Free shopping augalinės medžiagos, ekstraktai Raudonųjų granatų ekstraktas remonto 30ml drėkinamasis balinimo odos priežiūra

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€10.19

-35%

€15.68

Dalintis

Apie prekę

Šiandien Spręsti, Kad Dauguma Produktų Kokybę!Atnaujinta Kasdien.

Apie Produktą

Pavadinimas: Raudona Granatų Ekstraktas

Ingredientai: Kinija

Naudojimas: 5-10%

Ingredientai: aiškus ir skaidrus skystis, granatų aromatu.

Laikymas: Po išpakavimo, laikyti vėsioje ir sausoje vietoje, kambario temperatūroje, saugoti nuo tiesioginių saulės spindulių.

santrauka

1. raudona granatai yra naujas atradimas prekių, kurių sudėtyje yra antocianinai ir polifenolių, antioksidantų poveikis yra gana gera, įskaitant rūgšties, ellagic rūgštis), turi priešuždegiminį poveikį, visų pirma, Biuro Sveikatos paskelbė patvirtinimo balinimo ingredientų, taip pat naudoti odos priežiūros raudonųjų granatų ekstrakto koncentratas, gali sustiprinti odos ląstelių anti-laisvųjų radikalų, net jei oda taip pat gali būti naudojamas su alergijomis.

2. Raudonųjų granatų vaisių sudėtyje yra daug kalio, fosforo, polifenolių, linolo rūgšties ir įvairių mineralų.Švelnios, ursolio rūgšties, gali skatinti odos mikrocirkuliaciją, stimuliuoja kolageno hiperplazija, padidinti odos elastingumą ir anti-uždegiminių; taip pat gali būti renkama UV spindulių ir laisvųjų radikalų gaminti slėgis, ellagic rūgštis gali sklandžiai ir kompaktiškas odą, mažina uždegimą , teikiame odos drėgmę, yra veiksmingas antioksidantas.

3. Pagrindiniai parametrai"

Raudonųjų granatų vaisių sudėtyje yra aukštos koncentracijos antioksidantai, plius precedento grynoji gamtos elementas, gimė nauja koncepcija, dieta, raudonųjų obuolių esmė Vitamino energijos suteiks neribotą tiekimo nauja energija jūsų odą, pašalinti visus odos toksinus, daugiau Turtingas drėkinamasis poveikis.

[naudojimas]

Pridėti vandeninės fazės, pavyzdžiui, junginys kremas, kuris turėtų būti pridėta kambario temperatūroje.

specialus priminimas

Šis produktas yra tiekiamos ilgą laiką, pvz., krituliai, yra normalus reiškinys, gali būti tolygiai maišant po naudojimo.

Patarimai

1. Mes parduodame produktą, yra kosmetikos klasės, skirta tik išoriniam naudojimui, negalima valgyti.

2. Oda jautri, atkreipkite dėmesį.

3. Ekstraktas gali būti geriamos.

4. Uždarykite dangtelį ir įdėkite jį į vėdinamoje, vėsioje, tamsioje vietoje.

5. Ekstraktas negali pakeisti narkotikų.

6 Atsargiai turėtų būti imtasi prieš naudojant aromaterapija, pageidautina su psichologu.Gamintojas: Augalų Dovana Kilmės šalis: KINIJA Savybės: Veiksmingumas: Yra Antocianinai Ir Polifenolių, Kurie Turi Puikų Antioksidacinį Poveikį, Ir Ellagic Rūgštis Turi priešuždegiminį Poveikį.Tai Taip Pat Yra Naudojamas Odos Priežiūrai, Kuri Gali Sustiprinti Odos Ląsteles Nuo Laisvųjų Radikalų, Net Jei Tai Yra Alerginės Odos.Šis Produktas Turi Didelį Kiekį Kalio Ir Fosforo, Polifenolių, Linolo Rūgšties Ir Įvairių Mineralų.Lengvas Ursolio Rūgštis Gali Skatinti Odos Mikrocirkuliaciją, Stimuliuoja Kolageno Hiperplazija, Padidinti Odos Elastingumą Ir Anti-Uždegiminių; Taip Pat Galite Filtruoti Laisvųjų Radikalų Sukelto Ultravioletinių Spindulių Ir Slėgio, Ellagic Rūgštis Gali Sklandžiai Ir Stangrina Odą, Slopina Uždegimus Ir Jautrumą, Jis Yra Stiprus Antioksidantas, Drėkina Odą.Naudoti Papildoma Suma: 5-10%.Panaudojimas: Dėl Įvairių Odos Priežiūros Produktų, Pvz., Dažų, Kremas, Kaukė.Ingredientai:

Raudonųjų granatų ekstrakto koncentratas, antocianinai ir polifenolių, ir kitų mineralų Tinkamumo laikas:

18 mėnesių, Rodo panaudota:

Odos Priežiūrai Pakuotės:

Sandarioje pakuotėje Kiekis:

1 VNT. Svoris:

30ML Kaip naudoti: Po valymo, pridėti visi ryškių odos vandens, esmė, losjonas, kremas, šampūnas, dušo želė ir pan.Švelniai tepinėlio Odos tipas: Visi Odos Tipas Didmeninės Kainos: Daugiau nei 3 gabalus, 5% nuolaida

Pastaba Ekstraktas yra Kinijos gamintojas, Guangdong, Kinija

Produktai yra kosmetikos klasės, skirta tik išoriniam naudojimui, negalima valgyti.

Daugiau Produkto Informacinis

Kinijos Aprašymas, Nuotraukų nuorodos, kokių nors klausimų, Prašome nedvejodami susisiekite su mumis

Kodėl Verta Rinktis ?Augalų Dovana Gamtos Ir Aukštos Kokybės Paslaptis.Augalų Dovana yra natūralių augalų eterinio aliejaus gamybos įmonių,GMP gamybos cechas,importuotų įranga,gavybos technologijos,daugelis nacionalinių saugos kontrolės sertifikatas,žūklė, gamtos ir aukštos kokybės eteriniai aliejai, klientų atsiliepimus.

Augalų Dovana produktų saugumo nustatymo.

Augalų Dovana, profesinės sveikatos ir grožio pardavėjas kinijoje, parduoda didelį pasirinkimą aukštos kokybės produktais, kurie yra pagaminti Kinijoje už prieinamą kainą.

Mes labai džiaugiamės, kad galėsite susisiekti su klientais iš viso pasaulio ir daro mūsų linija neįtikėtinai sveikatos ir grožio produktų jų, kur jie gyvena.

Turimi produktai, Odos priežiūros produktai, eteriniai aliejai, masažo aliejai, baziniai aliejai, Originalus Skystis, Hydrolat; Kaip papildoma premija, yra kasdienio spręsti, kad siūlo pasirinkti produktus, ne diskontuota palūkanų norma.Be to, pirkėjai, norintys įsigyti prekes urmu gali gauti dar daugiau nuolaidų.

Žymos: auskarai raudonųjų granatų, raudonųjų granatų netikras, mini dirbtinių raudonųjų granatų, prekės raudonųjų granatų, karoliukai, raudonų obuolių, , raudonųjų granatų veido, rožių raudonų obuolių, , raudonųjų granatų priedai, raudonas stiklas granatų, raudonųjų vynuogių granatų.

Charakteristikos

Formulės Skystis
specialios naudojimo kosmetikos patvirtinimo NĖRA
Lytis Unisex
Funkcija Spuogų Gydymas
kosmetikos funkcija ramus raminantis, švelnus, naudoti gerą poveikį
kosmetika su efficacies sumažėjimu, akučių
Kosmetika efficacies Šlakelis
Prekės Pavadinimas Augalų Dovana
kosmetika laipsnių įsisavinimo funkcija Geras
Komponentas Raudonųjų granatų ekstraktas
Elemento Tipas veido serumas
tinka visų tipų odai odos
poveikis funkcija naudoti poveikis

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Free shopping augalinės medžiagos, ekstraktai Raudonųjų granatų ekstraktas remonto 30ml drėkinamasis balinimo odos priežiūra

Free shopping augalinės medžiagos, ekstraktai Raudonųjų granatų ekstraktas remonto 30ml drėkinamasis balinimo odos priežiūra

Panašūs produktai: