72W Pritemdomi RGB LED APP Lubų apšvietimo Lempos "Bluetooth" Garsiakalbis Nuotolinis Valdymas

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€33.01

-21%

€41.79

Dalintis

Apie prekę

body { font-size: 75%; color: #000; font-family: Atidaryti Sans,Arial,Helvetica,sans-senif,SimSun,"宋体"; line-height: 1.3; } dl { margin: 0px; width: 480px; float: left; } dt { width: 100px; aukštis: 15px; float: left; } dd { width: 240px; height: 15px; float: left; } dl dt { margin: 0px; line-height: 22px; spalva: #474747; font-size: 14px; font-family: tahoma; } #produktą-desc { width: 100%; aukštis: 209px; } #aprašymas { width: 100%; aukštis: 50%; } #detaliau { width: 100%; aukštis: 50%; } .ui-box-pavadinimas { height: 30px; font-size: 15px; font-family: tahoma; font-weight: bold; background-color: #ddd; tekstas-inkaras: paveldėti; padding-top: 8px; margin: 0px; } .ui-box-body { margin: 0px; } #tbspecifics { border-right: 1px solid black; border-bottom: 1px solid black; } #tbspecifics tr { height: 30px; } #tbspecifics td { width: 100px; border-left: 1px solid black; border-top: 1px solid black; }

1, pagamintas iš aukštos kokybės storio akrilo LED lustas, kuris užtikrina ilgą tarnavimo laiką ir yra patvarus.

2, intelektinių kontrolė: šviesa, gali būti valdomas įvairiais būdais, pavyzdžiui, B. sienos jungiklis, mobile app " ir nuotolinio valdymo pultą, taigi, kad jūs galite valdyti jį lengviau.

3, multi-darbo režimas: yra daug rūšių, balta šviesa, šilta šviesa, neutralus šviesos, įtvirtintu šviesos, scenos režimų, pvz., muzikos ritmu", " color gradation, spalvos mirksintis šviesos lanksčiai patenkinti jūsų poreikiai skirtingi

4, Mobile APP " ir "Bluetooth", galite reguliuoti ryškumą, spalvą, nuotolinio valdymo pultu galima įjungti ir išjungti šviesą, šviesumą ir spalvų, žaisti dainas, reguliuokite garsą, tai toks protingas ląstelių šviesa, kuri savo koncepcija lubų lempa, tai kaip ištikimas comp, kurie užima gerą rūpintis savo nuotaika.

5, energijos taupymo: su didelės galios LED šviesos šaltinis, jums sutaupyti daug energijos, palyginti su įprastomis šviesa tos pačios šviesumą, kuris ne LED lustas naudojamas.Ekologiniai.

Galia: 72 W

Įtampa: AC85-265V

Produkto pavadinimas: "bT", " Crystal Muzikos Lemputė

Režimas: 72 W RGB + BT balta šviesa jungtis, skirta dainų su RGB spalvos nuotolinio valdymo pultas

Atspalvis dydis: ne didesnis kaip 36 cm

Šviesos dydis: 15-40 m2

Šviesos kūno medžiaga: akrilas

spalva: Balta

Šviesos spalva: šiltai balta + RGB

Gali color kategorija: Taip

Gali patamsėti: taip

Vieta naudojimas: Tinka šeimos šventės, KTV dėžės, šokių, dainų ir šokių salės, naktinių klubų, barų, parduotuvių centrų, restoranų, karaoke, aikštėse, parkuose ir kitose vietose

Pakuotės turinys:

1 * " Smart LED lubų šviesos

1 * nuotolinio valdymo (be baterijos)

1 * pakuotėje su montavimo varžtai

1 * Instrukcija

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos objektą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Vežimą:

Jei galite pateikti užsakymą, prašome pasirinkti pristatymo būdą ir mokėti už užsakymą, įskaitant, laivybos mokestis.Mes atsiųsime elementus per 7 dienas, kai jūsų mokėjimo pabaigos.

Mes jokių garantijų, pristatymo laikas, dėl visų tarptautinių vežimų dėl skirtingų muitų kliringo kartus, atskiromis šalimis, kurie gali turėti įtakos, kaip greitai jūsų produktas yra tikrinami.Prašome atkreipti dėmesį, kad pirkėjai yra atsakingas už visus papildomus muito mokesčius, finansų maklerio mokesčiai, muitai ir mokesčiai už importą į savo šalį.Šie papildomi mokesčiai gali būti renkami pristatymo metu.

Mes grąžinsime nėra siuntimo išlaidas atsisakė siuntas.

Laivybos išlaidos neapima visų importo mokesčių, ir pirkėjai yra atsakingas už muitus.

Grąžinimas:

Mes darome viską, kad aptarnauti mūsų klientus, geriausia, kad mes galime.

Mes grąžinsime jums, jei galite grąžinti prekes per 15 dienų nuo sąskaitos gavimo klausimai, dėl bet kokios priežasties.Tačiau pirkėjas turėtų įsitikinti, kad prekės grąžinami jų originalus sąlygas.

Jei daiktai yra sugadinti arba prarasti, jei jie yra grąžinami, pirkėjas atsako už tokią žalą ar nuostolius, ir mes ne pateikti pirkėjo visa grąžinamoji išmoka.

Pirkėjas turėtų bandyti paduoti ieškinį su logistikos kompanija susigrąžinti išlaidas, žalą ar nuostolius.Pirkėjas bus atsakingas už laivybos mokesčiai siekiant grąžinti prekes.

Garantija Ir Techninė Priežiūra:

Mes siūlome 1 mėnesį nemokamai pakeitimo.

Pirkėjai gali prašyti pakeisti per 15 dienų nuo gavimo produkto.Pirkėjas turėtų grįžti produkto originalo sąlygas jav ir turėtų apmokėti siuntimo išlaidas grąžinti.

Mes taip pat pateikti 12monthfree išlaikymo.Pirkėjas turėtų grįžti produkto originalo sąlygas jav ir turėtų apmokėti siuntimo išlaidas grąžinti.

Žymos: angel pagalvė, lubų "bluetooth" garsiakalbis, ceil liustra, pc rgb garsiakalbis, angel pagalvėlė, atsparus vandeniui lubų "bluetooth" garsiakalbis, lempa led, "bluetooth" garsiakalbis laikas, lempos street, ceil lempos.

Charakteristikos

Kilmės KN(Kilmės)
Yra Lemputės Įtraukti No
Apdaila NĖRA
Jungiklio Tipas NĖRA
Prekės Pavadinimas REFURBISHHOUSE
Pagrindo Tipas NĖRA

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

72W Pritemdomi RGB LED APP Lubų apšvietimo Lempos

72W Pritemdomi RGB LED APP Lubų apšvietimo Lempos "Bluetooth" Garsiakalbis Nuotolinis Valdymas

Panašūs produktai: