Skėtį nuo saulės Net Anti-UV 6/8 Pin Didelis Jautrus Lauko Sodo Saulės Nepraleidžia Atspalvio Audinio Grynieji Augalų Šiltnamio efektą sukeliančių Automobilių Padengti

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€8.17

-9%

€8.98

Dalintis

Apie prekę

Savybės:

- 100% Nauja ir aukštos quaity.

- Lengvas ir patvarumo,akių ir orui, anti-senėjimo.

- Pavėsyje grynasis Audinys yra pagamintas iš HDPE, UV stabilizatoriai ir oksidacijos gydymo, su stipraus tempimo, senėjimo varža, atsparumas korozijai, spinduliuotė, šviesos ir t.t.

- Stogo danga aušinimo, žymiai sumažinti temperatūrą, žemės temperatūros ir šviesos intensyvumo, naudojant pavėsyje, tinkleliai Audiniai.

- Gali žymiai sumažinti pastato viršutinio paviršiaus šviesos intensyvumas, veiksmingai mažinti šilumos spinduliavimą, taip sumažinant oro temperatūra ir žemės temperatūrai, pagerinti patalpų mikroklimatą.

- Apsaugoti augalus ar šiltnamiuose arba augintinius nuo atšiaurių saulės spindulių ir perkaitimo, apsaugoti baseinas iš lapų, sukurti patogią tamsesniame plotas gyvulių laikymas, naminių paukščių pastatai, klėtis, būdos ir šeimos.

- Lengva naudoti, sodas.Vanduo gali eiti per tinklelį.Nereikia pašalinti šešėlį augalų dangtelio, kai vanduo.

Techniniai duomenys:

Pavadinimas: Skėtį Nuo Saulės Ju

Medžiaga: HDPE

Dydis: Prašome patikrinti, ar tai, ką mes pažymėti

Spalva: Juoda su dvigubo oranžinė linija

Mezgimo: 6 pin / 8 pin / 10 pin / pin 12

Kiekis: 1 vnt

Apžvalga:

100% brand new ir aukštos kokybės;

Pastabos:

1. Dėl skirtingų monitorių ir šviesos poveikio, tikroji spalva elementą, gali b šiek tiek skirtis nuo spalvos, kuri parodė nuotraukos.Ačiū!

2. Atleisk, 1-3cm matavimo nuokrypis dėl rankinis matavimas.

Vežimas

Mokėjimo

Mes priimame Alipay, T/T", "Western Union" ir " visa mokėjimo.Išskyrus Alipay, transformuoti mokestis yra kliento pusėje.Prašome atkreipti tvarka per 3 dienas, ir mes pasirūpinsime, kad siunta 1-2 dienas.

Po Paslaugos

Jūs turite 7 dienas susisiekite su mumis ir 30 dienų grąžinti jį nuo tos dienos, kai ji buvo gauta.Jei ši prekė yra jūsų turimą daugiau nei 7 dienos, yra laikoma, naudojama ir MES NE PROBLEMA JUMS GRĄŽINTI pinigus AR PAKEISTI.IŠIMČIŲ NĖRA!Laivybos išlaidos yra padengti abu pardavėjo ir pirkėjo pusėje.

Visos grąžinamos prekės TURI BŪTI originalioje pakuotėje ir turėsite PATEIKTI mums laivybos sekimo numerį, konkrečios priežasties grįžti, ir jūsų go#.

Mes grąžinsime VISĄ SAVO LAIMĖJUSIO PASIŪLYMO SUMĄ, gavęs prekę į savo pradinę būklę ir pakuotes, visi komponentai ir priedai įtraukti, PO TIEK Pirkėjas ir Pardavėjas atšaukti operaciją iš Keturvalakiai.lt.ARBA, galite pasirinkti, kad pakeisti.

Mes padengti visas siuntimo išlaidas, jei prekė (- s) (yra) ne taip, kaip reklamuojama.

Atsiliepimai

Jūsų pasitenkinimą ir teigiamas grįžtamasis ryšys yra labai svarbus mums.Prašome palikti teigiamą atsiliepimą ir 5 žvaigždžių, jei jūs patenkinti mūsų daiktų ir paslaugų.Jei turite kokių nors problemų, prašome nedvejodami kreipkitės į mus, pirma, prieš jums palikti neigiamą atsiliepimą.Mes padarysime viską, kad išspręsti visas problemas ir suteikti jums geriausias paslaugas klientams.

Žymos: didelį skėtį nuo saulės padengti, bonsai, sodo šiltnamio efektą sukeliančių, drobė skėtį nuo saulės sodas, šiltnamio efektą sukeliančių ju, atspalvis palapinė, hdpe atspalvis, 8 pikselių akiniai nuo saulės, atspalvių audiniu, patalpų augalų lentynos.

Charakteristikos

Modelio Numeris Atspalvis Burės & Talpyklos Tinklai
Kilmės KN(Kilmės)
Tipas Atspalvis Burės & Talpyklos Tinklai
Burių Medžiagos DTPE
Plaukti Apdaila Nedengti

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Skėtį nuo saulės Net Anti-UV 6/8 Pin Didelis Jautrus Lauko Sodo Saulės Nepraleidžia Atspalvio Audinio Grynieji Augalų Šiltnamio efektą sukeliančių Automobilių Padengti

Skėtį nuo saulės Net Anti-UV 6/8 Pin Didelis Jautrus Lauko Sodo Saulės Nepraleidžia Atspalvio Audinio Grynieji Augalų Šiltnamio efektą sukeliančių Automobilių Padengti

Panašūs produktai: