YRANK 10M 5050 Vaivorykštė Led Juostelė 12V WS2811 IC Vandeniui IP67 RGB lankstaus neono vamzdžių 20 Taškų Visas Spalvas

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€7.95

-22%

€10.32

Dalintis

Apie prekę

Atsparus vandeniui Lanksčias LED Neon Lyno Šviesos WS2811 10M DC12V IP68 LED Neon Juostos, Juostelės Šviesos Dekoratyvinis Apšvietimas 20 Taškų Pilnas Spalvų PS:kaina neįeina RGB Valdiklis , jei jums reikia RGB Valdiklis ,prašome pasirinkti 1pcs RGB Valdiklis ,tai yra 10USD .LED Lanksčios Neon Virvę Šviesos Šviesos Spalva: Nepastovus Įėjimo Įtampa: DC12V LED skaičius: 60pcs/metrui; Pixel IC20pcs Apvalkalas: pieno baltumo spalvos paprastai 60 LED /metras/vienetas/cut Ilgis/pak (m): 5meters darbinė temperatūra: 20 ~ 60 Ilgaamžiškumas: 8 ~ 100000 valandų aukšto ryškumo LED šalto šviesos šaltinis, Šviesos, net ir minkštas, ir nuolat švytėjimo efektą, spalvos yra daug Aukšto efektyvumo ir energijos taupymo, mažas energijos suvartojimas, nedidelis karščiavimas, saugos taupyti elektros energiją (įrašyti daugiau nei 90 proc. nei stiklo neoninės šviesos) patogus susisiekimas, nėra lengva brokenhigh lanksti, lengva sulenkti,patogus įrengimas modeliavimo, atsparumas smūgiams priežiūros išlaidos mažos garantinis laikotarpis: 5 metai patvarus, ekologiškas, aplinkos apsauga, atsparus vandeniui,UV atsparumo Savybės: unikalus PVC apvalkalu, aukštos elastinga ir gali sulenkti, reach norite, bet kuriuo Kampu.Žemos įtampos darbo ir energijos suvartojimas, Didelis ryškumas Ne dilapidation lengvai ir skaldytų Neperšlampami veiklos yra stipri, tinka lauko įrenginio Energijos taupymo ir aplinkos apsaugos, ekologiškų produktų

Mokėjimo 1) Mes priimame Alipay", Vakarų Sąjunga, TT.Visų didelių kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio DEPONAVIMO. 2) Mokėjimas turi būti atliktas per 3 dienų nuo užsakymo. 3) Jei jūs negalite kasos iš karto po aukciono arti, palaukite kelias minutes ir bandykite dar kartą Mokėjimai turi būti atlikti per 3 dienas.Siuntos 1. VISAME PASAULYJE LAIVYBOS. (Išskyrus tuos atvejus, kai kuriose šalyse ir APO/FPO) 2. Užsakymai tvarkomi laiku, kai mokėjimo tikrinimo.

3. Mes tik laivas patvirtino, kad adresai.Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą.

4. Vaizdai rodomi ne faktinio prekės ir jūsų nuoroda tik.

5. PASLAUGŲ TRANZITO LAIKAS teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną.

6. Jei negavote jūsų krovinio per 30 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis.Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas!

7. Dėl išteklių būklę ir laiko skirtumų, mes pasirinkti, kad laivas jūsų prekė iš mūsų pirmą sandėlio greitas pristatymas. 8. Pristatymo Laikas: Return 1. Jūs turite 7 dienas susisiekite su mumis ir 30 dienų grąžinti jį nuo tos dienos, kai ji buvo gauta.Jei ši prekė yra jūsų turimą daugiau nei 7 dienos, yra laikoma, naudojama ir MES NE PROBLEMA JUMS GRĄŽINTI pinigus AR PAKEISTI.IŠIMČIŲ NĖRA!Laivybos išlaidos yra padengti abu pardavėjo ir pirkėjo pusėje.

2. Visos grąžinamos prekės TURI BŪTI originalioje pakuotėje ir turėsite PATEIKTI mums laivybos sekimo numerį, konkrečios priežasties grįžti, ir jūsų go#.

3. Mes grąžinsime VISĄ SAVO LAIMĖJUSIO PASIŪLYMO SUMĄ, gavęs prekę į savo pradinę būklę ir pakuotes, visi komponentai ir priedai įtraukti, PO TIEK Pirkėjas ir Pardavėjas atšaukti operaciją iš Keturvalakiai.lt.ARBA, galite pasirinkti, kad pakeisti.

4. Mes padengti visas siuntimo išlaidas, jei prekė (- s) (yra) ne taip, kaip reklamuojama.Garantija 1. 12 mėnesių Gamintojo Garantija dėl nekokybiškų daiktų (išskyrus sugadintų daiktų ir/ar netinkamą jų gavusi).Priedai, ateina su 3-jų mėnesių garantija.

2. Sugedę daiktai TURI BŪTI nurodyti ir grąžintos per garantijos terminą (ir originalioje pakuotėje, jei įmanoma).Jūs turite mums pasakyti, ką defektus ir pateikti mums savo užsakymo numerio.MES NE REMONTUOTI ARBA PAKEISTI ELEMENTUS, KURIŲ GARANTINIS LAIKAS PASIBAIGĘS,.

Jūs sutinkate, kad visus pirmiau išvardytus politikos po užsakymo dėl Keturvalakiai.lt!Atsiliepimų Mes išlaikyti aukštą meistriškumą ir siekti 100% klientų pasitenkinimo!Atsiliepimai yra labai svarbus, Mes reikalaujame, kad jūs su mumis iš karto PRIEŠ, jūs suteikiate mums neutralus ar neigiamas grįžtamasis ryšys, kad galėtume tinkamai spręsti savo problemas.

Neįmanoma spręsti problemų, jei mes nežinome apie juos !

Žymos: lipnios led juostelės ip67, led juodas juosteles, lankstaus neono vamzdžių, ray wu ws2811, rgb neon flex šviesus, žvaigždžių taškų, drl vamzdis, led juostelė ws2812b, led pikselių, RGB.

Charakteristikos

Atsparus vandeniui Taip
Spalvos Temp(K) 3000K 6000K
Prekės Pavadinimas YRANK
Sertifikavimo ce
Elektros Energijos Gamybos Jungiklis
Įtampa 12V
LED Lustas Modelis SMD5050
Specifikacijas (šviesos karoliukai / m) 60pcs
Proga Gyvenamasis Kambarys
LED Lustas gamintojas Epistar
Vidutinė trukmė (val.) 50000
Juostelės tipas SMD
Elemento Tipas Juostelės
Maitinimo Šaltinis DC
Energijos sąnaudos (W/m) 14.4 W/m
Šviesos Diodų Skaičius/M 60pcs
Modelio Numeris LED Neon Flex Šviesos

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

YRANK 10M 5050 Vaivorykštė Led Juostelė 12V WS2811 IC Vandeniui IP67 RGB lankstaus neono vamzdžių 20 Taškų Visas Spalvas

YRANK 10M 5050 Vaivorykštė Led Juostelė 12V WS2811 IC Vandeniui IP67 RGB lankstaus neono vamzdžių 20 Taškų Visas Spalvas

Panašūs produktai: