FMT-209 Guitar Tuner Clip-on " 3 In 1 Metronome Imtuvas Tono Generatorius Chromatines Gitara, Bosinė Ukulėle Smuiko Muzikos Instrumentas

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€9.79

-36%

€15.30

Dalintis

Apie prekę

Daugiafunkcinis tunner, guitar, paprasta naudoti ir nekenkia gitara, galite klipas styginis instrumentas tam tikrą lygį ir sukuria savo toną.

Savybės:

3 1. dizainas: derintuvą, metronomą ir tono generatorius.

tvirtas ir praktiškas.

Didžiausia ir specialių spalvinga LCD ekranas užtikrina lengva peržiūra pagal bet kokios būklės.

Įrengta 360 laipsnių pasukimo įrašą, jis gali būti koreguojamas, puikus žiūrėjimo kampas.Įrašo atidarymas yra neslystantis ir galėtų įrašą į priemonė stabiliai.

Jautri ir tiksli tiuningo chromatines, gitara, bosinė gitara, havajų ir smuikas.

Jis bus automatiškai uždaryti daugiau nei 5 minutes be operacijos, taip pat duomenys bus išsaugoti.Energijos taupymas, labai praktiškas.

Techniniai duomenys:

Spalva: juoda

Pagrindinė medžiaga: ABS

Baterijos: 2 * AAA, 1,5 V, 250mAh

Pakuotės dydis: 116 * 60 * 43mm / 4.6 * 2.4 * 1.7 į

Pakuotės svoris: 100g / 3.5 unciją

Paketų sąrašo:

1 * Imtuvas

Pristatymas:

1.Mes garantuojame, kad laivas prekes per 24-72 valandų po apmokėjimo patvirtinimo, išskyrus atostogų.

2.Mes laivas, kurį Kinija paštu,HKpost EMS,DHL,Fedex,pagal jūsų pasirinkimą, kai užsakymus .

3.Jeigu tu negali gauti elementą po 45 dienų,prašome nedvejodami kreipkitės į mus.Mes, kad visų mūsų pastangų siekiant išspręsti problemą.

Garantija:

1.Visi daiktai turi 1 metų garantiją.JEI jūsų pirkimo neatitinka geros prekinės kokybės, tinkamumo, ar atitinka aprašymą, galime užtikrinti, kad jūsų klausimai būtų išspręsti .

2.Už klaidingai-išsiųsti elementai, Prašome susisiekti su mumis per 48 valandas po gimdymo.Mes pasirūpinsime, kad pateikti teisingą objektų arba grąžinti visus jūsų mokėjimą.

3.Už gaminius su trūkumais arba netinkamų produktų,prašome atsižvelgti į nuotraukas ar vaizdo įrašus,mes išsiųsti arba grąžinti po patvirtinimo.

Žymos: dėl gitaros stovas, imtuvas, priedų akustine gitara, akustinės gitaros skylę plug, ryšių muzikos instrumentai, profesinės smuikas, gotoh imtuvus, aukso, gitaros derintuvas, metronome fortepijonas, failo gitara.

Charakteristikos

Tipas Poveikis
Kilmės KN(Kilmės)
Modelio Numeris FMT-209 Gitaros Derintuvas
Kištuko Tipas ES Plug

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

FMT-209 Guitar Tuner Clip-on

FMT-209 Guitar Tuner Clip-on " 3 In 1 Metronome Imtuvas Tono Generatorius Chromatines Gitara, Bosinė Ukulėle Smuiko Muzikos Instrumentas

Panašūs produktai: