Skaitmeninis Turbina Debitmatis 15-120L Kuro Testeris NPT Indikatorius, Jutiklis Counter Skysto Vandens Srautas Priemonės, Įrankiai, Kuro Srautas

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€18.80

-32%

€28.05

Dalintis

Apie prekę

Skaitmeninio srauto Debitmatį 15-120L Kuro Testeris NPT Indikatorius, Jutiklis Counter Skystas Vanduo Priemonė Priemonės

Aprašymas:

Šis skaitmeninis matuoklis yra modulinė , didelio tikslumo, kompaktiškas ir stabilus veikimas.Lengva pakeisti ir palaikyti vidaus komponentai.Tinka naudoti su išėjimo moduliai, jutikliai ir nuotolinio siųstuvai.

Featu res: Modulinių todėl jis tinka naudoti su išėjimo moduliai, jutikliai ir nuotolinio siųstuvai.Kompaktiška konstrukcija, lengva įdiegti.Intuityviai aišku, skaityti, didelį patikimumą, matavimo tikslumas - ±1%.Didelės raiškos ekranai rodo momentines ir kumuliacinės .Gali būti plačiai naudojama priemonė , žibalas, benzinas ir kt.

Specificat jonų:

Darbinė įtampa: 2.3-3.3 V

Baterijos tipas: 2 x AAA baterijų LRO3

Sriegio dydis: 1inch NPT

Kartojimas: ±0.5%

Priemonės tikslumas: ±1%

Maksimalus darbinis slėgis: 20BAR

diapazonas: 15-120L / Min

Vieno skaičius: 0.00-9999.9

Iš viso sukauptas skaičius: 0-99999

Klaidų skaičius: 0.1000-9.9999

Darbinė temperatūra: -10°C ~ +60°C(14°F~140°F)

Budėjimo laikas: 1 metai

Naudojimas: , žibalas, dyzelinas

Spalvos: Raudona, Mėlyna,palikti žinutę,arba mes atsiųsime atsitiktinai

Svoris: 371g

Veikimo sutrikimus ir sprendimas :

Skaitiklio nėra tiksli. 1. Metodas srityje, kalibravimo nėra teisinga.Kalibruoti iš naujo. 2. Palūkanų normos skaitiklis yra žemiau žemiausio.Padidinti normą. 3. Skaitiklis yra užblokuotas sausas skystis.Imti rotoriaus ir jį perskaitykite ir įsitikinkite, kad rotorius suktųsi. 4. Rotoriaus yra suvynioti sandarinimo medžiagos.Pašalinti skaitiklis ir įsitikinkite, kad rotorius suktųsi. 5. Per arti prie rotoriaus.Tinkamai įdiegti. 6. Per arti variklio ar elektroninės triukšmo aplinkoje, tinkamai Įdiegti.Skaityti numeriai išblukęs arba rodmenų. 1.Baterija yra tuščia ar nėra prijungtas, Patikrinkite baterijas ar net juos pakeisti.greitis yra normalus, tačiau skaitiklis negali tikėtis.Paspauskite mygtuką EKRANE, skaitiklis pradeda. 1. Lauko kalibravimo nėra teisinga.Kalibruoti iš naujo. 2. Rotoriaus yra užblokuotas arba sugadintas.Pašalinti skaitiklis ir įsitikinkite, kad rotorius suktųsi. 3.Rotoriaus yra suvynioti sandarinimo medžiagos.Pašalinti skaitiklis ir įsitikinkite, kad rotorius suktųsi.lygis yra žemas ir skaitiklio negali tikėtis.Paspauskite mygtuką EKRANE, skaitiklis pradeda. 1. Skaitiklis yra užblokuotas sausas skystis.Atlikti rotoriaus, atidžiai ir įsitikinkite, kad rotorius suktųsi. 2. Palūkanų normos skaitiklis yra žemiau žemiausio.Padidinti normą.Matuoklis gali ne kalibruoti. 1. Plokštė yra suskaidyti.Pakeisti plokštę. 2. Mygtuką nesugeba paspauskite.Pakeisti plokštę.

Paketų Sąrašo:

1 x metre

1x Instrukcija

Pastaba: Atkreipkite dėmesį, kad naujo tipo ir seno tipo šis produktas bus išsiųsta atsitiktine tvarka, ir įsitikinkite, kad jums bus ne protas, prieš užsakant.

APIE ATSILIEPIMĄ:

Jei jus tenkina mūsų produktus, Pls mums 5

Jūsų pasitenkinimą ir teigiamas grįžtamasis ryšys yra labai svarbus mums.Prašome palikti teigiamą atsiliepimą ir 5, jei jūs patenkinti mūsų prekes ir paslaugas.Jei turite kokių nors problemų su mūsų daiktus ar paslaugas, prašome nedvejodami susisiekite su mumis, pirmą kartą prieš jums palikti neigiamą atsiliepimą.Mes padarysime viską, kad išspręsti bet kokią problemą ir suteikti jums geriausias paslaugas klientams.Mes jums teigiamų atsiliepimų gavęs mokėjimą.Jei jūs esate nepatenkinti savo daiktus, susisiekite su mūsų Klientų Aptarnavimo.

Mes išlaikyti aukštą meistriškumą ir siekti 100% klientų pasitenkinimo!Atsiliepimai yra labai svarbus, Mes reikalaujame, kad jūs su mumis iš karto PRIEŠ, jūs suteikiate mums neutralus ar neigiamas grįžtamasis ryšys, kad galėtume tinkamai spręsti savo problemas.

Neįmanoma spręsti problemų, jei mes nežinome apie juos!

APMOKĖJIMAS:

1) Mes priimame Alipay", Vakarų Sąjunga, TT.Visų didelių kredito kortelėmis, per saugų mokėjimo sąlyginio DEPONAVIMO.

2) Mokėjimas turi būti atliktas per 3 dienų nuo užsakymo.

3) Jei jūs negalite kasos iš karto po aukciono arti, palaukite kelias minutes ir bandykite dar kartą Mokėjimai turi būti atlikti per 3 dienas.

APIE SHIPING:

1. VISAME PASAULYJE LAIVYBOS. (Išskyrus tuos atvejus, kai kuriose šalyse ir APO/FPO)

2. Užsakymai tvarkomi laiku, kai mokėjimo tikrinimo.

3. Mes laivas patvirtino, kad adresai.Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą.

4. Vaizdai rodomi ne faktinio prekės ir jūsų nuoroda .

5. PASLAUGŲ TRANZITO LAIKAS teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną.

6. Jei negavote jūsų siuntą per laiką, prašome susisiekti su mumis.Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas!

Žymos: oro srauto matuoklis, 1 colio srauto matuoklis, srauto matuoklis, debitmatis, universalus, v lygio indikatorius, elektrinis vandens skaitiklis, srauto indikatorius vandens, srauto jungiklis vandens, hti terminio vaizdavimo, srauto matuoklis, vandens.

Charakteristikos

Darbinė Įtampa
Prekės Pavadinimas Hti
2 funkcija
Darbinė temperatūra
Bendras Vamzdžio Kiaurymės Dydis 1"
Sertifikavimo NĖRA
Kilmės KN(Kilmės)
"PASIDARYK pats" ir Reikmenys Santechnikos darbai
Srauto diapazonas
Funkcija 1
Modelio Numeris Debitmatis
Svoris
Matavimo Diapazonas 15-120L / Min
Sankabos Tipas Vyrų NPT Sriegiu

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Skaitmeninis Turbina Debitmatis 15-120L Kuro Testeris NPT Indikatorius, Jutiklis Counter Skysto Vandens Srautas Priemonės, Įrankiai, Kuro Srautas

Skaitmeninis Turbina Debitmatis 15-120L Kuro Testeris NPT Indikatorius, Jutiklis Counter Skysto Vandens Srautas Priemonės, Įrankiai, Kuro Srautas

Panašūs produktai: