WIS 24/10vnt Hialurono Rūgštis Drėkina Veido Kaukė Nuo Spuogų, Raukšlių & Fine Line " Giliai Drėkinantis Aliejus Kontrolės Balinimas

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€12.08

-62%

€31.79

Dalintis

Apie prekę

WIS Hialurono Rūgštis iš Esmės Visą Veidą Veido Kaukė Nuobodu Sausos Odos Priežiūra nuo Raukšlių & Baudos Linijos Giliai Drėkinantis Aliejus Kontrolės

Produkto Aprašymas Pavadinimas: Hialurono Rūgštis Drėkina Kaukė Gamintojas: WIS Elemento Tipas: Drėkinantis Veido Kaukė Sudedamoji Dalis: Triple Hialurono Rūgštis NETO MASĖS: 25ml

【DRĖKINA HIDRATACIJOS】 Hialurono rūgšties kaukė su Alavijo esmė yra gamtos gyvybingumo šaltinis, teikiantis didelį vandens saugojimo pajėgumus padidinti odos drėgmės-80% ir sukurti stangresnė ir jaunesnė oda.

【LYGESNĖ IR ELASTINGESNĖ ODA】 Odos baudą linijas ir grubus žuvo sukelia nuostolius, hialurono rūgšties oda su amžiumi.Ši kaukė yra turtingas esmė, kuri gali suteikti naują energiją į odą ir saugo ją jaunimui.Giliai drėkina ir drėkina odą ir išlyginti smulkias raukšleles su mūsų lapas dabar!

【LENGVAS IR NE-DIRGINA】 Formulė su augalų ekstraktai ir natūralūs ingredientai, Odos draugiškas,alkoholio nemokamai , parabenų nemokamai ir cruelty Free.

【GERIAU NAUDOTI】 Naudoti 2-3 kaukes per savaitę, vyrai ar moterys, visas jūsų veidas atrodys pastebimai skaistesnė ir sveikesnė.Labai rekomenduojama atsikratyti pilkumos, juodos dėmės, baudos linijos ir sausumas.

【VISIEMS ODOS TIPAMS】 Įskaitant sausai, normaliai, riebiai, derinys, jautri ir sudirgusi.Tai kasdien spuogai gydymas buvo sukurta siekiant būti labai veiksmingas, tačiau pakankamai švelnus kasdienio naudojimo.

Apie Laivybos:

1. Po užsakymo pateikimo, mes pasirūpinsime, pristatymas per 2 dienos, ir mes pasistengsime nedelsiant 1-2 dienas savaitgaliais 2. Pristatymo laikas daugelyje šalių yra 20-40 dienų, nuotolinio šalims arba ypatingomis aplinkybėmis, apie 60 dienų 3. Jei negavote prekės , prašome susisiekti su mumis.s.a.p.

Atsiliepimų Apie:

1.Jei jūs patenkinti mūsų paslaugų ir produktų,Tikiuosi, jūs galite pateikti mums 5 žvaigždžių teigiamų atsiliepimų.Jūsų paramos, tai labai daug mums. 2.Jei turite kokių nors klausimų,prašome susisiekti su mumis,mes padėsime jums ją išspręsti! 3.Tikslas WIS yra klientų pasitenkinimas!

Apie WIS:

WIS yra prekės ženklas, sukurtas bendradarbiaujant su Šveicarija.Ji pristato pažangių technologijų ir žaliavų Šveicarijos RAHN Grupei, gamina kosmetika pagal standartus vaistų, vykdo mokslo ir veiksmingos idėjos, ir yra įsipareigojusi, kad odos priežiūros, daugiau mokslo ir veiksminga, todėl jauniems vartotojams Ateiti į gražią odą patirtis.

Žymos: veido kaukė, veido aliejus, disponuoti kaukė, veido mados kaukė, ffp2 kaukė, audinio veido kaukė, tušas atsparus vandeniui, veido įranga, akai dj controller, pro ps3 valdiklio.

Charakteristikos

Kilmės KN(Kilmės)
Lytis Unisex
Sertifikavimo GZZZ
Prekės Pavadinimas wis
Formulės Skystis
Modelio Numeris Hialurono Rūgštis Veido Kaukė
GZZZ YGZWBZ
Naudoti Veidas
Funkcija Gylis Papildymo
Šalis/Regionas Gamyba Kinija
NET WT 25 g/vnt.
Elemento Tipas Gydymo Ir Kaukė
Komponentas Hialurono Rūgštis
Tipas Suvynioti Kaukė

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

WIS 24/10vnt Hialurono Rūgštis Drėkina Veido Kaukė Nuo Spuogų, Raukšlių & Fine Line

WIS 24/10vnt Hialurono Rūgštis Drėkina Veido Kaukė Nuo Spuogų, Raukšlių & Fine Line " Giliai Drėkinantis Aliejus Kontrolės Balinimas

Panašūs produktai: