Šuns Pakinktai Suteikiama Smulkaus Ir Vidutinio Šunys Sprogimo Įrodymas, Stiprus Poliesteris Ne Traukti Šuns Pakinktai Šuniuką Čihuahua Pėsčiomis Diržai

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€5.61

-29%

€8.01

Dalintis

Apie prekę

NUSTATYTI

[Vardas, pavardė]: Kontrasto spalvų pet sprogimų krūtinės atgal [Spalva]: 13 spalvų, 20 spalvų, 26 spalvą, 17 spalva [Dydis]: XS, S, M, L [Už]: Mažųjų ir vidutinių šunų [Funkciją, 1]: Poliesterio audinio [2 Funkcija]: Magic Pasta [3 funkcija]: Prakaitas, kvėpuojantis, minkštas ir patogus [4 funkcija]: Sagtis dizainas [Funkciją, 5]: Dvigubo sandarinimo žiedo dizainas [Funkciją, 6]: Poliesteris + Kempinė core + Akių audiniai [Funkciją 7]: Sponge sumuštinis [Funkciją, 8]: Purus aukštos elastinga [Funkciją 9]: Maža skylė akių audiniai [Dropshipping]:Parama

PRIEMONĖ METODAS:

【Kaklo】:apskritimo augintinio kaklą (tai yra rekomenduojama atsipalaiduoti matavimas 1-2cm). 【Krūtinės】:Aplink nugaros gyvūnėlio priekinės kojos (prašome įvertinti plačiausia dalis.Mažų šunų, ji yra rekomenduojama atsipalaiduoti apie 1cm, vidutinių ir didelių šunų, ji yra rekomenduojama atsipalaiduoti, apie 2-3cm, už ilgas plaukas šunys, taip pat reikia atsipalaiduoti, apie 2cm, todėl, kad gyvūnas bus patogiau nešioti). 【Atgal】:ilgis nuo sprando iki sėdmenų naminių gyvūnėlių.Nėra nurodoma, kiek uodegos !

PASTABA:

Nes matavimo kiekvienas žmogus yra skirtingas ,ten gal 1-2cm klaidų, prašome supratimo.Produktai, nepaisant šunų veislių ir lyčių.Jei turite kokių nors klausimų, prašome susisiekti su mumis.Dėl laiko skirtumo ,gal mes negalime atsakyti jums ne vieną kartą.Mes pasistengsime atsakyti jums kuo greičiau, kai esame internetu.Nuoširdžiausi linkėjimai.

Neeilinis lengvas ir plonas patirtis .Atsikratyti tradicinių nuobodu nelaisvėje ir suteiks nepalyginamai šviesos dėvėti patirtį savo augintinio.

Sagtis dizainas, į vieną pusę supa, visiškai kaklo trimatis apsauga

Su "Velcro" dizaino, patogus sagtis, lengva nešioti ir lengva nuimti, lengva valdyti, taupyti laiką.

Smulkaus tinklelio medžiaga, prakaitas sugeriančios ir orui, mažų skylučių nėra suimkite odos, diafragma yra tik 0.2 mm, atnaujinti, yra jaukus ir patogus, bauda siūlės yra gerai, ir įmonei, ir parama nėra lengva būti deformuotas ilgą laiką.

Pagamintas iš minkšto poliesterio medžiagos, sumuštinis su kvėpuojantis akių audinio, kvėpuojanti, lengva, minkšta kempine pagrindinių pripildymo, purus aukštos elastinga, patogi aukštos mesti jausmas, tolygiai ištempti kaklą,tolygiai pasiskirsčiusi, sumažinti stresą, Patogus.

Dvigubo sandarinimo žiedo konstrukcija užtikrina, kad traukos sandarinimo žiedo centre yra, nepriklausomai nuo maksimalaus ar minimalaus dydžio.Kitos sandarinimo žiedas gali būti naudojamas pakabinti pet krepšiai/rankogaliai/dog tags universalumas.

GRĄŽINIMO POLITIKA

1> Kai gaunate siuntinį,Jei maišas yra sveika, tačiau produktas yra suskirstytas atidarius pakuotę,galite pateikti įrodymų,mes galime grąžinti visus pinigus, arba siųsti naują paketą už jus nemokamai. 2> Jei jūs gaunate produktą, kuris nebuvo patenkinti(ne fit/nenori),galite siųsti atgal į mus,mes galime grąžinti jums pinigų ar laivo į jums tinkamą dydį, dar kartą,bet siuntimo išlaidas reikia apmokėti. 3> Jei pakuotės po 60 dienų dar nėra pristatymo,grąžinsime jums pinigus. 4> Siųsti atgal daiktų, turi per 7 dienas nuo tos dienos, kai jūs jį gavo. 5> Jei turite kokių nors nepatenkinama klausimų, galite susisiekti su mumis, mes pasistengsime atsakyti į jūsų informaciją kaip įmanoma greičiau darbe, dėl laiko skirtumo, aš tikiuosi, jūs galite suprasti, gal kai jūs siunčiate mums žinutę, mes tiksliai Pailsėti naktį.

Žymos: šuns pakinktai spausdinti, krūtinės šuns pakinktai, šuo har, "pasidaryk pats" šuns pakinktai traukiant, animacinių filmų mažų šunų diržas, šuns pakinktai vest ilgai, maža čihuahua diržas, šuns pavadėlio, leopardas, pardavimo mažų šunų diržas, šuo ne traukti.

Charakteristikos

Mažųjų ir Vidutinių Šunų
Funkcija 1 Poliesterio Audinio
Medžiaga Poliesterio Mišinius
2 funkcija Magija pasta
Tipas Šunys
Funkcija Kamšalu
Funkcija 9 Mažą skylutę akių audiniai
4 funkcija sagtis dizainas
Funkcija 5 Dvigubo sandarinimo žiedo dizainas
Šuns Pakinktai Tipas Pagrindinio Apynasrio Diržai
Dydis XS, S, M, L
Dropshipping Parama
Funkcija 6 Super Stiprus
Pavadinimas Kontrastas spalvos pet sprogimų krūtinės atgal
Prekės Pavadinimas dresspet
Funkcija 7 Poliesteris + Kempinė core + Akių audiniai
Sezonas Visi sezonai
Funkcija 8 Purus aukštos elastinga
modelis Kietas
3 funkcija Prakaitas, kvėpuojantis, minkštas ir patogus

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Šuns Pakinktai Suteikiama Smulkaus Ir Vidutinio Šunys Sprogimo Įrodymas, Stiprus Poliesteris Ne Traukti Šuns Pakinktai Šuniuką Čihuahua Pėsčiomis Diržai

Šuns Pakinktai Suteikiama Smulkaus Ir Vidutinio Šunys Sprogimo Įrodymas, Stiprus Poliesteris Ne Traukti Šuns Pakinktai Šuniuką Čihuahua Pėsčiomis Diržai

Panašūs produktai: