Kūrybos Geometrinis Kambarį Kilimas Orange Zebra Modelis Plotas Pledai Šviesos Prabangos Stiliaus Miegamojo Lovos Dekoro Neslidžia Grindų Kilimėlis

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€7.88

-2%

€8.12

Dalintis

Apie prekę

Kūrybos Geometrinis Kambarį Kilimas Orange Zebra Modelis Plotas Pledai Šviesos Prabangos Stiliaus Miegamojo Lovos Dekoro Neslidžia Grindų Kilimėlis

Produkto Aprašymas: Medžiaga: Poliesteris, Kempinės, Non-Slip Gumos Gaminių taikymo Sritis: Gyvenamasis Kambarys, Miegamasis, Virtuvė, Įėjimo Durys Pakuotė: Opp Maišelį Privalumas: Anti-Slip Minkštas Lengva Rūpintis Pakuotė:1xCarpet Taikoma vietų : Gyvenamasis kambarys, prieškambaris, Studijų kambarys, Vonios kambarys, Miegamasis, Virtuvė.

Apie Pakuotėje: Už kilimas pakuotės, kaip ilgai, kaip koks nors šalutinis kilimas yra lygus arba mažesnis kaip 60cm, mes pasirinkti roll it up.Jeigu bet koks šalutinis kilimas yra didesnis nei 60cm , mes pasirinkti lankstymo pakuotės, nes dydžio reikalavimus, logistika.Kai gaunate sulankstyti kilimų, prašome nesijaudinkite.Mes galime suteikti jums su dviem sprendimus, spręsti raukšlėtis problema.Pirmasis sprendimas: galite atidaryti gautą kilimų ir sukite jį, ir palikti ji tyliai naktį, iš esmės raukšles gali būti atkurta.Antrasis sprendimas: Jūs galite lygintuvas su garo geležies, ir raukšles gali būti greitai atkurta. (Šis metodas veikia geriau).

Apie Hemming Kilimų: krašto kilimas yra padalintas į baltos arba juodos spalvos.Jeigu tu negali mums pasakyti, kad pastaba spalvos apvadu kilimas, mes atsitiktinai pasirinkti spalvą, apvadu kilimas pagal modelį, kiliminė danga.Prašome atkreipti dėmesį!Ačiū

Apie Dydį: (Apytiksliai)40x60cm/45x75cm/60x90cm/40x120cm/50x120cm/60x180cm/80x120cm/80x160cm Konversijos: 1 cm = 0. 393 colių, 1 colis=2,54 cm Rankinis matavimo dydį prašome leisti 2-3cm klaida.

Pranešimas: Dėl šviesos ir ekrane skirtumas.prekės spalva gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos.Prašome leisti 1-3cm skirtumai dėl rankinis matavimas.

Dėkojame už jūsų prašome suprasti.

Mokėjimas 1.Keturvalakiai.lt, padeda Vizų , Boleto , "MasterCard", "Maestro" Debeto Kortelės ,Western Union", "Webmoney", QIWI ir pavedimu Per Bankų.

2.Jei jūs vis dar turite bet kokių klausimų dėl mokėjimo, Prašome nedvejodami kreipkitės į mus.Pristatymas 1.Mes atsiųsime elementus per 2-3 dienas, kai sistema patvirtina pirkėjų, mokėjimo.

2.Laivybos išlaidos neapima visų importo mokesčių,pirkėjai yra atsakingas už muitus.

3.Mes grąžinsime pirkėjų, jei pirkėjams grąžinti prekes per 15 dienų nuo pirkėjų gavimo klausimai, dėl bet kokios priežasties.Tačiau pirkėjai turėtų būti grąžinti laivyba, krovinių ir įsitikinkite, kad daiktai grąžinami jų originalus sąlygas.

4.Prekės yra vežamos Keturvalakiai.lt Standartinis Pristatymas , Kinija Paštu, Oro Paštu , Keturvalakiai.lt Premium Pristatymas , ePacket , pasiekti dauguma šalių per 15 iki 35 reikalas dienų.Pristatymo laikas priklauso nuo paskirties ir kitų veiksnių,ji gali užtrukti iki 60 darbo dienų. 5.Jei norite gauti elementą greičiau,susisiekite su mumis mokėti papildomų krovinių, mes galime jums pasiūlyti šias greičiau ir pigiau laivybos būdais: UPS , DHL , " Fedex , TNT , DEPX , AVS .Per šių būdų, jūs galite gauti elementą maždaug per 5-7 darbo dienas.Atsiliepimai 1.Jūsų pasitenkinimą ir teigiamas grįžtamasis ryšys yra labai svarbus mums.Prašome palikti teigiamą atsiliepimą ir 5 žvaigždžių, jei jūs patenkinti mūsų prekes ir paslaugas. 2.Jei turite kokių nors problemų su mūsų daiktus ar paslaugas,prašome nedvejodami susisiekite su mumis, pirmą kartą prieš jums palikti neigiamą atsiliepimą.Mes padarysime viską, kad išspręsti visas problemas ir suteikti jums geriausias paslaugas klientams.

Žymos: viktorija, nuotrauka tapetes, kilimų geometr, miegamajame kiliminė danga, europos kilimėliai, 160x230 kilimas, džiuto kilimas, kilimų vaivorykštė, kambario kilimėliai, art deco kilimas.

Charakteristikos

Kilmės KN(Kilmės)
Technics Mašina Padarė
Transporto pardavimas gabalas
Formos Stačiakampis
Apdailos Stilius Modernus Stilius
Plauti Stilius Plauti Rankomis
Vieta Salonas
Naudoti Dekoratyvinis
Taikomas vietos Virtuvės,Prieškambario,Valgomojo kambario, svetainės, prieškambario, miegamojo
Medžiaga 100% Poliesteris
Dizainas Kilim
Stilius Europa
size1 40x60cm/45x75cm/60x90cm/40x120cm
Pakuotė 1xCarpet
Size2 50x120cm/60x180cm/80x120cm/80x160cm
Modelio Tipas GEOMETRINIO

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Kūrybos Geometrinis Kambarį Kilimas Orange Zebra Modelis Plotas Pledai Šviesos Prabangos Stiliaus Miegamojo Lovos Dekoro Neslidžia Grindų Kilimėlis

Kūrybos Geometrinis Kambarį Kilimas Orange Zebra Modelis Plotas Pledai Šviesos Prabangos Stiliaus Miegamojo Lovos Dekoro Neslidžia Grindų Kilimėlis

Panašūs produktai: