Kūdikių Vystyklų Krepšys Mamos Tėtis Vežimėlis Krepšiai, USB Didelės Talpos Vandeniui Sauskelnių Maišas Rinkiniai Motinystės Kelionių Kuprinė Slaugos Rankinės

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€26.26

-40%

€43.77

Dalintis

Apie prekę

Aprašymas:

Į šį mumija rankinėje, tai stilingas, prabangus, Nuostabus, ir tai turi didelės talpos vietos.Ir jūs galite turėti daug kūdikių dalykai, kaip vystyklų mygtukai, maitinimas-butelis, žaislai ir t.t.Be to, ši mumija maišas labai tinka apsipirkimas, kelionės, kai jūs su mažyliu.Jei jūs ieškote mados ir didelės talpos mumija maišelį atlikti visi jūsų kūdikio poreikius, manau, kad jis gali būti įtrauktas į jūsų atlygis!Tai puiki dovana Mamai, ir kūdikiui, tiek!

Specifikacija:

Medžiaga: Oxford Medžiaga Pamušalas: 100% Poliesteris Svoris: apytiksl. 1.49 svarų / 680g Dydis: 9.84 colių(L) x 14.57 colių(H) x 6.69 colių(W) / 25 cm(L) x 37cm(H) x 17cm(W)

1 maišelį 2 dovanos

Vienas Vystyklų Krepšys Dovanų 1: Butelio laikiklį Dovana 2: Kablys diržas

Pastaba: dydžiai matuojant ranka, 1-3cm klaidos yra normalu.

Savybės:

Platus 5,5 cm reguliuojamas paminkštintas petnešėlėmis.Atsparus vandeniui, puikios kokybės. 360 laipsnių aliuminio folija šilumos izoliacija butelių kišenės.Viršutinis užtrauktukas uždarymo.Przystawkę uždarymo rankenos.

Savybės rodo:

1. Smart įstaiga, didelės talpos.

2. Mokslo pertvara, kiekvieną zoną atskirai, yra protinga, apkrovos elementai tvarkingai.

3. Su D formos žiedas, todėl, kad galite pakabinti maišelį, į kūdikio vežimėlį, su kabliu diržai.

4. USB sąsaja įkrauti mobiliojo patogiai. ( maišą ateina su USB laidų, jei imti, tai reikia papildomo maitinimo bankas, pls pastaba ).

5. Vandeniui audinio, orui, patvarus ir nekenksminga aplinkai.

6 Dideli atidarymo burna, lengva pasiimti daiktų.

7. Pieno butelių kišenės su 360 laipsnių aliuminio folija šilumos izoliacija, išlaikyti šiltą pieną.Rinkoje labiausiai yra 180 laipsnių aliuminio folija šilumos izoliacija.

8. Atsparus vandeniui kišenėje drėgnų drabužių ar šlapio maisto.

9. šoninės kišenės audinių ir butelius su elastinga, kuri gali padidinti kišenėje

10. saugos reversas kišenės

11. Key Chain, nereikia ieškoti klavišą visur maišo viduje.

12. Dvikryptis užtrauktukas.

13. Išskleidimo petį su korio konstrukcija, orui ir patogūs.

14. reguliuojamas diržas per petį.

15. kabliukai dirželiai mažus daiktus.

16. drabužiai-resistan audinys

17. Saugi medžiaga, PDF nemokamai

18. Multifuction metodais.Naudoti kaip kuprinė arba vieno pečių maišą arba rankinėje.

Modelis, kuriame:

Būti mados mama.

Produktai, kuriuose yra:

Santykinis produktai:

Mokėjimas: Priimti sąlyginio Deponavimo ir banko pavedimu.Jei į bet kurį klausimą, pls rasti atsakymą pagalbos centre arba susisiekite su mumis.Ačiū!Vežimas: Visos užsakytos prekės bus išsiųstas į jūsų laivybos adresas (prašome patvirtinti savo adresą, prieš patvirtindami užsakymą) per 3 dienas, gavus apmokėjimą.Mūsų laivybos partnerių yra Kinija Paštu, Oro Paštu, EMS, UPS, DHL, " Fedex, TNT ir t.t.Prašome pasirinkti vieną iš, laivybos tarnybos norite.Garantija: Mes esame laimingi, pakeisti sugedusią prekės.Grąžinimo Politika: jei bet rasti daiktai yra nekokybiška, jūs esate daugiau nei kviečiame susisiekti su mumis grąžinti per 7 darbo dienas po krovinio pristatymo.Kadangi vertė drabužiai paprastai yra gana didelis, palyginti su laivybos kaina, mes būtume dėkingi, jei galėtumėte imtis nuotrauką su trūkumais elementus ir mes galime tiesiogiai kompensuoti tuos pačius elementus kitas jūsų užsakymą.Atsiliepimai: aš.Mes esame priklausomi nuo mūsų Alibaba reputaciją ir klientų pasitenkinimą, kad pavyks.Todėl jūsų atsiliepimai yra labai svarbus mūsų, prašome palikti mums gerų atsiliepimų, jei jūs patenkinti mūsų drabužius ir klientų aptarnavimo.ii.Mums rūpi mūsų vertingų klientų, jeigu yra nepatenkinama, prašome susisiekti su mumis prieš paliekant neigiamą grįžtamąjį ryšį ir suteikia mums galimybę išspręsti problemas.Mes suprantame, rūpesčių ir nusivylimų, jums gali turėti, ir bus stengiamės, kad išspręstumėte problemas.

Žymos: kūdikio priežiūros rinkinys, "zara" vystyklų krepšys, vyrų kasdieninės rankinės, kuprinė maišelis vystyklų, krepšys moterims, dovanų slaugytoja, tous vystyklų krepšys, osoce vystyklų kuprinė, babi krepšys, Slaugytoja žiūrėti.

Charakteristikos

Modelio Numeris FC088
Stilius Mados ir populiarus dizainas
Elemento Plotis 18cm
Dizainas 2020 m. naujo dizaino su USD sąsaja
Elemento Ilgio 26.5cm
Elemento Aukštis 41cm
Uždaryti Tipas užtrauktukas
Elemento Tipas Vystyklų Krepšiai
Pagrindinė Medžiaga Nailonas
Dydis (30cm
Modelio Tipas Kietas
Prekės Pavadinimas famicare
Spalvos
naudoti metodai
Kilmės KN(Kilmės)
Prekės Svoris 0.85kg

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Kūdikių Vystyklų Krepšys Mamos Tėtis Vežimėlis Krepšiai, USB Didelės Talpos Vandeniui Sauskelnių Maišas Rinkiniai Motinystės Kelionių Kuprinė Slaugos Rankinės

Kūdikių Vystyklų Krepšys Mamos Tėtis Vežimėlis Krepšiai, USB Didelės Talpos Vandeniui Sauskelnių Maišas Rinkiniai Motinystės Kelionių Kuprinė Slaugos Rankinės

Panašūs produktai: