Nauja Išpardavimas
NAUJAS LCD Jutiklinis Ekranas Remonto Dalis Padidinti

NAUJAS LCD Jutiklinis Ekranas Remonto Dalis "Panasonic" UŽ Lumix DMC-GF3 DMC-GF5 DMC-G5 DMC-G1X GX GF3 GF5 G5 G1X Skaitmeninis Fotoaparatas

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€8.83

-4%

€9.29

Dalintis

Apie prekę

Sveiki, Mieli Draugas, Sveiki Atvykę Į Mūsų Parduotuvėje!

Esame profesionalų parduoti skaitmenines atsarginių dalių parduotuvės, su skaitmenines vaizdo kameras, fotoaparatus, SLR objektyvą ir vaizdo kameros su vaizdo techninės priežiūros dalys.Labai ačiū už ateina į mūsų parduotuvėje.

Jei jums reikia skaitmeninio remontas, dalys, jūs galite susisiekti su mumis ir įsigyti.Yra daug įvairių parduotuvių prekių, Jei jūs neturite rasti atsarginių dalių, jums reikia interneto puslapio, jūs galite susisiekti su mumis dėl konsultacijos.Mes taip pat turime profesionalų komanda techninės priežiūros inžinieriai.Jeigu jūs turite techninių problemų, techninės priežiūros, taip pat galite susisiekti su mumis, mes suteiksime jums grįžtamojo ryšio metu.

Ačiū !

Žymos: vieneto panasonic kx, canon g1x, kištuko mus, j120 lcd, amazfit pvp ekranas, panasonic dmc g5, fotoaparatu remontas panasonic, Lumix, lumix g vario, lite žiūrėti.

Charakteristikos

Suderinamos Prekės Dėl "Panasonic" UŽ Lumix
Modelio Numeris dėl "Panasonic" UŽ Lumix DMC-GF3 DMC-GF5 DMC-G5 DMC-G1X GX GF3 GF5 G5 G
LCD Kit No
Suderinama Kameros Stilius Point & Shoot Kameros
Jutiklinis Ekranas Taip
Kilmės KN(Kilmės)
Pakuotė Taip

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

NAUJAS LCD Jutiklinis Ekranas Remonto Dalis

NAUJAS LCD Jutiklinis Ekranas Remonto Dalis "Panasonic" UŽ Lumix DMC-GF3 DMC-GF5 DMC-G5 DMC-G1X GX GF3 GF5 G5 G1X Skaitmeninis Fotoaparatas

Panašūs produktai: