OEM Priekinės Selfie vaizdo Kameros Modulis Flex Cable For iPhone " X XS XR XS MAX 11 11 Pro 6 6S 7 8 Plius Pakeitimas Auto-Brightness

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€5.10

-32%

€7.61

Dalintis

Apie prekę

Produkto Aprašymas:

1.Tai yra OEM priekinės kameros modulis juostelės atsarginių dalių, skirtų "iPhone" 6 6Plus 6s 6s Plius 7 7Plus 8 8plus X XR XS XS MAX 11 11Pro 11Pro MAKS. 2.Tai puikus įrenginys klaidingas/su defektais arba nereaguoja arba skaldytų/subraižytas priekinis fotoaparatas. 3.Tai puikus pakeitimo dalis, kuri ateina pasirengę įdiegti. 4.Lituoti nereikia, lengvas montavimas. 5.Ši dalis yra garantuotas, kad veikia kaip ilgai, kaip jūs turite jį. 6.IPhone 6 6Plus 6s 6s Plius 7 7Plus 8 8plus priekinė kamera, Auto-Brightness veiks iš naujo paleiskite telefoną.

IPhone 6 priekinė kamera

IPhone 6 Plius priekinė kamera

IPhone 6S priekinė kamera

IPhone 6S Plius priekinė kamera

IPhone 7 priekinė kamera

"IPhone" 7 Plius priekinė kamera

"IPhone" 8 priekinė kamera

"IPhone" 8 Plius priekinė kamera

"IPhone" X priekinė kamera

IPhone XR priekinė kamera

"IPhone" XS priekinė kamera

"IPhone" XS MAX priekinė kamera

"IPhone" 11 priekinė kamera

"IPhone" 11Pro priekinė kamera

"IPhone" 11 " Pro MAX priekinė kamera

Garantija Ir Grąžinimo Politika:

1. Šiltas patarimai Kai siunta atvyko, prašome Patikrinti, ar produktai, geros būklės.Jei bet kokią žalą, pakuotės, prašome dont priimti paketą ir atsiliepimai mums Prašome padaryti paprastą testą, prieš nekilnojamojo diegimas, kadangi elektronika yra labai trapios ir lengvai lūžta. 2. Garantijos Sąlygos Visus elementus, yra su garantija, už 6 mėnesius nuo pakuotės atvyko, Prašome susisiekti su mumis detales problemų, kai jūs turite kokių nors problemų Bet kokybės problema, mes atsakingi už tai, bet mes neatsakome su jokią žalą, montavimo metu ar su defektais, kurį sukelia asmens koeficientas Visus produktus su akivaizdžiai fizinė žala bus tuščia garantija 3. Grąžinimo Politika Daiktas turi būti grąžintas tokios pat būklės, kaip išsiųstas, arba bent jau pakankamai saugi, pakavimo metodas, siekiant išvengti bet kokios žalos pristatymo metu Endoprotezai bus siunčiami kitam užsakymui, Jei norite kredito ar nori iškeisti į kitas kitas jūsų užsakymą, prašome patikrinti informacija su mumis.Apie MUS ELELcity,5 metus parduotuvėje Keturvalakiai.lt, mes jau šiame sektoriuje per 9 metus, specializuojasi įvairių elektronikos ir aksesuarai wholesaleLocated, Shenzhen Mieste, mes turime milžinišką plačiai ir giliai šaltinių rūšių elektronika Su didele aistra teikti puikios kokybės, laiku ir pilną paslaugų, kurios jus užtikrinti, kad jums bus gauti kvalifikuotą produktus.Dabar mes turime daugiau nei 12500 klientų visame pasaulyje, kurių dauguma yra remonto parduotuvių ir platintojai.Mes visada vertiname klientų ilgalaikis verslo, taip pat turime didžiulį pasitikėjimą bendradarbiavimą ateityje.

Žymos: "iphone" x jk minkštas, flex kabelis iphone pro 11, iphone 6 kabels, kamera paslėptas, "apple" priemonė, muzika iphone 8, iphone7plus kamera raštas, etui a50 fotoaparatas, 6s flex, vaizdo kameros kabelis "iphone" x.

Charakteristikos

QC Kiekvieną flex kabelis buvo bandymas prieš siunta
Dizainas BARAS
Sertifikavimo NĖRA
Naudoti Priekinė Kamera
Suderinamo "iPhone" Modelis IPHONE XS MAX
Prekės Pavadinimas Elekworld
Modelio Numeris "IPhone" 6 /6Plus /6S /6S Plius /7 /7Plus /8 /8Plus /X /XS /XR
Kilmės KN(Kilmės)
Suderinamos Prekės "Apple ""iPhone"

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

OEM Priekinės Selfie vaizdo Kameros Modulis Flex Cable For iPhone

OEM Priekinės Selfie vaizdo Kameros Modulis Flex Cable For iPhone " X XS XR XS MAX 11 11 Pro 6 6S 7 8 Plius Pakeitimas Auto-Brightness

Panašūs produktai: