RIC01721B Karbido Frezavimo Cutter HP005 63X5X16X80T Už Silca Delta A S M/BVI ECCO/BIANCHI 101 Klavišą Pjaustymo Mašinos

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€51.93

Dalintis

Apie prekę

Speciafication:

Iš dia:63mm Storis:5mm, Vidinis dia:16mm Tetth:80Z medžiaga:karbidas

Mašinos suderinama su: Silca Delta Kaip-M/BVI ECCO/BVI ECCO PLIUS/BIANCHI 101

Ilgiau įrankiai gyvenimą, nei HSS klavišą cutter,geriausia grūdinto plieno pjovimo.

HP005 karbido frezavimo cutter:

Apmokėjimas:

[1].Mes galime sutikti T/T", "Paypal", Vakarų Sąjunga arba Keturvalakiai.lt.

[2].Mokėjimas turi būti atliktas per 3 dienų nuo užsakymo.

[3].Jeigu turite kokių nors mokėjimų problemų,pls susisiekti su manimi, be abejo.

[4].Jei mūsų percharge krovinių vežimo savikaina yra didesnė už faktines transporto išlaidas,mes grąžinsime pinigus už papildomų dalių, kad jūs .

Vežimą:

[1].Visame pasaulyje laivybos.Šis sklypas yra siųsti KINIJA Paštu, Oro Paštu.Pristatymo laikas reikia apie 10-60days.Plz palaukti, ir, Jei norite, sklypo siunčia DHL.ex,Plz spustelėkite nuotrauką pamatyti.

[2].Mes teikiame DHL,UPS,TNT, "FEDEX", SF,Kinijos Oro Pašto siuntimo paštu paslaugą.Jei turite specialių poreikių,pls palikti pranešimą kai užsakymą.Jei ne paminėti,, mes pasirinkti vieną jums.

[3].Kad tvarkomi laiku, kai mokėjimo tikrinimo.

[4].Pls atkreipti dėmesį ,mes tik laivas patvirtino, kad adresas.Kai užsakymą,pls, įsitikinkite, kad jūsų pristatymo adresas yra teisinga.

[5].Jokių problemų per laivybos laikas,pls susisiekti su manimi.

Atsiliepimai:

[1].Jūsų išankstinio patvirtinimo, bus labai dėkingi gavę sklypą.

[2].Nuo jūsų atsiliepimai yra svarbus mūsų verslo plėtros,mes nuoširdžiai tikimės, kad jums palikti teigiamą atsiliepimą, jei jūs patenkinti mūsų produktų ir paslaugų.Ačiū.

[3].Kai jums rasti pjovėjai turi tam tikrų problemų,pls susisiekti su manimi ne vieną kartą.Mes padėsime jums slove problema.Ačiū už supratimą.

Gaminame frezos,pjovimo diskai ir pabaigoje frezos su kopijavimo klavišus ir klavišą, norėdami aprūpinti pjovimo staklės,pvz., SILCA,KEYLINE,BVI,Ilco-Orion,HPC,WENXING,GLADAID,AN-SAN.Reikia bet kokį klavišą pjovikliai,pls susisiekti su manimi e-paštu.Ačiū už paramą!

Žymos: dviračių balta, oda vyrų batų, pagrindiniai įranga, kūgio frezavimo cutter 60 laipsnių, smulkintuvas salyklo, bianchi dviratį, silca ultracode klavišą mašina, cutter raktas, pagrindiniai silca, minda silca klavišą pjovimo mašina.

Charakteristikos

skylę dia 16mm
Medžiaga Karbidas
Kampas 84
Danga no
Pakavimas Kartoninė Dėžutė
Modelio Numeris RIC01721B
Prekės Pavadinimas YOUPU
iš dia 63MM
Mašinos, suderinamas su Bianchi 101 klavišą pjaustymo mašinos
Dantys 80Z
Modelis HP005
Storis 5mm

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

RIC01721B Karbido Frezavimo Cutter HP005 63X5X16X80T Už Silca Delta A S M/BVI ECCO/BIANCHI 101 Klavišą Pjaustymo Mašinos

RIC01721B Karbido Frezavimo Cutter HP005 63X5X16X80T Už Silca Delta A S M/BVI ECCO/BIANCHI 101 Klavišą Pjaustymo Mašinos

Panašūs produktai: