Derliaus Vilnos Šiltas V-iškirpte Office Ponios Kietas Plius Dydis-ilgomis Rankovėmis Prarasti Trumpas Viršūnes Kostiumas Paltai Striukes Moterims, Moterų 2020 m.

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€40.69

-43%

€72.66

Dalintis

Apie prekę

Medžiaga: 80% vilna

Tai kostiumas, kad jums nereikia turėti savo spintoje.Tai super mėgstamus Mano mėgstamiausia Modernus Retro Stilius Jis yra pagamintas iš kompozicinių vilnos ir klasikinis vilnos, su prasme, kokybės Joks mygtukas, projektavimas daro kūno pilnas tingus ir atsitiktinis atmosfera Paslėptos kišenės ant šonų Jis puikiai tinka dėvėti mažas didelės apykaklės viduje Apatinės kūno su plataus kojų kelnės, atsitiktinis kelnės,pilnas stilius!!Atitinka jausmą, modeliavimo, kartu užtikrinant tvirtą dėvėti

Dydžių Lentelė

Pastaba: 1.Priemonė klaidos per 2-4cm yra normalu 2.Tai yra Azijos dydžio, tai yra paprastai mažesnis nei Europos dydį, prašome patikrinti aukščiau išsamios matavimo pasirinkti tinkamą dydį, kol jūs jį užsisakyti. 3. Kaip skirtingų kompiuterių rodyti įvairių spalvų, spalvos faktinių prekė gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos.

Modelis Rodo

Skalbimo Instrukcijos

šalto vandens plovimo / rekomenduojamas sausas valymas

Kelių Spalvų

Kava / Black

Atsiliepimai

Jei gavote jūsų patenkintas prekei, prašome man duoti 100% tobulas 5 žvaigždžių balai už mūsų produktus ir paslaugas.Man bus vertinama.Jei nesate patenkintas savo pirkiniu, dėl bet kokios priežasties, prašome susisiekti su mumis prieš jums palikti neigiamą atsiliepimą arba padaryti išsamias reitingų .Mes stengiamės išspręsti problemą ir palikti jums malonu apsipirkti čia.Ačiū!Manau, kad geras bendravimas gali išspręsti visas problemas, ir mums atneša gerą draugystę.

Pristatymas

Įsitikinkite, kad jūsų pristatymo adresą ir pašto kodą atidžiai prieš jums mokėti.Mes pasiliekame teisę imti, laivybos mokestis vėl grįžo elementų, dėl siekinys neteisingą adresą.Mums reikia 2-10 darbo dienų parengti savo užsakymo pagal mūsų daug nurodymai, kiekvieną dieną.Prašome suprasti, vėlavimo dėl atostogų.Mes negalime kontroliuoti transporto, kaip jis yra tvarkomas pagal 3-iosios šalies,bet mes laivas sklypo iš pat pirmos akimirkos.Importo muitų, mokesčių ir rinkliavų nėra įtrauktos į prekės kainą arba laivybos kaina.Ten mokesčiai yra pirkėjo atsakomybė.Prašome patikrinti, su savo šalies muitinės tarnyba, siekiant nustatyti, kas šių papildomų išlaidų bus iki varžytinių ar pirkti.Muitinės mokesčių, paprastai yra apskaitomos laivybos kompanija arba renkami, kai galima pasirinkti elementą.Šie mokesčiai yra ne papildomas siuntimo išlaidas.

Žymos: priedai nova4, 6 f 35 lemputės, "adidas" shell " vadovas, 2gb ddr palydovinių, veikliosios dėvėti paaugliams, 2 gb kamera ir atminties, dviračių laikikliai vyras, 6 f 3 v transformuoti, 6 f 8 colių planšetiniu kompiuteriu.

Charakteristikos

Amžius Amžius 35-45 Metų
Modelio Numeris 191215327
Tipas Šikšnosparnių Rankovėmis
Rankovės Stilius Batwing Rankovės
Su gobtuvu No
Uždaryti Tipas Atidaryti Dygsnio
Apykaklės V-Kaklo
Drabužių Ilgis Reguliariai
Stilius derliaus
Medžiaga Poliesteris
Lytis MOTERIS
Viršutinių Drabužių Siuvimas Tipas Striukės
Apdaila NĖRA
Storis Storas (Žiemos)
Modelio Tipas Kietas
Elemento Tipas Viršutinių Drabužių Siuvimas & Paltai
Rankovės Ilgis(cm) Pilnas

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Derliaus Vilnos Šiltas V-iškirpte Office Ponios Kietas Plius Dydis-ilgomis Rankovėmis Prarasti Trumpas Viršūnes Kostiumas Paltai Striukes Moterims, Moterų 2020 m.

Derliaus Vilnos Šiltas V-iškirpte Office Ponios Kietas Plius Dydis-ilgomis Rankovėmis Prarasti Trumpas Viršūnes Kostiumas Paltai Striukes Moterims, Moterų 2020 m.

Panašūs produktai: