Vakaro Suknelės 2020 Nėrinių nuo Peties Aukštos Ritininės Tiulio Islamo Dubajus Kaftan Saudo arabų Musulmonų Ilgai Vakare Gown

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€79.26

-35%

€121.94

Dalintis

Apie prekę

Dydžių Lentelė

Mes primygtinai rekomenduojame jums rasti profesionalių pritaikyti priemonė jums atidžiai po Custom Matavimų Metodika prieš perkant suknelė internete.

Prekės Aprašymas

* Suknelė Medžiaga:Tiulis+Nėriniai * Atgal Dizainas :Užtrauktukas.bet jei jūs kaip ir kitos , pls susisiekti su manimi. *Vakaro Suknelė, Kad jums labai Spalvingas Šalies . *- Line dizainas,labai elegantiškas. *Suknelė ne kiti Priedai. *Tik jums ,Nepraleiskite progos!

Modelio Nuotrauką Parodyti

Pastabos

1.Nėra gatavų bet suknelė.Visa suknelė reikia pagaminti pagal užsakymą!Visą užsakymą procesas(nuo tos dienos mes gausime jūsų apmokėjimą ir matavimai) užtruks 10-15 darbo dienų(Skubūs užsakymai, išskyrus atvejus). 2.Kaip sąžiningas pardavėjas, mes garantuojame, kad suknelė bus 90%-95% pats, kaip originalaus paveikslėlio rodomas.Jei norite, 100% lygiai taip pat, prašome, atleisk.Ne du lygiai tas pats lapai pasaulyje.Mes negalime garantuoti, kad prašome ne vieta, kad jei jūs vis dar norinte 100% panašumo.Dėkojame už jūsų undertstanding. 3.Suknelė neapima jokių accessaries pvz., skaros, pirštinės, mergina viduje ir pan.Siūlymas yra tik suknelė!Jei norite accessaries, susisiekite su mumis! 4.Prieš pateikiant užsakymą, prašome perskaityti visus mūsų įrašus atsargiai, jei turite kokių nors klausimų, prašome nedvejodami kreipkitės į mus.

Galimos Spalvos

Kadangi kompiuterių ekranai turi chromatinę aberaciją, ypač tarp CRT ekranas ir LCD cscreen, spalvų skirtumas negali būti vengiama, todėl mes negalime garantuoti, kad spalva mūsų produktai bus excetly pat, kaip nuotraukas matėte, prašome suprasti.Jei esate labai labai griežtos spalvos, prašome susisiekti su mumis pirma, prieš jums užsakymą.Ačiū.

Prekės Ženklo Istorija

Žymos: ilgas ne nėriniai perukas, blondinė priekiniai plaukai, bob vidutinio, visą šilko perukas, visą nėriniai perukas paypal, bebe perukas, vigin, plaukų topper moterims, brazilijos garbanotas nėriniai perukas 180 tankis, alice nėriniai perukas.

Charakteristikos

Siluetas A-LINE
Talėja Natūralus
Prekės Pavadinimas EVERBEAUTIES
Tikrasis Vaizdai Taip
Audinio Tipas Tiulis
Elemento Tipas Vakarinės Suknelės
Suknelės Ilgis Grindų Ilgis
Iškirpte Nuo Peties
Traukinys NĖRA
Built-in Liemenėlė Taip
Rankovės Stilius Rankovių
Proga Oficialus Vakaras
Rankovės Ilgis(cm) Pilnas

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Vakaro Suknelės 2020 Nėrinių nuo Peties Aukštos Ritininės Tiulio Islamo Dubajus Kaftan Saudo arabų Musulmonų Ilgai Vakare Gown

Vakaro Suknelės 2020 Nėrinių nuo Peties Aukštos Ritininės Tiulio Islamo Dubajus Kaftan Saudo arabų Musulmonų Ilgai Vakare Gown

Panašūs produktai: