folija sudedamosios dalys, kontaktas su oda gali išlaisvinti neigiamus jonus, giliai į dugną odos maitinamųjų remontas.Absorbcijos pajėgumas oda pagerėjo, drėgmės ir mitybos yra daug ir sočiai, pristatydamas minkšta ir elastinga švelnumo.

TIKRO AUKSO LAPŲ MATOMAS

1.sudėtyje yra daug matomas aukso dalelių, kiekvieną lašą, tolygiai. 2.Esmė gali būti absorbuojamas greitai ir auksas ištirpinamas ir ištirpinti programą.

PRIEŠ IR PO NAUDOJIMO

NAUDOJIMO BŪDAS

ŽINGSNIS 01 Po valymo ano atspalvių, paimkite reikiamą kiekį iš esmės delno.STEP02 Naudoti žiedas pirštu ir didžiuoju pirštu tepinėlis dėl veido ir masažas švelniai.STEP03 masažas unti absorbuojamas, ir džiaugtis elastinga ir drėkina odą.

PRODUKTO NEKILNOJAMOJO KULKA

Žymos: baltos spalvos skystas auksas, korian odos priežiūra, aukso skystis, 24k aukso serumas, serumas veidui su aukso, veido aukso serumas, naftos gyvatė, ryžiai, baltieji, acn kremas, veido serumas.

Charakteristikos

Kilmės KN(Kilmės)
Modelio Numeris MSMB001
GZZZ YGZWBZ
Šalis/Regionas Gamyba Kinija
Elemento Tipas veido serumas
Funkcija Anti-Aging
Pažymėjimo Numeris 2019024849
Prekės Pavadinimas MSLAM
Vienetų skaičius Vienas Vienetas
Formulės Skystis
Sertifikavimo GZZZ
Komponentas 24K
Lytis Moteris

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

MSLAM 24k Aukso Serumas, Natūralus Raukšlių, Drėkina Odos Priežiūros Veido Esmė 15ml

MSLAM 24k Aukso Serumas, Natūralus Raukšlių, Drėkina Odos Priežiūros Veido Esmė 15ml

Panašūs produktai: