Pigūs 2kW Vėjo Elektros Tinklą Kaklaraištis Keitiklis su Ribotuvu / Sąvartynų Apkrova Valdytojo/Rezistorius 3 Etapas 48v vėjo turbinų generatorių

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€328.68

Dalintis

Apie prekę

NAUJAS 2000W Vėjo Elektros Tinklą Kaklaraištis Keitiklio Max Efektyvumas:>92% MPPT Efektyvumas:99% 1. Pigus ir paprastas montavimas 2. Tiesiogiai prijungti prie trijų fazių vėjo turbinų 3. Daug geriau išėjimo signalo palyginti su similiar GTI 4. Efektyvumo didinimas visą saulės energijos sistemos apsauga nuo Perkrovos ,Anti-sala apsauga nuo Trumpojo jungimo/Atvirkštinio poliškumo apsauga 5. AC išėjimo įtampa ir srovė THD 99%

Šis modelis tinklelis kaklaraištis sukūrė vėjo turbinas, kad įdėti 3 fazių AC įtampos.Ji gali išlaikyti sukimosi greičio, vėjo turbinos ir išlaikyti įtampą nuo vėjo turbina visada prie įvairių nominalų asortimentą tinklelis kaklaraištis keitiklio.Ji taip pat turi didelės įtampos apsaugos funkcija, kai vėjas yra labai didelis, ir iškelties apkrovos kontrolės sistema negali išlaikyti išėjimo įtampa nuo vėjo turbinos, duomenų valdytojas, bus atjungti save nuo vėjo turbinos, todėl yra labai saugus naudoti.

Savybės

1. Pigus ir paprastas montavimas

2. Tiesiogiai prijungti prie trijų fazių vėjo turbinos

3. Daug geriau išėjimo signalo palyginti su panašiais GTI

4. Efektyvumo didinimas visą saulės energijos sistema

Apsauga nuo perkrovos ,Anti-sala apsauga

Trumpo jungimo apsauga/Atvirkštinio poliškumo apsauga

5. AC išėjimo įtampa ir srovė THD 99%

6. Statyti sąvartyną apkrovos funkcija

7. Ribotuvo funkcija,wifi stebėjimo funkcija ($30) Specifikacija

Įvesties Įtampos Diapazonas:45-90vdc

Maksimalus įvesties SROVĖS įtampa:90v

Didžiausioji galia stebėjimo įtampa:50-90v

Max išėjimo galia:2000w

Nominalioji išėjimo Įtampa:230v

Vardinė Įtampa Diapazonas: 185-265v

Dažnių Diapazonas: 47.5-51.5 už 50hz,59.3-60.5 už 60hz

Galios Koeficientas:>0.95

Išėjimo Signalo:pure sine wave

Max Efektyvumas:>92%

MPPT Efektyvumas:99%

Priminti

1.Kaina, kurią sumokėjo už punktas neapima jokių muitų mokesčių.Mes ne pečių jokių muitų į paskirties šalį. 2.Prašome patikrinti, su savo šalių muitinės, nustatyti, kas šių papildomų išlaidų bus prieš siūlymą/pirkti.Garantija Ir Grąžinimas 1.Grąžinimo ar keitimo prašymas yra prieinama tik užklausas per 1 savaitę po sklypas gavo & grąžinant prekę, taip pat būklės, kokios gavo.

2.Prašome susisiekti su mumis prašyti grąžinti leidimą.Jūsų vardas, aukciono numerį ir grąžinimo priežastį turėtų būti įtraukta į laišką.Visi daiktai grąžinti, turi būti visos originalios pakuotės materils.

3.Prašome repack elementą atsargiai.Straipsniai grįžo bus išbandyti ir naują rep lacement bus išsiųsti pirkėjui iš karto, kai rado defektų.Tuo atveju, jei tinkamas pakaitalas nėra, tada grąžinamoji išmoka bus išduota.Laivybos, krovos ir draudimo mokesčiai nėra grąžinami.

4.Jei prekės yra nustatyta ne sugedęs, prekės bus išsiųstos atgal pirkėjui metu pirkėjas savo lėšomis.

Atsiliepimai

Jūsų atsiliepimai mums labai svarbi,todėl,prašome susisiekti su mumis tiesiogiai prieš palikdami neigiamą

atsiliepimus, jei ten nieko padaryti jums jaustis nelaimingas.Mes stengiamės dirbti geriausias sprendimas.Dėkojame už jūsų paramą.

Pakavimo sąrašas

1.viena keitiklio.

Žymos: passpower saulės inverterių, energijos keitiklio alternatyva, dc vėjo turbinų keitiklis, variklis phantom 1, kaklaraištis tinklo keitiklis ribotuvas, controler vėjo turbinos, 48v generatorius, inverteriai tinklelis kaklaraištis, rezistorius 500 w, vėjo vandens generatorius.

Charakteristikos

Išėjimo Dažnis 46-65Hz
Išėjimo Tipas Vieną
Svoris 7kg
Išėjimo Galia 500 - 1000W
Dydis 408mm*275mm*125mm
Tipas AC AC

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Pigūs 2kW Vėjo Elektros Tinklą Kaklaraištis Keitiklis su Ribotuvu / Sąvartynų Apkrova Valdytojo/Rezistorius 3 Etapas 48v vėjo turbinų generatorių

Pigūs 2kW Vėjo Elektros Tinklą Kaklaraištis Keitiklis su Ribotuvu / Sąvartynų Apkrova Valdytojo/Rezistorius 3 Etapas 48v vėjo turbinų generatorių

Panašūs produktai: