Nerūdijančio Plieno Priešpiečių Dėžutė Didelės Talpos Nešiojamas Stačiakampio Maisto Konteinerį Su Nuimamu Daliklis Studentų Bento Box 1200ML

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€3.68

-40%

€6.14

Dalintis

Apie prekę

Kulka Taškų:

1、Maisto kokybės Priešpiečių Dėžutė: FDA nerūdijančio plieno pietūs lauke yra pagamintas iš aukštos kokybės, 304 nerūdijančio plieno, tvirti, daugkartinio naudojimo, BPA-free, rūdžių, ir netoksiškas.

2、Didelės Talpos, su Nuimamu Daliklis: Tai 1200ML maisto konteineryje įrengtas nuimamas dozatoriumi, todėl jūs galite padalinti bento dėžutė į dvi dalis, kurios abi yra pakankamai laikyti savo skanus maistas.

3、Nešiojamų Maisto Talpyklos: maisto konteineryje gali turėti 1200 ml maistas, pavyzdžiui, salotos, sumuštiniai, riešutai, užsiliko ir takeaways.Jis idealiai tinka vyrams, moterims ir vaikams mėgautis pietūs ir užkandžiai mokykloje, biure ar užklasinė veikla.

4、nepralaidžiose Priešpiečių Dėžutė: nuimamas nerūdijančio plieno sandarinimo dangčio, užtikrinti, kad skystis arba sriuba nėra ištekėti ir išlaikyti maistą šviežią.Jūs galite saugiai įdėti jį į mikrobangų už šildymą.

5、Lengva Valyti: Jūs galite įdėti pietūs lauke indaplovė greitai ir lengvai valyti!Tai labai patogu plauti rankomis, net ir be indaplovės!

Savybės:

Sutirštės medžiagos, pagilino dizaino, didelės talpos.

Maistas yra supakuoti į atskiras kameras, nemaišant maisto ir skonio.

Įvairių specifikacijų ir skirtingoms reikmėms.

Elektrolizės matinis, gražus tekstūros.

Užrakto rankena yra dvejopo naudojimo, lengva priimti.

Techniniai duomenys:

Pavadinimas: Nerūdijančio Plieno Priešpiečių Dėžutė

Dydis: apie 17.5*12*6.2 cm/6.89*4.72*2.44 in(L*W*H); rankenos ilgis: apie 13.5 cm/5.31 į

Talpa: apie 1200ML

Medžiaga: nėra magnetinių 304# nerūdijančio plieno

Paviršius: elektrolitinius matinis viduje ir už jos ribų

Pareigos: tarnauti įvairių patiekalų, ryžių ir rupiniai

Įpakavimas: burbulas maišelis pakuotė

Pakavimo Sąrašas:

Nerūdijančio Plieno Priešpiečių Dėžutė*1

1. VISAME PASAULYJE LAIVYBOS. (Išskyrus tuos atvejus, kai kuriose šalyse ir APO/FPO) 2. Užsakymai tvarkomi laiku, kai mokėjimo tikrinimo. 3. Mes tik laivas patvirtino, kad adresai.Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą. 4. PASLAUGŲ TRANZITO LAIKAS teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną. 6. Jei negavote jūsų siuntą per 60 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis.Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas! 6. Dėl išteklių būklę ir laiko skirtumų, mes pasirinkti, kad laivas jūsų prekė iš mūsų pirmą sandėlio greitas pristatymas.

Žymos: bento dėžutės japonų stiliaus, asus r500v, terminis krepšys, bento, butelis maisto, žalia mediena bakas, nerūdijančio plieno priešpiečiai, krepšys pietūs, lunchbox priešpiečių dėžutė, medienos dangteliu indą.

Charakteristikos

Formos ROUND
Kilmės KN(Kilmės)
Medžiaga Nerūdijančio Plieno
Funkcija Su Krepšiai

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Nerūdijančio Plieno Priešpiečių Dėžutė Didelės Talpos Nešiojamas Stačiakampio Maisto Konteinerį Su Nuimamu Daliklis Studentų Bento Box 1200ML

Nerūdijančio Plieno Priešpiečių Dėžutė Didelės Talpos Nešiojamas Stačiakampio Maisto Konteinerį Su Nuimamu Daliklis Studentų Bento Box 1200ML

Panašūs produktai: