Larryjoe 4K*2K 3D Mini 3 Port HDMI Switch 1.4 b 4K Switcher HDMI Splitter 3 in 1 out Uosto Centru, DVD HDTV Xbox PS3, PS4 1080P

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€3.75

-8%

€4.12

Dalintis

Apie prekę

Aprašymas: Šis 3 įvesties ir 1 išvesties HDMI switcher turi raktą, paspauskite perjungimo funkcija ir turi pažangių funkcijų.3 įvesties ir 1 išvesties HDMI switcher maršrutų aukštos raiškos 4k*2k vaizdo ir skaitmeninio garso iš bet viena iš 3 šaltinių displėjaus.Trys įėjimai tilptų vienu metu prijungti aukštos raiškos vaizdo šaltinių, pavyzdžiui, HD grotuvą, "Blu-ray" grotuvą, Set Top Box, P&S3, Xbox360 ir kt.Produkcijos siunčia aukštos raiškos garso/vaizdo signalus prie didelės raiškos ekrano, kaip HDTV.Funkcijos: Daugiafunkcinis pereiti protingas mechaninė Paramos HDMI 1.4 b palaiko full HD " 4k*2k vaizdo skiriamoji geba Palaiko didelės raiškos vaizdo trapumą ir aštrių HDTV rezoliucijos iki 1080p, 2k, 1440p grafikos ir kompiuterių rezoliuciją iki 4k*2k yra lengvai pasiekti Paramos 12bit giliai spalva Palaikymo 3D Didelis efektyvumas iki 3.4 Gbps.Jame plastikinės konstrukcijos, PASIRINKITE mygtuką lengva operacija.Pakuotė: 1 x HDMI Splitter

Banktransfer

Mes priimame Alipay", Vakarų Sąjunga, TT.Visų didelių kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio DEPONAVIMO.

1. Visame pasaulyje laivybos. (Išskyrus tuos atvejus, kai kuriose šalyse ir APO/FPO)

2. Užsakymai tvarkomi laiku, kai mokėjimo tikrinimo.

3. Mes tik laivas patvirtino, kad adresai.Savo užsakymą adresas turi sutapti su jūsų pristatymo adresą.

4. Vaizdai rodomi ne faktinio prekės ir jūsų nuoroda tik.

5. Paslaugų tranzito laikas teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną.

6. Jei negavote jūsų krovinio per 30 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis.Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas!

7. Dėl išteklių būklę ir laiko skirtumų, mes pasirinkti, kad laivas jūsų prekė iš mūsų pirmą sandėlio greitas pristatymas.

8. Pristatymo terminas:

1. Jūs turite 7 dienas susisiekite su mumis ir 30 dienų grąžinti jį nuo tos dienos, kai ji buvo gauta.Jei ši prekė yra jūsų turimą daugiau nei 7 dienos, yra laikoma, naudojama ir mes ne problema jums grąžinti pinigus ar pakeisti.Išimčių nėra!laivybos išlaidos yra padengti abu pardavėjo ir pirkėjo pusėje.

2. Visos grąžinamos prekės turi būti originalioje pakuotėje ir turėsite pateikti mums laivybos sekimo numerį, konkrečios priežasties grąžinti, ir Pirkimo Užsakymą.

3. Mes grąžinsime visą savo laimėjusio pasiūlymo sumą, gavęs prekę į savo pradinę būklę ir pakuotes, visi komponentai ir priedai įtraukti, po tiek Pirkėjas ir Pardavėjas atšaukti operaciją iš Keturvalakiai.lt.arba, galite pasirinkti, kad pakeisti.

4. Mes padengti visas siuntimo išlaidas, jei prekė (- s) (yra) ne taip, kaip reklamuojama.

1. Visos prekės yra tikrinamos prieš vežimą, todėl, jei esate nepatenkinti su pirkimu, galite pasikeisti elementus vieną savaitę, ir jūs turite susisiekti su mumis per 24 valandas nuo gavimo jūsų pirkti

2. Laivybos ir tvarkymo mokestis nėra grąžinamas ir klientas turėtų būti atsakinga už visas mokesčių grąžinimo ir reshipping.

3. Visos grąžinimo daiktai turi būti savo pradinę būklę, įskaitant dėžutė ir priedai.Vyrai defektų nėra garantuotas, pvz., skaldytų, subraižytas ir t.t.

4. Bet straipsniai,prašome siųsti EMS, arba savo vietos po, kai atsiųsti atgal.

1.Pirkėjo išankstinio patvirtinimo, bus labai dėkingi gavęs elementus.

2.Kadangi jūsų atsiliepimai yra labai svarbus mūsų verslo vystymosi, mes nuoširdžiai kviečiame jus palikti teigiamą atsiliepimą mums jei esate patenkintas mūsų gaminių ir paslaugų.Ji bus tik jums 1 minutę,bet tai 1 minutę turi labai gyvybiškai svarbią reikšmę mums.

3.Prašome susisiekti su mumis prieš palikdami neigiamą arba neutralų atsiliepimą.Mes dirbame su jumis, kad išspręsti visas problemas.Dėkojame už jūsų supratimą!

Žymos: Valdymo Plokštė, tpa3110, trinokulinis, amarok dvd, deepfox dvd, žaidimas ps3, BlitzWolf, carplay dvd, blueray dvd, kreiptuką ps3.

Charakteristikos

Jungtis B HDMI
Pakuotė Taip
Versija HDMI suderinamus 1.4
Jungtis A HDMI
Modelio Numeris 3 port hdmi switcher
Lytis Vyriška-Moteriška
Prašymas daugiaformačių
Pakavimas Maišelis
Ekranas Ne Ekranuoti
Funkcija NĖRA
Prekės Pavadinimas Larryjoe
Tipas HDMI Kabeliai-suderinama

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Larryjoe 4K*2K 3D Mini 3 Port HDMI Switch 1.4 b 4K Switcher HDMI Splitter 3 in 1 out Uosto Centru, DVD HDTV Xbox PS3, PS4 1080P

Larryjoe 4K*2K 3D Mini 3 Port HDMI Switch 1.4 b 4K Switcher HDMI Splitter 3 in 1 out Uosto Centru, DVD HDTV Xbox PS3, PS4 1080P

Panašūs produktai: