Menai, Amatai, Siuvimo Žiedu Vertus, Paspauskite Punch+300 Kilpų 6mm+300 Kilpų 12mm+300 Kilpų 10mm +3 Antspaudas Nustatyti Grommet Mašina

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€22.90

-40%

€38.17

Dalintis

Apie prekę

Žiedu mašina, profesinės žiedu replės su 3 antspaudas nustatyti ir 900 kilpos, 6 mm /10 mm/12mm

Savybės:

1. Pilnai įrengtas, nauja gumos pramonės rankovėmis mašina su 3 miršta ir 900 gumos grommets.

2. Pranašumą, dėka pagerėjo grommets, jis padeda vieta grommets ir užtikrina daugiau kompaktiškas bendro tarp grommets ir medžiagos.

3. Yra, naujų pramonės žiedu mašina su 3 miršta ir 900 kilpomis.

4. Patogus ir greitas, greitai padarinių, safe skylių: bokštelis punch pistoletas gali būti lengvai nustatoma ir snaps saugiai pasirinktą padėtį.

5. Funkcija, su patobulinta kilpos, vieta ąselės yra daug lengviau ir ryšys tarp kilpų ir medžiagos yra daugiau kompaktiškas!

Techniniai duomenys:

Keičiamos Miršta (\ "1\": 1 / 4\, "\" 2\ ": 3 / 8\,"\ "3\": 1 / 2\ ") kad patenkinti skirtingus reikalavimus

Laukeliai sandarinimo žiedai, šios medžiagos sukelia ne tik kartu kraštas

Daugiau medžiagos patogu

Lengva krauti iš kilpų

Extra ilga rankena taupo energiją

Ekonomiškas veikimas

Gali būti montuojamas atskirai arba ant stalo su 3 angomis

Idealus rankinis ir pramoniniam naudojimui

Pristatymo Turinys:

1 x Kniedėmis Punch

3 x Antspaudas Rinkinys

900 x Kilpų / Tuščiaviduriai kniedės.(300 vienetų kiekvieno dydžio)

Pastaba:

1. Prašome patikrinti, dydį, prieš perkant.

2. Prašome leisti 1 ~ 3 cm paklaida dėl vadovo matavimo, dėkojame už jūsų supratimą.

3. Monitoriai yra ne vienodai kalibruoti.Objekto spalvos parodytos nuotraukose gali nežymiai skirtis nuo faktinio objektas.Prašome atkreipti realus, kaip standartas.

APMOKĖJIMAS:

1. Mes priimame Alipay", Vakarų Sąjunga, TT.Visų didelių kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio DEPONAVIMO.

2. Mokėjimas turi būti atliktas per 3 dienų nuo užsakymo.

3. Jei negalite kasos iš karto po aukciono arti, palaukite kelias minutes ir bandykite dar kartą Mokėjimai turi būti atlikti per 3 dienas.

GRĮŽTI IR GRĄŽINTI:

1. Jūs turite 7 dienas susisiekite su mumis ir 30 dienų grąžinti jį nuo tos dienos, kai ji buvo gauta.Jei ši prekė yra jūsų turimą daugiau nei 7 dienos, yra laikoma, naudojama ir MES NE PROBLEMA JUMS GRĄŽINTI pinigus AR PAKEISTI.IŠIMČIŲ NĖRA!Laivybos išlaidos yra padengti abu pardavėjo ir pirkėjo pusėje.

2. Visos grąžinamos prekės TURI BŪTI į pakuotę ir turėsite PATEIKTI mums laivybos sekimo numerį, konkrečios priežasties grįžti, ir jūsų go#.

3. Mes grąžinsime VISĄ SAVO LAIMĖJUSIO PASIŪLYMO SUMĄ, gavęs elementą, jo sąlyga ir pakuotės su visais komponentai ir priedai įtraukti, PO TIEK Pirkėjas ir Pardavėjas atšaukti operaciją iš Keturvalakiai.lt.ARBA, galite pasirinkti, kad pakeisti.

4. Mes padengti visas siuntimo išlaidas, jei prekė (- s) (yra) ne taip, kaip reklamuojama.

Žymos: "prym" siuvimo adatos, 3mm countersink tiek, kirpyklų reikmenys, įrankiai, gumos antspaudas, vadovas paspauskite, žiedu, dažai, žiedu metalo, teptukai, dažymo voleliu, antikvariniai kilpos.

Charakteristikos

Produkto Tipas Kilpos
Medžiaga Metalo
Technics Dažytos
Dydis mini
Kilmės KN(Kilmės)

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Menai, Amatai, Siuvimo Žiedu Vertus, Paspauskite Punch+300 Kilpų 6mm+300 Kilpų 12mm+300 Kilpų 10mm +3 Antspaudas Nustatyti Grommet Mašina

Menai, Amatai, Siuvimo Žiedu Vertus, Paspauskite Punch+300 Kilpų 6mm+300 Kilpų 12mm+300 Kilpų 10mm +3 Antspaudas Nustatyti Grommet Mašina

Panašūs produktai: