Unisex Lengvas Pėsčiųjų Sportbačiai Moterims Suede Kvėpuojantis Atsitiktinis, Turistiniai Batai, Vyrams, Aukštos Kokybės Non-slip Kempingas Alpinistinės Batų

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€15.66

-55%

€35.59

Dalintis

Apie prekę

Dydis Parametras Pastaba 1 : Jei nesate tikri dėl dydžio, prašome nedvejodami kreipkitės į mus. 2 : Stovėti tiesiai ant popieriaus, pažymėti taškus iš ilgiausiai priekiniai tne ir kulno ilgis dviejų taškų yra pėdos ilgis. 3 : ilgis kairę koją ir dešinę pėdą gali būti šiek tiek kitoks , prašome įvertinti didesnį. 4 : Jei jūsų kojos yra storas ir platus, mes siūlome jums pasirinkti vieną dydis didesnis. 5 : Prašome Pasirinkti Dydį Pagal Savo Pėdos Ilgį,Ne Batai Ilgio. 6 : JAV Dydžio Ar EUR Dydis gali skirtis Su Jūsų Šalyje ( nestandartinių ) , Prašome Pasirinkti Dydį Pagal Jūsų Pėdos Ilgis. 7 : Pavyzdžiui, Jei Koja Ilgis Apie 26 Cm, Jūs Galite Pasiimti Batus EUR Dydis 42. 8 : Siekiant Išvengti Didelių Mokesčių Ir Perduoti Savo Vietos Užsakymą Greičiau, Mes Pakuotės Batai Be " Box ", Prašome Suprasti.

1.Patarimai: Jei jūsų pirkti apsaugos laikas bėga, prašome susisiekti su mumis ir mes galime jums padėti ją pratęsti.Taigi, jūsų pinigai bus ne eiti į mano sąskaitą. 2.Siuntos Prekės bus išsiųstos per 1-5 darbo dieną po apmokėjimo, išvalytas.

Paprastai prekės bus pristatomos per 20-50 darbo dienas po išsiuntimo.Brazilija reikia daugiau laiko 30-70 darbo dienų po išsiuntimo (Laivybos laikas yra apytikris, bet ne garantija) Per atostogų sezono, gali būti tolesnių vėlavimų. 3.Grąžinti mūsų pardavėjas nuomone,pirkėjas yra Dievas, Mes elgiamės kiekvienas klientas su atsargūs ir atidūs, kad patenkintas klientas ir turite puikių,malonių pirkinių.

Tuo atveju,jei esate nepatenkinti su produktu ar paslauga, prašome susisiekti su mumis.Mes esame čia, kad padėtų & išspręsti bet kokias problemas.Ir po susisiekite su mumis, produktai gali būti siūlomi keitimo ar grąžinimo, greitai ir efektyviai.

Prašome ne palikti neigiamą atsiliepimą be susisiekę su mumis problema, jis bus laikomas galutinis sprendimas, ir jokių tolesnių kontaktų arba el. paštu, atsakymas bus pateiktas.Ir mes negalėjome pasiūlyti keistis ar duoti grąžinimo paslaugas jums. 4.Nemokamai Grąžinti Su "Nemokamai Grąžinti" paslauga, gausite papildomą 15 dienų (viršuje, kad dėl laiku, data) nuspręsti, jei norite išsaugoti arba grąžinti elementą, dėl bet kokios priežasties, kaip ilgai, kaip jie nepanaudoti, unwashed ir į savo pradinę būklę - visiškai originali pakuotė.Tai paprasta ir greita:

Lengva---

Galite grįžti elementus vietoje ir lengvai: Gauti grįžti kodą arba grąžinti etiketės, Eikite į paskirtą logistikos įmonės paslaugų centrą, užpildyti grąžinimo ir laukti, kol sandėlyje gauti jūsų grąžintas sklypas.

Greitas---

Grąžinamosios išmokos bus jums, kai mes patvirtina, kad gavo jūsų grąžintas sklypas atitikti sąlygas, kompensavimas. 5.Pastaba:mes priimame Ali sumokėti, ir visų didelių kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio DEPONAVIMO.

B:Jei norite pirkti didelį kiekį arba didmeninė prekyba,prašome siųsti elektroniniu Paštu, Pranešimo ar Prekybos Vadybininkas, mes suteikiame jums geriausią kainą.ačiū. 6.Atsiliepimus, Jei esate patenkinti jūsų užsakymą, prašome palikti VISUS 5 ŽVAIGŽDUČIŲ Atsiliepimai(Detali Reitingai : Aprašymas, Komunikacijos, Pristatymo greitis), Jei galite

atostogų foto ir daugiau žodžių su 5 žvaigždučių atsiliepimus, jums bus padėti kitiems.Ačiū už jūsų geranoriškumą. * Jei turite kokių nors klausimų, prašome nedvejodami kreipkitės į mus.Mes pasistengsime atsakyti per 24 valandas.

sportbačiai 2019 2020 laisvalaikio bateliai sneaker

Žymos: salomon, somar bateliai vyrai, mezgimo sneaker vyrai, mens batai natūralios odos ekologinio, salomon batai ki, salomon speedcross, leathet bateliai moterims, ŽYGIS, salamon, vyrai kelionėse.

Charakteristikos

Išleidimo Data Spring2019
Sportbačiai Dizaineris Stilius zapatillas mujer deportiva
Vidpadžio Medžiaga Muitinės Oda
Batų Plotis Vidutinės(B,M)
Lygis Praktika Profesionalus
Stilius 7 sportbačiai vyrai
stilius 10 medžioklės batai
Vaikščiojimo Batai Tipas zapatos de mujer
Modelio Numeris Vaikščiojimo Batai
Batviršio Medžiaga Suede
Sportas Batai Sezonas Pavasario, Vasaros, Rudens, Žiemos
Funkcija Kvėpuojantis
Lytis Unisex
Uždaryti Tipas Nėriniai-Up
Pritaikymas Tinka tikrosios dydžio, imtis savo įprastinį dydį
Vyrų Batai Dydis 35| 36 |37| 38/39| 40/41| 42/43| 44
Prekės Pavadinimas carniradi
Moterų Batai Dydis 5 |5.5 | 6 |6.5| 7 |7.5| 8 |8.5| 9 |9.5
Stiliaus 4 batai vyrų
Moteriški Batai Spalva Tamsiai Mėlyna, Juoda Mėnulis, Tamsiai Pilka
Vaikščiojimo Batai, Tipo 2 Zapatos Hombre
Mens Batai Spalva Tamsiai Mėlyna, Juoda Mėnulis, Tamsiai Pilka
Stilius 5 taktiniai batai
stiliaus 9 vaikščiojimo batai vyrams
Stilius 2 trekas batai
Sportbačiai Dizaineris Stiliaus 2 zapatillas hombre deportiva
Padas Medžiaga Guma
stiliaus 11 kalnų batai
Stilius 3 Lauko Batai
Kilmės KN(Kilmės)
Stilius 6 laipiojimo bateliai
Stilius 8 Miško Batai
Pamušalas Sintetinis

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Unisex Lengvas Pėsčiųjų Sportbačiai Moterims Suede Kvėpuojantis Atsitiktinis, Turistiniai Batai, Vyrams, Aukštos Kokybės Non-slip Kempingas Alpinistinės Batų

Unisex Lengvas Pėsčiųjų Sportbačiai Moterims Suede Kvėpuojantis Atsitiktinis, Turistiniai Batai, Vyrams, Aukštos Kokybės Non-slip Kempingas Alpinistinės Batų

Panašūs produktai: