Naujas Vyrai Lauko Balaclava Dviratį Kaukė Tušas Airsoft Žiemos Kaukė MA-95 Taktinis Geležies Kariai Kaukė Pusę Veido Modulis Taktinis Kaukė

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€10.65

-24%

€14.02

Dalintis

Apie prekę

Jei jums patinka šis straipsnis,prašome įtraukti jį į jūsų "Pageidavimų Sąrašą".Jei jums patinka mūsų parduotuvėje,prašome įtraukti jį į savo "Parduotuvėje Sąrašą".Labai ačiū.Have a nice prekybos laiką!

Dear friend ,šalia parduotuvės nuorodą , jei norite daugiau km / val. apie sportą ,jūs galite spustelėti jį

tikimės, kad jūs turite gerų pirkinių patirties !

Savybės:

1. Gaminio konfigūracijos Kaukė 1 reguliuojamas elastiniu diržu 1 šalmas ryšio asamblėjos 2

2. Gaminio dydis 21*15.5 cm Medžiaga TPE ir plieno

3. Taikoma scenos Taktinis įranga Filmo rekvizitai Lauko laisvalaikio, Kasdieninis, laisvalaikio, Namų pramogos

4. Atsparumas smūgiams Šio produkto praėjo ANSI Z80.3 rutulio kritimo testas.Poveikis atsparumas yra bent 700FPS, esant -10°C -42°c Temperatūroje.

Pakuotė:

1*KAUKĖ

Mokėjimo

1. Jums gali sumokėti per pirmiau išvardytus metodus.Ir prašome atsiskaityti per 3 dienas po užsakymo sukurta.

2. Keturvalakiai.lt patikrins, ar jūsų mokėjimo per 24h, kai baigtas, mes tvarkys artimiausiu metu.

3. Jei jūsų užsakymas yra uždaryta saugumo sumetimais, prašome pateikti pretenziją Keturvalakiai.lt pagalbos.

4. Grąžinimo sukelia panaikinimo, grąžinimo sutartį arba tarpininkavimo bus tvarkomi greitai ir paprastai trunka apie 7-10 dienų.

Apie laivybos

1. Visi daiktai bus patikrinti ir gerai supakuoti prieš pristatymas.Prekės bus išsiųstos per 3 darbo dienas po apmokėjimo bus baigtas.

2. Visas sklypas išsiųsti per įprastu paštu yra ribojamas 2kg, jei turi antsvorio, mes atsiųsime atskirai.

3. Elektroniniu paštu, ji paprastai trunka apie 15-60 dienų , ir atokiose vietovėse, bus ilgiau.Prašome palaukti kantriai.

4. Galite pasirinkti greičiau laivybos metodus, jei norite gauti sklype anksčiau, ir už tai jums reikės sumokėti papildomai, laivybos mokestis.

5. Mes jau rodo geriausią kainą parduotuvėje, todėl sklypų vertinami mažiau kaip 25$, nėra stebėjimo informacija, Registruotu paštu mokestis yra apie 1,8$.

Apie atsiliepimą

Jei nėra nieko blogo su sklypo gavę tai, prašome susisiekti su mumis pirmą kartą prieš jums atidaryti ginčo ar palikti neigiamą atsiliepimą, ir mes stengiamės jums padėti, kol viskas yra gerai.

Žymos: veido kaukė taktika, šalmas geležinis žmogus, kaukė paintbal, ciklo žiemą, balaclava multicam, airsoft tušas, dviratis žiemą, suaugusiųjų geležinis žmogus kaukė, airsoft pilna veido kaukė, airsoft kaukė.

Charakteristikos

Kilmės KN(Kilmės)
spalva kaip paveikslų paroda
Medžiaga Lycra

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Naujas Vyrai Lauko Balaclava Dviratį Kaukė Tušas Airsoft Žiemos Kaukė MA-95 Taktinis Geležies Kariai Kaukė Pusę Veido Modulis Taktinis Kaukė

Naujas Vyrai Lauko Balaclava Dviratį Kaukė Tušas Airsoft Žiemos Kaukė MA-95 Taktinis Geležies Kariai Kaukė Pusę Veido Modulis Taktinis Kaukė

Panašūs produktai: