Picun B8 Belaidžio Orinės Ausines Laidines Ausines MP3 Grotuvas, Sulankstomas Over-ear HIFI Stereo "Bluetooth" laisvų Rankų įranga Palaiko TF Kortelę

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€20.23

-50%

€41.28

Dalintis

Apie prekę

Picun B8 Laidinio Belaidės Ausinės fone de ouvido Bluetooth Ausinės, Sulankstomas Over-ear HIFI Stereo laisvų Rankų įranga kulaklık наушники Su Mic TF Kortelę Telefono Pc Laptap, KODĖL PICUN B8 YRA GERESNIS PASIRINKIMAS, kai "BLUETOOTH" AUSINES?

1. Muzikos Beveik Liečiamų:

50mm Didelės Galios vairuotojams, kurie išlaiko visas savo muzikos informacijos ir ateiti kuo arčiau originalo įrašymas

2. Touch Control & Bluetooth V5.0 :

Jūs galite groti/pauzė muzikos, šalia kelio, ir skambučių valdymas per paprastas liesti.Bluetooth V5.0 - patirtis visiškai naują kokybės belaidžio garso

3. 40H Baterija ir Greitasis Nemokamai :

Picun "Bluetooth" siūlo 40 valandų išskirtinę garso kokybę, po 1,5-2 valandų įkrovimo.(10 min hyper greitis mokestis = 5 valandų grojimo

4.Visada Ramu:

Erdvus minkštas earmuffs suteikti puikiai tinka, užtikrina aukštą patogumą dėvėti, net per ilgiau sesija

5. Laidinio ir TF Kortelę Režimu:

Prijunkite savo prietaisą su 3,5 mm garso kabeliu, taigi, ausines, niekada power off

6. HD Mikrofonas:

Didelės raiškos (HD) mikrofonai leidžia jums atlikti krištolo skaidrumo pokalbiai be įlaipinami telefonas.

Specifikacija :

*Keli Mode & Touch Control

Palaiko wireless/wired & TF kortelę režimu, žaisti, Ji ateina su universalią 3,5 mm garso kabelis, kuris palaiko įvairių "bluetooth" prietaisai, mobilieji telefonai, nešiojamas kompiuteris, PC ir TV.PASTABA: Su unikalus touch kontrolės, galite atkurti/pristabdyti muzikos, perjungti kitą dainą, ir ryšį kontrolės.

*"Bluetooth" V5.0 & Geriausia savo klasėje Garso

Picun įtikina su savo 50mm didelės raiškos vairuotojai studija-klasės kokybės, kaip profesionalios įrašų studijos.Vėliau kaip iššifruoti tech pristato švarus, gilus baritonas, ryškus viduryje ir tiksli aukštų dažnių garsą, o per ausis dizainas siūlo triukšmo izoliaciją, leidžia jums sutelkti dėmesį į muziką.Jei jūs ieškote ausinių, galinčią tikrai hifi pasirodymą protinga kaina, tai yra ji.

*40+ Val Grojimo & Greičio Mokestis

Vieną mokestį suteikia jums 40+ valandų nepertraukiamo klausymo malonumą, nori eiti ir nustatė, kad laisvų rankų įranga būtų iš baterija?Jokių rūpesčių, tiesiog reikia 10 min hyper greitis mokestį, jūs galite gauti 5 valandų belaidžio klausymo patirtį.

*Maksimalų Komfortą ir On-the-go

Iš ergonomiškas ištraukiamas metalinis lankelis per švelnios atminties baltymų ausų pagalvėlės, kad picun per ausis ausinės yra realus vadovas-vartytuvus, dėl jų itin kruopščiai meistriškumo su nekilnojamojo dėmesio komfortą ir ilgaamžiškumą.Sulankstoma lankelis ne tik taupo erdvę, bet taip pat yra lengvai atlikti, kai kelyje.Pristatymas Pastaba Apie Mokėjimo>> 1. Mes priimame Alipay", Vakarų Sąjunga, TT.Visų didelių kredito kortelės yra per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio DEPONAVIMO. 2. Jei negalite kasos iš karto po aukciono arti, palaukite kelias minutes ir bandykite dar kartą Mokėjimai turi būti atlikti per 3 dienas.Apie Siuntos>> 1. VISAME PASAULYJE LAIVYBOS. 2. Užsakymai tvarkomi per 1-2 darbo dienas po apmokėjimo patikrinimą. 3. Mes tik laivas patvirtino, kad adresas.Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą. 4. Dauguma nuotraukų išvardytų priima savo komanda, jie yra 100% realių nuotraukų. 5. PASLAUGŲ TRANZITO LAIKAS teikia vežėjas, ir išskiria savaitgalį ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną. 6. , Jei jums nereikia gauti savo daiktus per 30 dienų nuo jūsų pateiktas mokėjimo.prašome nedvejodami kreipkitės į mus.Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau.Mūsų tikslas yra, kad mūsų klientai patenkinti.

Apie Atsiliepimą>>

Mes išlaikyti aukštą meistriškumą ir siekti 100% klientų pasitenkinimo!Mes tikimės, kad jūs galite susisiekti su mumis iš karto, jei esate nepatenkinti mūsų gaminius ar paslaugas.

Apie Picun

Picun yra profesionalus ausinių tiekėjas, integruojantis dizainas, R&D, gamybos ir pardavimo.Mes esame įsipareigoję teikti klientams konkurencinga, patikimus ir novatoriškus produktus, nuolat kurti vertę klientams ir toliau diegti naujoves visame klientų poreikius.Picun turi tūkstančius darbuotojų, ir jos veikla apima daugelį pasaulio šalių.Turime stiprių medžiagų kontrolės sistema, gamybos sistemos ir kokybės kontrolės sistemos, ir mūsų produktai yra sertifikuoti pagal BQB, CE, ROHS, FCC ir TELEC ir kt.Ne Picun, mes dirbame aistringai kurti produktus su paprastumo ir praktiškumo.Mes kalbėtis ir klausytis mūsų klientų ir branginame kiekvieną konstruktyvaus grįžtamojo ryšio iš jų, siekiant pagerinti mūsų produktus ir paslaugas.Visi jūs, iš visų mums Picun Oficiali Parduotuvė - Ačiū ir Laimingas Pirkinių!

Žymos: stiklo gigabyte, "bluetooth" auksas, tue, mp3 grotuvas, ragelis belaidžio ryšio laisvų rankų įranga, "bluetooth" headphon, earphon, m3 grotuvas bluetooth, mėlyna "bluetooth" ausines, ar "bluetooth" laisvų rankų įranga.

Charakteristikos

Funkcija 6 Max 40 Val.
Funkcija 5 Greitis Mokestis
Modelio Numeris B8
Magnetas Tipas Neodimio
Baterijos talpa 1000 mAh
Jautrumas 108dB
Sertifikavimo ROHS
Su Mikrofonu Taip
2 funkcija Laidinio/TF Režimas PC/Kelionės
Atsparumas 32Ω
Yra bevielis Taip
Garso Valdymas Taip
Skaičius Vairuotojai 2
Stilius Ausinių
Earcups Tipas Uždaromos
"Bluetooth" Versija 5.0
Aktyvus Triukšmą Slopinantis No
Belaidžio Tipas "Bluetooth"
Vocalism Principas Hibridinė technologija
Dažnių Diapazonas Diapazonas 20 - 20000Hz
Parama Atminties Kortelės Taip
Funkcija 7 Laisvų rankų įranga, tinkamos "IOS", "Android", "windows" samrt prietaisas
Funkcija Sportas
Kodekai Apt-X
Įkrovimo Būdas Kabelis
4 funkcija Ausinių su HD MIKROFONAS, tinka chating, "skype"
Kištuko Tipas Linijos Tipas
3 funkcija Įtikina su savo 50mm didelės raiškos vairuotojai
Prekės Pavadinimas Picun
Paketų Sąrašas 3.5 mm Jack Adapteris
Kilmės KN(Kilmės)
Komunikacijos Belaidžio+Laidinio
Bendras Harmoninis Iškraipymas 0.1%
Savybės Su Mikrofonu
Jungtys 3.5 mm
Linijos Ilgis 1,5 M
Ausinių Pagalvėlės Medžiaga Atminties Putos
Atsparus vandeniui Taip
Vairuotojas Skersmuo 50mm
Paramos PROGRAMĄ No
Valdymo Mygtukas Taip
Varžos Diapazonas iki 32 Ω
Funkcija 1 Sulankstomas Ausines, Patogūs ir Lengvi

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Picun B8 Belaidžio Orinės Ausines Laidines Ausines MP3 Grotuvas, Sulankstomas Over-ear HIFI Stereo

Picun B8 Belaidžio Orinės Ausines Laidines Ausines MP3 Grotuvas, Sulankstomas Over-ear HIFI Stereo "Bluetooth" laisvų Rankų įranga Palaiko TF Kortelę

Panašūs produktai: