Šanchajus Chenhua CHI111 sidabro-sidabro chlorido lyginamasis elektrodas CHI112 Ag/AgCl lyginamasis elektrodas R0303

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€18.17

Dalintis

Apie prekę

Modelis

apibūdinti

Numeris

(商品价值的货币表现) kaina

CHI111

Ag/AgCl( sidabro-Sidabro chlorido ) lyginamasis elektrodas

1 Filialas

150 Elementas

CHI112

Ne vandens Ag/Ag+( juoda / Sidabro jonai ) lyginamasis elektrodas

1 filialas

150 elementas

CHI112 sidabro jonų elektrodai, ne gyvsidabris elektrodas, paprastai ne vandeninis tirpalas, išeities nėra viduje elektrodas, galite pasirinkti sprendimas, kurį norite pridėti. (Tačiau, jūs negalite pridėti organinių tirpiklių, konkrečių priedų, tai geriausia pasikonsultuoti su gamintoju prieš perkant išbandyti įvairių cheminių medžiagų, plius įvairūs sprendimai)

CHI111 sidabro chlorido elektrodu, pildymo skystis, stiklo vamzdelis yra prisotinti kalio chlorido tirpale, paruoštas tirpalas.Gali būti naudojamas tiesiogiai

Speciali Pastaba: Produktai negali būti naudojami organiniai tirpikliai

Sidabro chlorido elektrodu Pridėti mažą triuką skysčio: nuimkite stiklinį vamzdelį, pirmą kartą naudojant švirkštą, įtraukti skysčio stiklinis vamzdelis, tada pridėti skysčio PTFE rankovės, tada įdėkite stiklinis vamzdelis, į PTFE rankovėmis.

Magnetinio veiklos R0303 yra tas pats, kaip Chenhua CHI111, kuris yra lengviau ardyti nei Chenhua tai CHI111. Po ilgalaikio pardavimai klientams, Chenhua tai CHI111 stiklinis vamzdelis yra sunkiau ardyti.

R0303 elektrodas dydis: stiklo dalis jo skersmuo 4 mm, stiklo dalis ilgis 5 cm, PTFE dalį skersmuo apie 6 mm, ir PTFE dalį ilgis 25 mm.

Skysčio susisiekti su gaminio dalis yra akytos keramikos.Kai kiekvienas elektrodas yra ištrauktas iš apsauginį dangtelį, ji gali ištekėti.Tai yra normalus reiškinys.Jei elektrodo skystis nutekėjo, ji gali būti papildyta pati.Jeigu klientas nesupranta produktų kokybę, prašome nusipirkti.Produkto nutekėjimo priklauso normalus reiškinys.

Jei kalomelio elektrodo arba sidabro chlorido elektrodas naudojamas bandymo šarminių ar rūgštinių skysčiai, elektrodo bus ion keistis su išbandytas, rūgštinis arba šarminis elektrolitas.

Tai yra, šarminis skystis arba rūgštus atvirkštinio osmoso į elektrodą.

Viduje elektrodas yra prisotinti kalio chloridas neutralus skystis

Kai tam tikrą šarminis ar rūgštinis skystis yra prisotintas, elektrodo blogėja ir yra lengvai pažeidžiami.

Naudoti sočiųjų kalomelio elektrodus, kad būtų priemonė, šarminių ar rūgštinių skysčių literatūroje yra teisinga, bet nėra atsižvelgiama į žalos elektrodai.Už elektrodai patys, rekomenduojama pasirinkti reikiamą elektrodas patikrinti atitinkamo skysčio.

Gyvsidabrio sulfatas testas rūgštinės skysti, sotieji kalomelio elektrodas, sidabro chlorido elektrodu, bandymo neutralus skystis, oksiduotas gyvsidabrio elektrodas.Priemonė šarminis skystis, prašome pasirinkti atitinkamą elektrodas teisingai, taip, kad nebūtų sugadinti elektrodo ir įtakos bandymo duomenų.

Žymos: ag agcl elektrodas, agcl elektrodas, geležies chloridas, geležies (iii) chloridas, kalomelio, ag agcl nuoroda, sidabro suvirinimo elektrodai, 75mm stiklinis vamzdelis, ag agcl elektrodas nuoroda, ag lyginamasis elektrodas, sidabro elektrodo ioni.

Charakteristikos

Tipas Rankinių Įrankių Dalys

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Šanchajus Chenhua CHI111 sidabro-sidabro chlorido lyginamasis elektrodas CHI112 Ag/AgCl lyginamasis elektrodas R0303

Šanchajus Chenhua CHI111 sidabro-sidabro chlorido lyginamasis elektrodas CHI112 Ag/AgCl lyginamasis elektrodas R0303

Panašūs produktai: