Ruthshen realus vaizdas vakarinę Suknelę Žaliojo Pavogė Plunksnų Antklodės Pečiais Bolero Kailio Šalikas-Skara

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€16.62

-39%

€27.25

Dalintis

Apie prekę

Produkto Nuotrauka

Pastaba: mėlyna spalva yra sandelyje, ačiū

DYDIS :

Dydis S : krūtinė 84cm

Dydis M : krūtinė 90cm

Dydis L: krūtinė 97cm

Dydis XL : krūtinė 104cm

dydis XXL : krūtinė 109cm

Pristatymas

Mes tik laivas su jūsų patvirtino adresą.Prašome įsitikinkite, kad jūsų pristatymo adresas yra teisingas prieš perkant.

Labiausiai užsakymai bus išsiųsti per 1-2 darbo dienas nuo apmokėjimo patvirtinimo.

"Nemokamas Pristatymas" punktas bus įdėjo "China Post" registruotu oro paštu, prekės gali būti tikrinama ir stebima internete.

Pristatymas paprastai trunka nuo 7 iki 21 darbo dienų.Dauguma straipsnių bus pristatytas per 2 savaites , o ten bus nedelsiant už tai, ko mes negalime kontroliuoti (pavyzdžiui, blogas oras).Jei tai atsitiks, tiesiog susisiekite su mūsų klientų aptarnavimo, mes padėsime jums patikrinti ir išspręsti bet kokią problemą.

Importo muitų, mokesčių ir rinkliavų nėra įtrauktos į prekės kainą, arba siuntimo išlaidas.Šie mokesčiai yra pirkėjo atsakomybė.

Apie mus

Mes valdyti mūsų verslą su mažesnės pridėtinės nei parduotuvėje, ar bendrovės.Mums nereikia samdyti daug skirtingų departamentų, ir nereikia mokėti daug mokesčių už reklamą, nuomos parduotuvės, klausia kitos komandos pakeitimo ir kt.Mūsų klientai gali užsisakyti suknelės iš mūsų gamykloje tiesiogiai.Kadangi neturime apgyvendinti už šias išlaidas, mes galime perduoti taupymo į mūsų klientai.

Grąžinimo Politika

1. Grąžinimo priimamas per 7 dienas po to, kai pirkėjas gauna prekę.Ir prekė turi būti dar visiškai naujas ir unworn būklės, be dėmių kvepalai.

2. Jei nesate visiškai patenkintas savo pirkiniu, galite jį grąžinti mums greitai keistis ar mes grąžinsime jūsų mokėjimą.

3. Nurodykite savo vardą, adresą, punktas, dienos, telefono, kaip jums sumokėjo, ir jei prašote grąžinamosios išmokos arba mainus.

4. Gavęs grąžinamas daiktas, mes grąžinsime pinigus už kliento prekės kaina ( be siuntimo išlaidas ir iš jų ).

5. Keistis elementus, pakartotinio pristatymo kaina bus įkrauta.Dėl grąžos, 30 % išteklių atkūrimui mokestis bus imamas visas ataskaitas.

ATSILIEPIMAI

Grįžtamasis ryšys yra svarbus ir jums, ir mums, jei jūs patenkinti mūsų daiktų ir paslaugų, prašome Rašyti gerų atsiliepimų už mus, Mes padarysime, kad jums taip pat, jei esate nepatenkinti mūsų daiktų, prašome nesuteikia mums neigiamų atsiliepimų iš karto, prašome susisiekti su mumis pirmą, Mes jums geras išspręsti, Jei ne, Po Neigiamų atsiliepimų Nėra vėlu.Ačiū labai.

Žymos: bolero striukė moteris, medvilnės verpalai šalikas, bling maudymosi kostiumėlį, paplūdimys nėrimo suknelė, mišinys kailis, plunksna ilga mantija, qlf, chalatas moterims, bolero nėriniai, žaliojo suknelė moterims.

Charakteristikos

Kilmės KN(Kilmės)
Elemento Tipas Nuotakos Apsiaustas
Prekės Pavadinimas ruthshen
Modelio Numeris 0071
Technics Nerti
Departamentas Pavadinimas Suaugusiųjų
Medžiaga Mikropluošto

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Ruthshen realus vaizdas vakarinę Suknelę Žaliojo Pavogė Plunksnų Antklodės Pečiais Bolero Kailio Šalikas-Skara

Ruthshen realus vaizdas vakarinę Suknelę Žaliojo Pavogė Plunksnų Antklodės Pečiais Bolero Kailio Šalikas-Skara

Panašūs produktai: