Carlinkit "Apple" CarPlay Belaidžio Carplay Aktyvatorius-Automobilio Auto Connect Belaidžio Adapte Carplay Auto

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€74.41

-48%

€145.90

Dalintis

Apie prekę

Carlinkit "Apple" CarPlay Belaidžio Carplay Aktyvatorius-Automobilio Auto Connect Belaidžio Adapte Carplay Auto

Aprašymas:

Kategorija: originalios automobilių su viela carpaly belaidžio mobiliojo telefono projekcija modulis Spalva: Juoda Produkto modelis: CPC200-U2W Medžiaga: ABS Energijos sąnaudos: 0,15 W Įvestis: DC5V 1-2.1 Galia: DC5V 1-2.1 Prisijungimo būdas: belaidis Nauja versija: Belaidis CarPlay USB Dongle Taikoma tik originalios automobilių su viela carplay "IPHONE", kuris palaiko IOS10 ir virš sistemos, valdymas Balsu: Ji gali naudoti kortelę/muzika/telefonas.Palaiko balso komandos skambinti, naudoti korteles, klausytis muzikos ir naudotis pranešimus.Jutiklinis ekranas ir HD ekranas: Naudokite USB kabelį orientuotis kontrolės ir mobiliojo telefono ant automobilio navigacijos ekrano.

Savybės:

1. Pažangi balso kontrolė: Paramos Siri/Muzika/Žemėlapis/Telefonas/Pranešimas/Audiobook.Siri funkcija padės jums skambinti Rose ar vienas iš jūsų draugų.Prašome atkreipti dėmesį, kad greitis iš mūsų įranga priklauso nuo greičio iš savo mobiliojo telefono. 2. Rankų ir saugaus vairavimo: Skambinti/gauti skambučius, tikrinti balso paštą, teksto pranešimai ir atlikti korteles.Klausytis savo mėgstamų dainų, naudokite programą "iTunes", "Apple" Muzikos ir laisvų rankų įrenginio programose.Kaip naudoti produktą: 1. Įdėkite produktą į USB originalus automobilio šeimininko, spustelėkite Aktyvi Paieška, ir įjunkite "Bluetooth" ir "wifi" prie mobiliojo telefono. 2. Spustelėkite "bluetooth" signalą apie mobilųjį telefoną, kuris bus rodomas automobilis, mašina, pasirinkite sujungimo mobilusis telefonas, ir tada naudoti Apple Carplay suprasti belaidį ryšį.

Pakavimo sąrašas:

1 X carplay 1 X vartotojo vadovas

Žymos: rcd330 6rd 035 187 b, carplay, automobilių žaidimas, belaidžio carplay, universalus belaidis carplay adapteris, auto jungtis, automobilių lipdukas, camara idoing, "android" auto yaris, carlinkit.

Charakteristikos

Elemento Tipas Kabeliai, Adapteriai & Lizdai
Kilmės KN(Kilmės)
Galia DC5V 1-2.1
Prisijungimo Būdas Belaidžio
Įėjimas DC5V 1-2.1
Medžiagos Tipas ABS
Elemento Dydis 46x12x80mm
Įtampa 5V
Prekės Svoris 0.15kg
Prekės Pavadinimas Vehemo
Sąsaja USB2.0
Modelio Pavadinimas CPC200-U2W-Plus

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Carlinkit

Carlinkit "Apple" CarPlay Belaidžio Carplay Aktyvatorius-Automobilio Auto Connect Belaidžio Adapte Carplay Auto

Panašūs produktai: