Nauja Išpardavimas
10VNT Spiralės Akustinių Tuščiaviduriai Lanksti Oro Vamzdelis Stereo 3.5 mm Ausies Anti-radiacijos Ausinės Ausinės su Mic už Xiaomi Padidinti

10VNT Spiralės Akustinių Tuščiaviduriai Lanksti Oro Vamzdelis Stereo 3.5 mm Ausies Anti-radiacijos Ausinės Ausinės su Mic už Xiaomi "iPhone"

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€15.50

Dalintis

Apie prekę

Techniniai duomenys: 1. Kištukas: 3.5 mm, 2. Varža: 32Ω±20% 10MM 3. Dažnių Diapazonas: 20Hz~20kHz 4. Nominali galia : 100mw 5. Jautrumas : 102db S. P. LAT 1KHZ 6. Ausinės Ilgis: Apytiksl. 1M/3.3 FT 7. Spalva: parama baltos arba juodos spalvos.prašome pasirinkti, kokios spalvos norite!Funkcijos: 1. Į monofoninį laisvų rankų įrangos dalis, lanksti oro vamzdelis yra patogiau naudoti vairuojant ir sporto 2. Profesionalus vaizdo ir garso, išjungti triukšmo, garso kokybė yra ištikimybės produktas yra atokiau nuo elektromagnetinių, daugiau, aplinkos apsaugos ir anti-radiacijos funkcija 3. Likti nuošalyje nuo elektromagnetinio, saugus vairavimas, patogus 4. Lankstus, siekiant išvengti sukimo, patvarus 5. Produktas tinka " IOS " ir "Android" įrenginių per reguliavimo jungiklis 6. Built-in MIC 7. Su atsiliepti ir ranką aukštyn mygtukas 8. Suderinamas su Samsung, Apple, HTC, MOTO, "Sony Ericsson", "Nokia", Lenovo, Huawei, ZTE, Soros, Meizu, Amoi, Grand, Coolpad, ir tt, kurie su 3.5 mm Aux lizdas.Valdymas: produktas mygtuką kontroliuoti telefoną, įdėti vieną kartą gauti, pakabinti skambučius ir pristabdykite muziką, įdėti du kartus atkurti muziką per muzikos pristabdymas; įdėti du kartus tiesiogiai pereiti prie kitos dainos Pakuotė: 10 x Anti-radiacijos Ausinės 10 x Ausies-bud Laivybos Laikas Patarimai: Visas paketas siunčiamas registruotu paštu.su sekimo numerį galite sekti paketo statu.tai yra saugumo saugaus krovinių.Laivybos laikas yra apie 20--50 dienų.Todėl įvairių šalių politikos krypčių ir oro sąlygų ir kitų priežasčių.siunčiami į skirtingas šalis ,laivybos laikas bus skirtingas.Turi klausimų.prašome nedvejodami susisiekite su manimi per ali pranešimą.ačiū!Atsiliepimai: Palikti neigiamas grįžtamasis ryšys yra vienas negali išspręsti problemų.Yra daug daugiau teigiamų būdų etapas, tai apie gerus bendravimo Prašome išsiųsti pranešimą su mumis per Keturvalakiai.lt.mes pasistengsime mums geriausia spręsti jūsų problemą.ačiū! Apie Mokesčius: Mes stengiamės, kad paslauga jums.Nes custom taisyklės skiriasi kiekvienoje šalyje, muitų ir akcizo mokesčiai yra ne mūsų atsakomybė, ir mes ne kompetentingi atsakyti į klausimus šia tema.Prašome tyrimų savo šalies tarifai ir importo akcizų prieš perkant..

Žymos: stabdžių spinduliuotės atveju, banggood parduotuvė, žaidimo meistras sistema, man patinka skausmas, tuščiaviduris vamzdis, bw fye7, 4 port rca, 8p jungtis, oro vamzdelis ausinių, xiaomi 1 ausinės.

Charakteristikos

Išėjimo Tipas NĖRA
Prekės Pavadinimas Banggood
Jungtis Prijungti
Išėjimo įtampa NĖRA
Naudojimas Perjungimo

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

10VNT Spiralės Akustinių Tuščiaviduriai Lanksti Oro Vamzdelis Stereo 3.5 mm Ausies Anti-radiacijos Ausinės Ausinės su Mic už Xiaomi

10VNT Spiralės Akustinių Tuščiaviduriai Lanksti Oro Vamzdelis Stereo 3.5 mm Ausies Anti-radiacijos Ausinės Ausinės su Mic už Xiaomi "iPhone"

Panašūs produktai: