5d "pasidaryk pats" diamond tapybos kvadratiniu Diamond siuvinėjimo religijos barra senhora - diamond mozaikos gręžimo 677DD

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€3.44

-41%

€5.84

Dalintis

Apie prekę

5d "pasidaryk pats" diamond tapybos kvadratiniu Diamond siuvinėjimo religijos barra senhora - diamond mozaikos gręžimo 677DD

Atvaizdo dydis :25X20cm,30X25cm --- 75X55cm,80X60cm

Tema: religija barra senhora Serija

Medžiaga : Medvilnė ir dervos diamond

Įtraukti straipsniai

1. Pakankamai dervos deimantų.

2. A4 Modelio HD brėžiniai (įskaitant brėžinius, spalvų lentelę)

3. Naudojamas įrašą guma gręžimo pincetu, plastiko plokštelę.

Diamond tapybos kryželiu yra naujas "PASIDARYK pats" rankų darbo siuvinėjimas projektą su daugiau kūrybiškumo, nei kryželiu.Naujai sukurta dervos 2,5 mm kvadratiniu diamond dažymo spalva-turtingas, 16 briaunų, 5D poveikį, ir puikus blizgesys.Jis gali apdoroti gėlių modelius ir gamtos,gyvūnų ir kitų vaizdo modelius užsakymą diamond mozaika.Daimond tapyba yra stilingas, rafinuotas ir elegantiškas.Gatavo diamond dažai yra suitabale gyvenimo kambario, miegamasis, studijų.

Prekių Pristatymas Ir Įteikimas

We will ship prekės per 3 darbo dieną po gauti savo atlygį.Mes laivas jį į savo paliekant adresą, prašome padaryti, kad jūsų adresas yra teisingas.Jei norite pakeisti savo adresą, prašome susisiekti su mumis.

Prekės bus vežamos Kinija paštu oro paštu; ji paprastai trunka apie 15-26 dienomis Jungtinės valstijos, Europa .Daiktų, kuriuos jūs perkate iš viso suma virš $250, mes atsiųsime jai PINIGŲ, Ji tampa daug greitai.Jei norite pasirinkti savo laivybos linija, prašome susisiekti su mumis.

Mes laivas Tarptautinio Oro paštu iš Kinijos China post, Paprastai galite gauti paketą greitai per 25 dienas, tačiau kartais ji gali trunka apie 45 dienų atvykti.

Grąžinimo Politika

Mes suteikiame 100% Garantija, kad visi produktai, mes parduodame.Jei pastebėsite kokių nors problemų, apie mūsų produktus, Prašome susisiekti su mumis per 7 dienas nuo gavimo savo prekes.Mes organizuojame naujus laivybos nemokamai jums arba grąžinti mokėjimo jums.

Atsiliepimai

Mes nuoširdžiai tikimės, kad jums gali suteikti mums gerų atsiliepimų.Jokių problemų, jūs galite susisiekti su mumis, mes spręsti problemas, kol būsite patenkinti.

Mėgaukitės perkant prekes iš savo parduotuvę, tikimės, kad galime bendradarbiauti viena su kita, mano mielas drauge!

AČIŪ!

Žymos: barra rėmelį, 5d diamon tapyba, barra vaikai, kačiukas ren, diamond dažai, diamond siuvinėjimo nabi, 5d diamond dažai, nabi, 5d diamond diamante tapyba, diamond dievas.

Charakteristikos

Priedai Įrankiai, Pakankamai Diamond,HD, Drobė
Tipas Diamond Paveikslų religijos barra senhora kvadratiniu Dril
Spalvų skaičius 30-45
Prekės Pavadinimas nabi
Temos religija barra senhora Serija
Rombo Formos Aikštė
Forma Trimatis
Modelio Tipas PORTRETAS
Stilius Išsiuvinėti Su Cirkonio
nebaigtas taip,reikia savo rankų darbo
priemonė Pincetai; Plastikinės Plokštės; Stalo Spalva
Naudoti Paveikslai
Deimantai Paveikslai Iš Kristalai
Drobė Pakavimo Metodas Valcavimo Iki
Medžiaga Derva
diamond siuvinėjimo pardavimas Didmeninė ir Mažmeninė
Išorinės Pakuotės Spalvos Dėžutė
Nuotrauka Cirkonio Naudoti Namų Apdaila,Namų Dekoro
Privalumas Gamyklos Tiesioginis Pardavimas,Dropshipping
Rėmas No
Įklijavimo Srityje Pilnas

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

5d

5d "pasidaryk pats" diamond tapybos kvadratiniu Diamond siuvinėjimo religijos barra senhora - diamond mozaikos gręžimo 677DD

Panašūs produktai: