DKZSYIM lotynų Šokių Bateliai Moterims Pramoginiai Praktika/Mokymo Šokių Bateliai Vasarą Šalies Šokių Basutės Seksualių aukštakulnių 10CM Didmeninės

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€18.51

-69%

€59.71

Dalintis

Apie prekę

Dydis:prašome pasirinkti dydį pagal jūsų pėdos ilgis.Jei jūsų kojos yra šiek tiek riebalų ir platus,prašome pasirinkti didesnį dydį.Jei negalite įsitikinkite, dydį,prašome susisiekti su mumis.Dėmesio: 1.Plotis batai yra normalus,Gal batai nėra tinkami per plonas ar per daug riebalų pėsčiomis. 2.Yra apie 0.01 cm--0.2 cm vidutinis klaidas dydžio diagramos. 3.Prašome priemonė ilgis koja taip, kaip parodyta paveikslėlyje:

parduotuvės: Esame profesionalų šokių batų parduotuvė su gamyklos tiesioginio pardavimo.Mes turime daugiau nei dešimt metų patirtį profesionaliai šokių bateliai.Laukiame jūsų pirkti.dydis: Mūsų pirkimo tinklalapis bus rodomas dydžio diagramos įvairių šalių, galite pasirinkti dydį, atsižvelgiant į jūsų šalį ar ilgio kojas.Plotis mūsų batai yra normalu, gal tai batų yra ne tinka žmonėms, kurie yra per ploni ar per daug riebalų.Jei nesate tikri dėl dydžio, prašome susisiekti su mumis pirmą kartą.Mes padėsime jums išspręsti šią problemą kaip įmanoma greičiau.spalva: Mes parodysime realus nuotraukas čia, bet dėl skirtingų šviesos ir kompiuterio, ji gali būti įvairių spalvų skirtumus.tai yra normalus reiškinys.

Dear klientas sually pakuotės gabena ePacket (nemokamas pristatymas), pasiekia dauguma šalių per 20 iki 50 dienų .Pristatymo laikas priklauso nuo paskirties ir kitų veiksnių, jis gali trukti iki 60 dienų.Jei jums reikia greitas pristatymas metodus,mes tiekimas greitai, logistika,DHL,EMS, "FedEx".Mes tikimės, kad tarnauti jums .

1) Jūsų atsiliepimai mums yra labai svarbus.Jei esate patenkinti mūsų produktais ar paslaugomis, prašome užtrukti keletą sekundžių palikti vertingų atsiliepimų ir mums duoti penkis giria, ačiū jums labai! 2) Mes visada suteikti jums su geriausius produktus ir paslaugas už mažiausią kainą. 3) Prašome susisiekti su mumis prieš paliekant neutralus (3 žvaigždučių) arba neigiamas (1-2 žvaigždučių) atsiliepimus.Mes stengiamės išspręsti problemą ir suteiks jums malonią atmosferą čia.Ačiū!

Žymos: lady siurbliai 2018, odiniai šokių bateliai suede, pamušalas šokių bateliai, prekės kulno, lotynų suknelė, šviečia bateliai moterims, latino šokių bateliai, danza džiazo bateliai, lotynų šokių bateliai, danc batų.

Charakteristikos

Departamentas Pavadinimas Suaugusiųjų
Spalvos Juoda/Mėlyna/ Raudona
Atletiškas Batų Tipas Šokių bateliai
Kulno Tipas Smailiais Kulnais
Kilmės KN(Kilmės)
Lytis MOTERIS
Pritaikymas Tinka tikrosios dydžio, imtis savo įprastinį dydį
Prekės Pavadinimas DKZSYIM
Uždaryti Tipas Nėriniai-Up
Modelio Numeris L1030
Dydis ES 34-44 (kojų ilgis
Kulno Aukštis Aukštas (3" ir iki)
Kulno 6/7.5/8.5/9/10cm
Lygis Praktika Profesionalus
Scene2 Patalpų
Pamušalas Medvilnės Audinio
Papuošalai Mazgas
Padas Medžiaga Minkštas Padas
Vidpadžio Medžiaga Muitinės Oda
Batų Plotis Vidutinės(B,M)
Šokių Batų Tipas Pramoginių/Lotynų Bateliai
Scena Šokių Konkursas/Šalis
Batviršio Medžiaga Satin
Išleidimo Data Spring2019

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

DKZSYIM lotynų Šokių Bateliai Moterims Pramoginiai Praktika/Mokymo Šokių Bateliai Vasarą Šalies Šokių Basutės Seksualių aukštakulnių 10CM Didmeninės

DKZSYIM lotynų Šokių Bateliai Moterims Pramoginiai Praktika/Mokymo Šokių Bateliai Vasarą Šalies Šokių Basutės Seksualių aukštakulnių 10CM Didmeninės

Panašūs produktai: