Ultragarso EMS Body Slimming Massager Svorio Lipo Anti Celiulito Riebalų Degintojas, Galvaniniai Infraraudonųjų spindulių, Ultragarso Face Lift Įrankiai

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€14.03

-45%

€25.51

Dalintis

Apie prekę

Ultragarsinės Kavitacijos Celiulito Šalinimo Ems Body Slimming Massager Riebalų Degintojas, Infraraudonųjų Spindulių, Ultragarso Terapija, Svorio Prietaisas

Ypatybė:

1,Veiksmingą ultragarsinis veido ir kūno beautifying massager

2,Ultragarso bangų masažas gali tai, skatina medžiagų apykaitą, deginti riebalus

3,Infraraudonųjų spindulių veikia odą,stimuliuoja fibroblast gaminti naujas kolageno ir elastinių skaidulų,kurios gali padidinti odos elastingumą.

Tuo pačiu metu,photothermal poveikį gali sustiprinti kraujagysles'function,pagerinti mikrocirkuliaciją ir pagerinti odos imunitetą ir organizmo atsparumą,todėl poveikį, pavyzdžiui, raukšlių mažinimas,odos kėlimo,porų susitraukimą ir odos atjauninimo bus pasiektas.

4, EMS funkcija gali pasiekti masažo, akupunktūros poveikį.Greitai ir efektyviai sumažinti ir suteikti atleidimą nuo sunkaus lėtinio nugaros skausmai, kitos rūšies kūno skausmai.

5, stilinga išvaizda, patogus nešiotis

Specifikacija:

Pareigos:Ultragarso vibracija, masažas,EMS,Odos atjauninimas

Kištuko Tipas: EU Plug/ JAV Plug/ UK Kištukas

Galia: 5V

Darbo Princple:

1. Tolimųjų infraraudonųjų spindulių turi šias funkcijas:

Anglies pluošto pluoštas aplinkinių zondas gali sukurti tolimųjų infraraudonųjų spindulių, kurių bangos ilgis, pradedant 8 -12µm.Jis gali patekti giliai į odą, skatina energingai odos, aktyvuoti ląsteles ir pagreitinti medžiagų apykaitą.

2. Ultragarso turi tris pagrindines funkcijas:

Tai gali pakeisti gebėjimus ir judėjimo kiekvienos ląstelės su tiksliai masažo funkcija, kuri yra įvardijama kaip ląstelių masažas.Tai gali paskatinti ir pakoreguoti cytomembrane, padidinti laidumą epidermį, jos šilumos, fizinis ir cheminis poveikis gali pakilti temperatūra gilus odos 0,5-1°C, skatina odą absorbuoti esencijos, pagreitinti medžiagų apykaitą ir sustiprina regeneracijos metu audinių.Ultragarso taip pat gali išskaidyti atliekų aplinkinių riebalų, vartoja energiją, remonto limfos ir kapiliarų laivai su svorio prarasti ir paveikslas skulptūrų funkcijas.

3. Mikro srovė:

Masažas su mikro srovės, stimuliuoja raumenis su pasyvaus judėjimo pagal dabartinę.Raumenų judėjimas

sunaudoja riebalų, cukraus ir angliavandenių, iš aplinkinių audinių.Esant normalioms judėjimo, raumenys gali vartoti

60-70 džaulio energijos per sekundę, bet pagal aukšto dažnio judėjimas, raumenų galite vartoti 3000-4000 joule

energijos per sekundę.

Pakuotė:

1x 1MHz Ultragarso massager

1x Maitinimo adapteris

1x Vielos

4x Padas

1x Naudotojo vadovas

Supakuoti į mažmeninei langelį.

Pastaba:

ji negali kaisti.tik infraraudonųjų spindulių generavimo dalis šilumos, ultragarsinis masažas zondo dalis be funkcija, šilumos.

1. Po ultragarsinė funkcija įjungta kelias minutes, touch paviršiaus masažas galvos be akivaizdžių šilumos.Tai yra įrodymas, kad priemonė turi gerą našumą ir šilumos nuostolių dalis yra maža.

2. Ji naudoja 10 anglies pluošto kaip šilumos šaltinis, kuriančio natūralios infraraudonųjų spindulių.Infraraudonųjų spindulių apšvitinti ląstelių rezonuoti ir patrinti, kuriančio terminės reakcijos ir paspartinti riebalų skilimo.

EMS režimas, šviesos nėra, jeigu paspauskite "sonic" režimą .EMS gydyti su lipnių elektrodų pagalvėlės.ir ne režimu, jei nustatykite režimo pasirinkimo mygtuką apačioje, nr. intensyvumo jei reguliuoti intensyvumą pasirinkimo klavišas į apačią.atkreipkite dėmesį, kad šis.

Garso režimas(nr. Ems režimu šį kartą) nereikia trinkelės.

Jei norite reguliuoti sekreciją ir skatina riebalų vartojimą, jums reikia AVS.

Jei norite masažuoja jūsų kūną, numesti svorio ir odos priežiūros, jums reikia Sonic.

Svarbu, kad EMS Režimu,jis nustos veikti automatiškai po 10 min,jei norite pakartoti reikia ją įjungti dar kartą

Spauskite šią nuorodą : https://Keturvalakiai.lt/item/33027714471.html

Žymos: 2s lipo baterijos, fluffi gleives, emsculpt, lipdukas uk, 6 1 kavitacijos, lazerio lipo mašina 2020 m., dhl, liftas, įrankiai, elektriniai įrankiai, oem ultragarso, rejuven odą prietaisas.

Charakteristikos

Medžiaga Plastikiniai
Tipas Kūno Lieknėjimo Terapija
Maitinimo Šaltinis UK
funkcija 5 Ultragarso Massager
Modelio Numeris 10142-
Funkcijos 2 Svorio
funkcija 3 riebalų degintojas
Gamybos procesas Mašina Padarė
Funkcija 1 EMS Kūno Lieknėjimą
Prekės Pavadinimas Body Slimming Massager
Kilmės KN(Kilmės)
Dydis Face Massager
Funkcija 4 Face Lift Įrankiai

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Ultragarso EMS Body Slimming Massager Svorio Lipo Anti Celiulito Riebalų Degintojas, Galvaniniai Infraraudonųjų spindulių, Ultragarso Face Lift Įrankiai

Ultragarso EMS Body Slimming Massager Svorio Lipo Anti Celiulito Riebalų Degintojas, Galvaniniai Infraraudonųjų spindulių, Ultragarso Face Lift Įrankiai

Panašūs produktai: