Automobilių Sėdynės Atminties Pagalvė Pagalvėlės Automobilių Kaklo Parama Minkštas Ergonomika Kelionės

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€10.48

-33%

€15.87

Dalintis

Apie prekę

Automobilių Sėdynės Atminties Pagalvė Pagalvėlės Automobilių Kaklo Parama Minkštas Ergonomika Kelionės Prekės Specifikacija:

Savybės:

Paramos Kaklo Slanksteliai, Nulinio Slėgio Jausmas.Ergonomiškas banga kreivė dizainas, galvos atrama yra labiau tinka kaklo slanksteliai, arkos apsaugoti kaklo ir veiksmingai remti kaklo srityje, atpalaiduos kaklo skausmas ir padaryti tolimojo vairuotojo patogiau.

Šios pagalvėlės padeda, tinka galvos ir kaklo, tvirtą paramą, sėdimas nėra pavargęs, patogiai ir atsipalaidavęs.

Labai patogus važiuoti saugiai kaklo,remti savo kaklo, kai aktas, pagreičio ir staigaus stabdymo sumažinti skausmą.

Odos draugiškas kvėpuojantis, lėtai atšokusio kamuolio, minkštas ir patogus, šilumos išsklaidymo, patogią ir veiksmingą paramą.

Nešiojamas,lengvas,lengva įdiegti ir švarus.

Skelbimas:

Tikrasis spalva gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos dėl skirtingų monitorių ir šviesos poveikis

Prašome leisti 1-3cm nuokrypis dėl rankinis matavimas

Specifikacija:

Medžiaga:Atminties Putos

Dydis:25x11x23cm

Komplektą Sudaro:

1x Automobilių Sėdynės Pagalvėlės

1,Apie Laivybos: Po to, kai jūs užsisakyti produktą, mes išsiųsti jūsų pirkti per 3-4 dienas.Jei turite specialių reikalavimų,prašome palikti mums pranešimą arba susisiekti su mumis tiesiogiai. 2,Apie Grąžinamosios išmokos: Jei prekės yra pažeista tranzitu, galite grąžinti ją per 7 dienas.Kai prašote grąžinti pinigus,pirkėjas turi gauti patvirtinimą iš pardavėjo. 3,Apie prekybos ir Dropshipping: didmeninė, mes pasistengsime suteikti nuolaidą arba nemokamai express shipping", kuri trunka tik 3-8 dienų atvykti.Drop laivyba, mes galėtume išsiųsti prekes savo klientams tiesiogiai ir nebus palikti informacijos apie mus, jei norite. 4,Kaip aš galiu sekti mano sklypo?: Jūs galite sekti savo sklypo apie šią svetainę, naudodami savo sekimo numerį: www.17track.net/en (Nukopijuoti į naršyklės atidaryti) 5,Ką aš galiu padaryti, kai pirkimo apsaugos laikas bėga?: Jei jūsų pirkti apsaugos laikas bėga, prašome susisiekti su mumis ir mes galime jums padėti ją pratęsti.Taigi, jūsų pinigai bus ne eiti į mano sąskaitą.

Žymos: automobilių pagalvėlės pagalvė, vyrai matyti per, automobilių kaklo pagalvė, bičių marškinėlius, civic automobilių sėdynės pagalvėlės, suknelė plakatas, automobilių pagalvė, adjestable automobilių sėdynės pagalvėlės, vincentas automobilių sėdynės pagalvėlės, pagalvė pagalvėlės.

Charakteristikos

Medžiaga Kita
Užpildymo Medžiaga Sintetinio Pluošto
Prekės Pavadinimas Vecligt
Kilmės KN(Kilmės)

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Automobilių Sėdynės Atminties Pagalvė Pagalvėlės Automobilių Kaklo Parama Minkštas Ergonomika Kelionės

Automobilių Sėdynės Atminties Pagalvė Pagalvėlės Automobilių Kaklo Parama Minkštas Ergonomika Kelionės

Panašūs produktai: