I7s Tws "Bluetooth" Ausines, Mini Belaidžių Ausinių Sporto laisvų Rankų Ausinės Bevielės Ausinės su Įkrovimo Langelį "apple ""iPhone"

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€6.60

Dalintis

Apie prekę

Savybės:

1. klausytis dainų teisingai, parama dainų ir skambučių, 2. priminti, telefono numerį, paskutinio skambučio atgal, protingas anglų balso pranešimais, boot, poros, išjungti telefoną galia bus žemas balso komandos; 3. Energijos talpa bus rodomi ir jūsų "Iphone", galite pamatyti į maitinimo padėtį, bet kuriuo metu, nereikia nerimauti dėl elektros energijos ,kad jūsų gyvenimas be rūpesčių; 4. Vieną dvi jungtys, galima prijungti du mobiliuosius telefonus tuo pačiu metu . 5.Atidarykite "Bluetooth" laisvų rankų įranga bus prijungti atgal į telefoną automatiškai , patogiau; 6. Pažangi suderinamumas: palaiko visus Bluetooth " mobiliojo telefono, planšetinio kompiuterio, nešiojamojo kompiuterio, ir t.t., universali visų mobiliojo ryšio telefoną .

Specifikacija:

1. Varža: 32 OMAI . 2. "Bluetooth" versija: Bluetooth V5.0 + EDR . 3. Bluetooth atstumas: 10 metrų. 4. Veikimo įtampos diapazonas: 3.0 V-4.2 V . 5. Galingas triukšmo de-noising grandinės (aktyvus triukšmo mažinimas) . 6. Pokalbio metu yra apie 2-3 valandas . 7. muzikos laiko apie 1,5-2 valandas . 8. Laukimo laikas yra maždaug 100 valandų .

Komplektą Sudaro:

2 x i7s tws "bluetooth" ausinės (kairėje ir dešinėje) . 1 x Įkraunama dėžutė . 1 x USB Įkrovimo Kabelis . 1 x Vartotojo Vadovas. 1 x Dovanų Dėžutėje.

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Toliau pateikiama apžvalga NR. ĮKROVIMO LAUKELĮ:

USB įkrovimo kabelis įkraukite laisvų rankų įrangą.Paketą Įeina: 1 x "bluetooth" ausinės (dešiniosios) . 1 x USB Įkrovimo Kabelis . 1 x Vartotojo Vadovas. 1 x Pakavimo maišelis.

Ne Įkrovimo Dėžutę

vienos dešinės ausies ( tik dešinės ausies )

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Apie Siuntos

(1) laivybos visame Pasaulyje. (2) Siunta išsiunčiama per pažadėjo dienas po apmokėjimo patikrinimą. (3) Jei negavote jūsų krovinio per 30 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis.Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas!

Apie Garantija

(1) 12 mėnesių gamintojo garantija dėl nekokybiškų daiktų .Priedai, ateina su 3-jų mėnesių garantija. (2) Sugedę daiktai turi būti nurodyti ir grąžintos per garantijos terminą (ir originalioje pakuotėje, jei įmanoma).Jūs turite mums pasakyti, ką defektus ir pateikti mums savo užsakymo numerio.Mes ne remontuoti arba pakeisti elementus, kurių garantinis laikas pasibaigęs,.

Apie Sugrįžti & Grąžinti

(1) Jūs turite 7 dienas susisiekite su mumis ir 30 dienų grąžinti jį nuo tos dienos, kai ji buvo gauta.Jei ši prekė yra jūsų turimą daugiau nei 7 dienos, yra laikoma, naudojama ir mes ne problema jums grąžinti pinigus ar pakeisti.Pristatymo kaina bus ne pirkėjo išlaidas. (2) Visos grąžinamos prekės turi būti originalioje pakuotėje ir turėsite pateikti mums laivybos sekimo numerį, konkrečios priežasties grįžti, ir jūsų užsakymo numerį. (3) Mes grąžinsime visą savo laimėjusio pasiūlymo sumą, išskyrus tuos atvejus, laivybos išlaidų, gavus elementą į savo pradinę būklę ir pakavimo visi komponentai ir priedai įtraukti.

Apie Atsiliepimą

Jei esate patenkintas savo prekę ar paslaugą, prašome pateikti mums teigiamų atsiliepimų ir 5 žvaigždučių.Teigiamas Grįžtamasis ryšys yra labai svarbus mums.Jei turite kokių nors problemų su mūsų daiktus ar paslaugas, prašome nedvejodami kreipkitės į mus pirma, prieš jums palikti neigiamą arba neutralų atsiliepimą.mes padarysime viską, kad išspręsti visas problemas, ir suteikti jums geriausias paslaugas klientams.Labai ačiū.

Žymos: coque "iphone" s7, i7 tws rinkinys, krepšys i7 tws, "iphone" 7 plius lcd klasės, pabx telefono sistema, belaidžio telefono, pasitikėjimo "bluetooth" laisvų rankų įranga, "office" bluetooth " laisvų rankų įranga, n98, ausinių i7 tws.

Charakteristikos

Stilius Ausies Kabliuko
Valdymo Mygtukas Taip
Kodekai Apt-X
Linijos Ilgis Nonem
Prekės Pavadinimas KONGNOK
Aktyvus Triukšmą Slopinantis Taip
Atsparumas 32ΩΩ
Vocalism Principas Subalansuotas Armatūra
Garso Valdymas Taip
Paramos PROGRAMĄ Taip
Komunikacijos Belaidžio
Yra bevielis Taip
Modelio Numeris i7s.
Belaidžio Tipas "Bluetooth"
Jautrumas 52dBdB
Atsparus vandeniui Taip
Funkcija Sportas
Parama Atminties Kortelės No
Su Mikrofonu Taip
Jungtys NĖRA

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

I7s Tws

I7s Tws "Bluetooth" Ausines, Mini Belaidžių Ausinių Sporto laisvų Rankų Ausinės Bevielės Ausinės su Įkrovimo Langelį "apple ""iPhone"

Panašūs produktai: