Šiltnamio Efektą Sukeliančių Spray Rinkinys 1/2"&3/4" Vyrų Sriegis Rotacinis Antgalis Sodo Purkštuvas Rinkiniai Su Žemės Lazdele Smaigalys Drėkinimo Vandens Purkštuvai

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€2.39

-34%

€3.67

Dalintis

Apie prekę

Šiltnamio Efektą Sukeliančių Spray Rinkinys 1/2"&3/4" Vyrų Sriegis Rotacinis Antgalis Sodo Purkštuvas Rinkiniai Su Žemės Lazdele Smaigalys Vandens Purkštuvai, Laistymo

Sveiki atvykę į susisiekti su mumis dėl didelio kiekio užsakymą!

Mes ne tik mažmeninės prekybos, bet padaryti taip pat didmeninės.Mes Turime Eksporto Licencijos.Dėl Didelio Kiekio Daiktų Mes Galime Laivas Oro, Jūros ir ,Jei reikia.Susisiekite su mumis jei jums reikia didelio kiekio,mes apskaičiuosime sužinoti daugiau apie jus ir suteiks papildomas nuolaidas.(Jei rasite laivybos išlaidos yra didelis mūsų parduotuvėje.Prašome nedvejodami palikti pranešimą ir cantact jav.)

Specifiactions:

Veiksmingą anti-drip vožtuvas dizainas, tikrai sustabdyti lašelinę, kai stabdymo purškimas, siekiant išvengti augalų žaizdas, nes varva.Produkto Pavadinimas: Apvalus rop & Rotacinis Antgalis Būklė: 100% visiškai naujas Pagrindinė Medžiaga: PVC, PP, PP nauji plastikiniai Srautas:400~800L/H Purškimo spindulys:3~5M Darbinis Slėgis:1~3KG Kreiptis:1/2" &3/4" Vyrų Sriegio ilgis žemės lazdele:20cm Kiekis: 1 komplektas

Gesintuvų Naudojimas:

①Garden Drėkinimo ②Fruits Medžių ir Daržovių Laistymui ③Drip drėkinimo, vaikų darželiuose ④Animal veisimo aušinimo ir kt.

Gaminio Dydis:

Grąžinti:

1.Jei gavote pažeistą sklypo ar netinkamos produkto, ar jūs turite produktą su kokybės problemų, prašome susisiekti su mumis dabar, mes grąžinsime arba vėl nauja jums. 2.Jei jūs negavote pakuotės laiku, prašome susisiekti su mumis, mes suteiksime jums grąžinti arba išsiųsti jį jums.

Shippment:

1. Mes paprastai padaryti shippment per 48 valandas gavę jūsų mokėjimą. 2. Pristatymo laikas priklauso nuo paskirties ir kitų veiksnių.Paprastai ji trunka 10-30 dienų įprastu laivybos būdas(Keturvalakiai.lt Standartinis Pristatymas,ePacket,Kinija Paštu, Oro Paštu, ir kt.). 3. Jūs galite sekti jūsų laivybos informacijos apie šią svetainę, naudodami savo sekimo numerį: http://www.17track.net/zh-cn 4. Jei jūsų pirkti apsaugos laikas bėga, bet jūs vis dar ne gavau elementą, susisiekite su mumis ir mes padėsime jums išplėsti Apsaugos užsakymo laiko.

Atsiliepimai:

1. Jei jus tenkina mūsų daiktų ir mūsų paslaugos, prašome imtis minutę palikite mums positiver grįžtamojo ryšio su 5 žvaigždėmis. 2. Jei turite kokių nors problemų,prašome nedvejodami susisiekite su mumis, norėdami gauti sprendimo.prašome don ' t leave us 1-3 star atsiliepimus,mes turime išbandyti viską, siekiant padėti jums.

Žymos: sodo šiltnamio efektą sukeliančių, gardena, šiltnamio efektą sukeliančių vandens, savininkas skėtis, lašelinė drėkinimo pardavimas, sodo žalias namas, tunelio šiltnamio efektą sukeliančių, vandens purkštuvas, purškimo pistoletas, rainbird purkštuvų.

Charakteristikos

Modelio Numeris NNW-DCPT
Purkštuvų Tipas SMAIGALYS
Prekės Pavadinimas NuoNuoWell
Kilmės KN(Kilmės)

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Šiltnamio Efektą Sukeliančių Spray Rinkinys 1/2

Šiltnamio Efektą Sukeliančių Spray Rinkinys 1/2"&3/4" Vyrų Sriegis Rotacinis Antgalis Sodo Purkštuvas Rinkiniai Su Žemės Lazdele Smaigalys Drėkinimo Vandens Purkštuvai

Panašūs produktai: