Bangle Priemonė, Įrankis Remontas Projektavimas, Tiekimas Sizer Įtvarų Amatų Tiekimo Naujųjų Metų /padėkos Diena /Kalėdines Dovanas PASIDARYK pats"

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€3.30

-41%

€5.60

Dalintis

Apie prekę

Aprašymas:

- Apvalios formos Apyrankę sizer įtvarų kilęs iš aukštos kokybės medinės medžiagos, tvirtas ir stiprus,Patvarus ir nėra iš formos.

- Medinės lazdelės priemonė, įrankis gali lengvai patikrinti, jei jūsų bangles/apyrankės iš formos.

- Jie gali būti lengvai priemonės forma, bangles ir apyrankės, Baudos kūrinys Su gerai nupoliruoti lygaus paviršiaus, yra saugus ir patogus patikrinti.

- Su šiais pritaikyti Įtvarą įrankiai, jūs galite lengvai parengti tinkamus bangle už savo šeimos narių ,draugų,mėgėjams, bet ir vienas jums rūpi.

- Jie bus labai naudinga priemonė jums individualizuoti dizaino bangles, ar remonto /koreguoti ankstesnių papuošalai, apyrankės.

Specifikacija:

- Medžiaga: medinis

- Velenėlio Ilgis Maždaug,29cm/11.4 colių

- Skersmuo Maždaug:7cm/2.8 colių

Komplektą Sudaro:

1 Vnt Bangle Įtvaro

Pastaba:

Prašome Leisti Šiek Tiek Matavimų Klaida, Ačiū Už Jūsų Supratimą!

Žymos: žiedo dydžio kaištis, bangle įtvaro, bulet papuošalai prekes, christma, matuoklis žiedas, įtvarų žiedas, papuošalai įtvaro, žiedas sizer įrankis, gręžimo įtvaro, žiedas sizer.

Charakteristikos

Medžiaga Kita
Kilmės KN(Kilmės)
Prekės Pavadinimas Phenovo
Elemento Tipas Papuošalai, Įrankiai Ir Įrengimai

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Bangle Priemonė, Įrankis Remontas Projektavimas, Tiekimas Sizer Įtvarų Amatų Tiekimo Naujųjų Metų /padėkos Diena /Kalėdines Dovanas PASIDARYK pats

Bangle Priemonė, Įrankis Remontas Projektavimas, Tiekimas Sizer Įtvarų Amatų Tiekimo Naujųjų Metų /padėkos Diena /Kalėdines Dovanas PASIDARYK pats"

Panašūs produktai: