Natūralus Baltas aišku, Kvarco Kristalai Grupių Mineralinių Pavyzdys gydomųjų akmenų

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€10.19

-5%

€10.73

Dalintis

Apie prekę

TOP 100% Natūralus Baltas aišku, Kvarco Kristalai Grupių Mineralinių Pavyzdys gydomųjų akmenų

Techniniai duomenys:

Medžiaga: 100% Natūralus Baltas aišku, Kvarco Kristalai Grupių Mineralinių Pavyzdys gydomųjų akmenų

Dydis (apytiksliai): 50-80mm ((1cm=10mm=0.39 colių)

svoris (apie): 50-150g

Paketą sudaro: 1 vnt kvarco kristalų sankaupos

Funkcijos: 1. Pagamintas iš Natūralaus kvarco kristalų sankaupos , labai gražus ir patrauklus. 2. Tai Natūralus kvarco kristalų sankaupos yra labai gražus. 3. Mažas dydis ir lengvas, patogus ir lengvai atlikti. 4. Jis yra geras sveikatos, sumažinti elektromagnetinės radiacijos ir degaussing. 5. Ji taip pat yra geriausias pasirinkimas namų puošybai ar vestuvių dekoravimas

Naudojimas: 100% Natūralus Baltas aišku, Kvarco Kristalai Grupių Mineralinių Pavyzdys gydomųjų akmenų Tinka namuose, biure stalo puošimas ornamentais.Puikus namų dekoro, degaussing.Aišku, Kvarco Kristalo.Šių kvarco kristalai grupių naudojami kalbėjosi su Angelais ir Dvasios Vadovai.Jie yra galingas gydymo kristalais.Aišku, kvarco kristalai auga aukščiausia vieta žemėje, ir atrodo, kad tiltas nuo Žemės energijos Oro energijos, leidžia jiems būti ypač tinka valiklis kitų kristalų.Kvarco kristalai buvo naudojami pagerinti aiškumą mąstymą, dėmesį sutelkiant pastangas, sprendžiant konfliktus, ir pagerinti bendrą balanso ir sveikatos.Šios lazdelės swill, pažadinti savo pacientams'spirit, kai jūs juos naudoti.

Jei norite, kad jūsų protas atgal, ir kai tyla ir galimybė tikrai būtų kūrybingi, nuolat šis šalia.Pastaba: 1. Prašome leisti nedidelė klaida dėl rankinis matavimas.Ačiū už jūsų supratimą. 2. Monitoriai yra ne kalibruotas pat, prekę spalvos rodomos nuotraukos gali būti rodomi šiek tiek skiriasi nuo realaus objekto.Prašome atkreipti realus, kaip standartas. Gydymo crystal :

Medicinos ir sveikatos priežiūros funkciją kvarco kristalai pagal šiuolaikinio mokslo požiūriu, ar gali būti paaiškinta, iš šių aspektų:

A , natūralus kvarco kristalai turi specialų "pjezoelektrinis efektas".kvarco Kristalai po perdirbti į juvelyrikos dėvėti kūno, ir žmogaus organizmas gali gaminti silpnas elektromagnetinis laukas, elektromagnetinis laukas yra stabilios nuotaikos, kad žmogaus kūno energijos koncentracija, sumažinti pacientų skausmą ir įtampą, pagreitinti atsigavimą, ir kitas funkcijas.Kaip keletas agentūrų rekomenduojama "crystal terapija", yra kvarco kristalai slėgio pacientams, sergantiems žalos vaidina vaidmenį palaikomosios terapijos poveikio zona.

Antra , iš optinės savybės kristalų, kristalų turi tris kryptis optinės ašies, kai seiko pjovimo skaičius pagal kompasas, optinės ašies kryptimi linkęs gaminti tam tikrus koncentruotas, šviesos funkcija, kai stimuliacija žmogaus organizmui tam tikras akupunktūra taškų, gali sukelti tam tikrus fizinės terapijos poveikį, užsienio ataskaitas naudojant crystal vaikų kaulų lūžių, pavyzdžiui, krūties vėžio, paremtas tiesa; gydymo kvarco kristalo lazdelė taškų

Trys iš biogeochemical požiūriu, kvarco kristalai , kaip ir kiti brangakmeniai, susiformavo specialios geologinės sandaros aplinka, yra kai kurių mikroelementų, naudingų žmogaus organizmui, pvz., geležies, vario, mangano, titano, cinko, nikelio, gręžimo, selenas ir kt., šių mikroelementų per trinties ir dažnai bus palei vilnos stoma su žmogaus prakaito liaukos į žmogaus kūną ir skatina mikroelementų pusiausvyrą organizme, kad jūsų kūnas labiau harmoningą.Jei turite bet kokių klausimų apie jūsų užsakymą, prašome nedvejodami susisiekite su manimi.Aš esu pasirengęs, siekiant išspręsti bet kokią problemą su savo klientais.Mes padarysime viską, kad jums patenkinti.(^v^)

TOP 100% Natūralus Baltas aišku, Kvarco Kristalai Grupių Mineralinių Pavyzdys gydomųjų akmenų

Žymos: fortune house, kristalinis kvarcas, baltas, kvarcas, baltas, kristalinis kvarcas akmuo, menininko pieštuko, energijos piramidė, 5 žiedas liustra, piramidė, aišku, kristalinis kvarcas, piramidės akmens.

Charakteristikos

Regioninės Funkcija Kinija
Temos piramidė
Modelio Numeris
Elemento Tipas
Pavadinimas
Poveikis
Spalva
Medžiaga Crystal
Stilius feng shui
Naudojimas
Prekės Pavadinimas sisterstone
Lytis Unisex
Prekė
Medžiagos

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Natūralus Baltas aišku, Kvarco Kristalai Grupių Mineralinių Pavyzdys gydomųjų akmenų

Natūralus Baltas aišku, Kvarco Kristalai Grupių Mineralinių Pavyzdys gydomųjų akmenų

Panašūs produktai: