Virtuvės Organizatorius Metalo Visos Lentynos Multi-layer, Sulankstomas Puodą Rack Rack Patiekalas Namų Reikmenys Virtuvės Priedai

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€39.66

-14%

€46.65

Dalintis

Apie prekę

【Lengva Asamblėjos 3 Metodai】Mūsų puodus ir keptuves organizatorius stelažo, gali surinkti lengvai 3 "PASIDARYK pats" metodų, 3 minutes.Galite pagal savo poreikius, įdiegti Horizontaliai iš vienos pusės, Vertikalus, iš vienos pusės, Vertikalus iš abiejų Pusių .Specialus V formos griovelio dizainas gali turėti puodą & pan dangteliai nuolat vietą.

【Reguliuojamas Pakabos】8 viela dozatoriais yra Kilnojamojo & Reguliuojamas, gali būti dedamas bet kokioje 18 angas, kad yra 1/2 colių atstumu vienas nuo kito, galite nustatyti, Aukštis ir Padėtis, kaip jūs norite, o tai leidžia tikrai kolonėlė už bet kokio dydžio puodus ir keptuves, puikus erdvės taupymo.

【100% Nerūdijantis Metarial 】Padarė sunkiųjų geležies su premium black tapybos baigtas, suteikia 100% nerūdijantis, lygaus paviršiaus apdorojimo, kad būtų galima lengvai valyti.Tai Labai Tvirtas , Elegantiškas ir Ilgalaikį Patvarumą.Kietojo Trikampio dizaino, kuris yra stabilesnė ir mažiau gali nukristi .Kiekvieną laidą, daliklis, su Anti-slip Gumos užtikrinti, kad jūsų puodai ir keptuvės yra visiškai apsaugota nuo sugadinimo ar įbrėžimas.

【Didelės Talpos & Kompaktiškas Dydis】Mūsų banką ir pan organizatorius turi 8 pakopos, leidžia jums laikyti 8 ir daugiau (surinktos) puodus ir keptuves.Kompaktiškas dizainas sutaupys jums daug vietos jūsų virtuvės, spintos, bufetai, ir jūsų countertops

【Daugiafunkcį】Gerai organizuoti savo puodai, keptuvės, dangteliai, bakeware, indus, pjaustymo lentos, padėklai, griddles, kietoje plokštelėje ir kitų valgių gaminimo indai, virtuvės, spintos ,countertop ir sandėliukas .Galite rasti ir paimti iš kurių vienas jūs norite lengvai ir greitai.Imtis savo virtuvėje iš netvarka tvarkingas , padaryti jūsų gyvenimą lengviau .

dydis:

Aukštis: 14.96 colių (38 cm)

Ilgis: 9.05 colių (apie 20,5 cm)

Plotis:

Pakopos vienoje pusėje: 10.82 colių (28cm)

Pakopa dviejų pusių: 20.47 colių (53cm)

produkto turinys::

pagrindinis rėmas*1

trumpesnis palaikymas*1

didesnis palaikymas*1

MType divideers*6

Kai kurie žmonės sako, kad mes esame gamykloje.Tiesą sakant, mes esame jūsų prekių porter.Komanda specializuojasi pardavimo ir namų gamybos produktų.Buveinės produktai turi daug patirties, suteiks jums geriausia nauda, jums geriausius produktus, ir padaryti Jūsų patenkintas home produktai yra didžiausias noras, kad mūsų komanda.Dėkojame už jūsų paramą ir Keturvalakiai.lt platforma.

Komanda atidžiai renka Kinijos aukštos kokybės produktų perdirbimo įmonėms už jus, ir pasirenka produkto sluoksnio patikrinimo.

1.Dydis gali būti 1-4 mm klaida vadovas priemonė.

2.Prašome pabandyti pateikti visą išsamią informaciją, kaip įmanoma adresą,pavyzdžiui, pašto kodą,buveinės, telefono ir mobiliojo telefono numerį.

3.Spalvų skirtumas, kurį sukelia įvairūs veiksniai, pvz., fotografavimo šviesos ekranas yra normalu ir negali būti vengiama.

Pristatymo ir grąžinimo politika:

Mes paprastai procesą užsakymo per 24 valandas nuo išmokos gavimo.

1. Kinija Po eilinio mažas maišelis plus.Kai pakuotė palieka Kiniją, tai negali būti stebimi.Dauguma šalių turi apie 20-60 dienų.

2. Kinija Paštu registruotu oro paštu apskaičiuota, kad imtis 15-60 dienų ir gali būti stebimi daugelyje šalies dalių.

3.Daiktų, kuriuos jūs perkate iš viso suma virš $5, mes atsiųsime registruotu laišku arba E-pack,Jis wil imtis 15-60 darbo dienų.

4.Virš $200, mes pasirūpinsime pristatymas per EMS arba DHL ar FEDEX arba UPS arba TNT ar AVS , Tai užtruks 5-7 darbo dienas.

Laivybos Laikas

JAV 10-60 darbo dienas

Rusijos 20-55 darbo dienas

Pietų Amerikos šalių 20-60 darbo dienų.

Kitų šalių 20-60 darbo dienų.

ES coutries ir Azijos šalyse 15-60 darbo dienas

Mes taip pat pateikti DHL, UPS, EMS ir kitų kurjerių paslaugomis.Jei jums reikia skubiai arba dideliais kiekiais, prašome nedvejodami kreipkitės į mus.

Dropshipping ir didmeninės prekybos:

1. Mes išskleidžiamajame laivo visame pasaulyje.Jei turite kokių nors klausimų ar problemų, prašome nedvejodami kreipkitės į mus.

2. Mes teikiame geriausius didmeninė kaina ir pasiūlyti geriausią prekių.

Atsiliepimai:

Jei jūs patenkinti mūsų produktais ir paslaugomis, palikite 5 žvaigždžių atsiliepimus, būsime labai dėkingi (projekto aprašymas 5 žvaigždžių, ryšių 5 žvaigždžių, transportavimo laiką, 5 žvaigždučių).

Žymos: laikiklis viryklė, virtuvės organų, raktas veržliaraktis, laikiklis dangčio, sulankstomas stovas, patiekalas sausas stovo, virtuvės indų rinkinys, namų virtuvė, virėjas puodą, vyras puodai puodą.

Charakteristikos

Medžiaga Metalo
Sluoksnių Skaičius 8
Kilmės KN(Kilmės)

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Virtuvės Organizatorius Metalo Visos Lentynos Multi-layer, Sulankstomas Puodą Rack Rack Patiekalas Namų Reikmenys Virtuvės Priedai

Virtuvės Organizatorius Metalo Visos Lentynos Multi-layer, Sulankstomas Puodą Rack Rack Patiekalas Namų Reikmenys Virtuvės Priedai

Panašūs produktai: