1PCS Natūralių mėnulio formos Žalias Ametistas Kvarco Kristalų Sankaupos Gydymo Pavyzdys Vaivorykštė "Aura" Akmuo, Akmens Namų Dekoro

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€8.62

-5%

€9.08

Dalintis

Apie prekę

1PCS Natūralių mėnulio formos Žalias Ametistas Kvarco Kristalų Sankaupos Gydymo Pavyzdys Vaivorykštė "Aura" Akmuo, Akmens Namų Dekoro dydis: about40-60mm Medžiaga: aura Ametistas Grupių Mėnulis įpakavimas: su bubble wrap viduje ir saugus maišelio išorėje.Pastaba: 1. Prašome leisti nedidelė klaida dėl rankinis matavimas.Ačiū už jūsų supratimą. 2. Monitoriai yra ne kalibruotas pat, prekę spalvos rodomos nuotraukos gali būti rodomi šiek tiek skiriasi nuo realaus objekto.Prašome atkreipti realus, kaip standartas.

Jei turite bet kokių klausimų apie jūsų užsakymą, prašome nedvejodami susisiekite su manimi.Aš esu pasirengęs, siekiant išspręsti bet kokią problemą su savo klientais.Mes padarysime viską, kad jums patenkinti.(^v^)

Žymos: dūmų balta, angel aura kvarcas, natur akmens, akmuo kristalas, feng shui medis, 3m n95, crystal dekoras, aura kvarcas, Ametistas Kristalų, 3m ffp3.

Charakteristikos

Kilmės KN(Kilmės)
Pavadinimas Natūralus Ametistas aura Klasteris
Temos Talismanas
spalva Violetinė
Medžiaga Natūralus akmuo
Formos Mėnulis
Stilius feng shui
Naudoti verslo dovanos,namų apdaila,reiki gydymo
Prekės Pavadinimas sisterstone
Pritaikyti Taip
Regioninės Funkcija Europa

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

1PCS Natūralių mėnulio formos Žalias Ametistas Kvarco Kristalų Sankaupos Gydymo Pavyzdys Vaivorykštė

1PCS Natūralių mėnulio formos Žalias Ametistas Kvarco Kristalų Sankaupos Gydymo Pavyzdys Vaivorykštė "Aura" Akmuo, Akmens Namų Dekoro

Panašūs produktai: