Vaizdo Žaidimų Konsolės 4K TV 2.4 G Dvigubai Belaidis Valdiklis Gamepad Parama PS1 Klasikiniai Žaidimai, Arcade Žaidimų Konsolės, Suderinamas

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€36.42

-20%

€45.53

Dalintis

Apie prekę

Belaidžio Classic " Šeimos Vaizdo Žaidimų Valdiklis

Patobulintą versiją rankenos dizainas atrodo labiau elegantiškas ir glausta, built-in 600 šviesą grąžinantys žaidimai, su dviem gamepads , tegul jus pamiršti rūpesčius gyvenimą ir darbą.Šio žaidimo konsolė gali patenkinti poreikį pramogų su savo šeima ir draugais.Pasirinkite tai, atrasti įdomus.

Įmontuotas 400 Įvairių Klasikiniai Žaidimai 8 Bitų Vaizdo Žaidimų Konsolės

Žaidimų konsolės turi unikalią 400 FC žaidimai, labai paprasta naudoti.Žaidimas yra ne pakartoti, tegul jūsų visiškai pajusti įdomus vaikystės.Palaiko 2 žaidėjams žaisti per TV.Ir klasikinis retro FC stiliaus išvaizda atrodo yra populiarus su vaikais.Produktas yra puikus pasirinkimas vaikams dovanų.

500 1 Retro Vaizdo Žaidimų Konsolės

Žaidimų konsolės turi unikalią 500 games, labai paprasta naudoti.Žaidimas yra ne pakartoti, tegul jūsų visiškai pajusti įdomus vaikystės.Palaiko 2 žaidėjams žaisti per TV.Ir klasikinis retro FC stiliaus išvaizda atrodo yra populiarus su vaikais.Produktas yra puikus pasirinkimas vaikams dovanų.

16 Bitų Delninis Žaidimų Konsolės Built-in 900 Klasikiniai Žaidimai

Žaidimų konsolės yra 16 bitų ir 900 klasikiniai žaidimai su 3.5 colių ekraną,paramą 5 žaidimas formatai: NE/SFC/GBA/MAME/MD,ir parama, TV jungtimi,turi 1020mAh daugkartinio įkrovimo baterija.

4K HDMI Suderinamus Vaizdo Žaidimas Stick Konsolės

Naujausias 4K HDMI Suderinamus vaizdo žaidimų valdiklis, open Linux " kodo sistema, su 32GB / 64GB kortele, built-in 3000 + / 10000 + žaidimai.Šio žaidimo konsolė gali patenkinti savo reikalavimus!Atminkite, kad šis produktas yra puikus pasirinkimas geras draugas.

Paramos Atsisiųsti Žaidimus Pagal Save

1. Žaidimas sąrašą, įskaitant PS1/ATARI/MAME/SFC/FC/GBA/GB/GBC/MD treniruokliu žaidimai, iš viso 3000+/10000+žaidimai 2. Žaidimo istorija, žaidimo įrašų sąrašas, surūšiuotas pagal laiko žaidimas įrašytas 3. Žaidimas kolekcija, galite naudoti R2 " mygtuką, norėdami surinkti ar uncollect jūsų mėgstamiausia žaidimai 4. Žaidimas paieškos, remiantis anglų visas rungtynes arba raktinių žodžių užklausą, Kinijos pirmoji raidė užklausą atitinkantį žaidimą 5. Žaidimo nustatymai, pagrindinis tonas parametrai Peržiūrėti vietinius failus, atkurti numatytuosius parametrus, sistemos informacija, išėjimo parametrai

Parsisiųsti Žaidimo Veiksmus

1 žingsnis:Parsisiųsti žaidimo failą Žingsnis 2:Prisijungti, TF kortelę į kompiuterio kortelių skaitytuvą, 3 Žingsnis:Kopijuoti žaidimo failus į atitinkamą aplanką(pavadinimas emuliatorius) 4 Žingsnis:Įdėkite kortelę į žaidimo konsolę prijungti žaidimų konsolę ir jį įjunkite 5 Žingsnis:Rasti savo žaidimą ir pradėti žaisti(galite pasinaudoti paieškos funkcija)

4K Žaidimas Stick

Paramos 4K Ultra HD TV vaizdo išvestis (1080P / 720P) ir monitoriai ir projektoriai su HDMI-Suderinama įvesties.Ir tai konsolės žaidimas palaiko žaidėjų ieškoti žaidimai, palaiko žaidėjams pritaikyti mėgstamų žaidimų ir galite žaisti ir atsisiųsti žaidimus patys.Ateina su belaidžio dual gamepad, žaisti visi dideli žaidimai leidžia jums mėgautis džiaugsmą iš žaidimo daugiau, todėl galite greitai prisiminti ir mėgautis džiaugsmą vaikystės!Jei jums reikia žaidimo sąraše, jūs galite susisiekti su pardavėju, kad gauti žaidimo sąrašą!

2.4 G Dual Wireless Gamepad Valdytojas

Mes sukonfigūruotas atitinkamą 2.4 G dual wireless gamepad valdytojas jums.Prisijunkite prie TV ir žaisti savo mėgstamą žaidimą.Leiskite jums būti intymus su savo šeima, draugais ir vaikais, ir pajusti žaidimo žavesį!Taikoma: Remti vienas ar du žaidėjai, žaisti žaidimus, kad jums maloniau su savo vaikais ar draugais, nešiojamas HD vaizdo žaidimų konsolės.

Paramos keli žaidimo formatai

Žaidimų klasifikavimo pagal simuliatorius yra padalintas intoCPS/FC/GBA/GB/GBC/MD/SFC/PS1/ATARI

Lengvai valdomas

Tiesiog prijunkite žaidimų konsolę su HD sąsają TELEVIZORIAUS prijunkite USB-powered duomenų kabelį prie kūno vienetas, ir reguliuoti TV šaltinis HD kanalas rodyti žaidimą sąrašas TELEVIZORIAUS ekraną. 1. Prijunkite HDMI Suderinamus produkcija TELEVIZIJOS pirmuosius 2. Įdėkite built-in TF žaidimo turinį kortelė 3. Naudojant įkrovimo adapteris prisijungti prie galia bus automatiškai įjungti

Maitinimui Taupymas

Mažos galios infraraudonųjų spindulių ryšys!Šis valdiklis, reikia dviejų AAA tipo baterijas.Dėl saugumo problemų transportuojant, mūsų paketas nesiunčia baterijas.Klientai, reikia juos pirkti savo vietos parduotuvėse.

Įvairūs

Siekiant patenkinti įvairius pirkėjų poreikius, mes turime kartu ir atitiko žaidimų konsolės, jūs galite pasirinkti pagal savo pageidavimus ir poreikius.Kiekvienas jų turi skirtingą kortelės talpa ir skaičius žaidimai.Pavyzdžiui: 32GB kortele 3000+žaidimai, 64GB kortelė 10000+games, visada yra vienas jums!

Žymos: žaidimas retro, grupinio, lauke retro žaidimų konsolės, hat vaizdo žaidimai, ps1 žaidimas, miracast, pc stick 4k, NINTENDO JUNGIKLIS, Kontrolės, žaidimas nešiojamą grotuvą.

Charakteristikos

Built-in Žaidimai 3000 žaidimai/10000 žaidimai
Kilmės KN(Kilmės)
Pakuotė No
Built-in TF kortelė 32GB/64GB
Jutiklinis Ekranas No
Sertifikavimo NĖRA
Komunikacijos "Bluetooth"
Paramos Kalba Kinų/Anglų
Prekės Pavadinimas YECKTEGJ
Paramos žaidimo formatas CPS/FC/GBA/GB/GBC/MD/SFC/Už PS1/ATARI

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Vaizdo Žaidimų Konsolės 4K TV 2.4 G Dvigubai Belaidis Valdiklis Gamepad Parama PS1 Klasikiniai Žaidimai, Arcade Žaidimų Konsolės, Suderinamas

Vaizdo Žaidimų Konsolės 4K TV 2.4 G Dvigubai Belaidis Valdiklis Gamepad Parama PS1 Klasikiniai Žaidimai, Arcade Žaidimų Konsolės, Suderinamas

Panašūs produktai: