Nauja Išpardavimas
Originalas Geriausias Darbo pirštų Atspaudų Touch ID Jutiklio Skaitytuvas Namo Grįžti Meniu Mygtukas Mygtukas Flex Kabelis Skirtas Nokia 8 Sirocco 8S Padidinti

Originalas Geriausias Darbo pirštų Atspaudų Touch ID Jutiklio Skaitytuvas Namo Grįžti Meniu Mygtukas Mygtukas Flex Kabelis Skirtas Nokia 8 Sirocco 8S

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€18.16

Dalintis

Apie prekę

Originalas Geriausias Darbo pirštų Atspaudų Touch ID Jutiklio Skaitytuvas Namo Grįžti Meniu Mygtukas Mygtukas Flex Kabelis Skirtas Nokia 8 Sirocco 8S

Specifikacija:

1. Geros Kokybės Dalys H ome klavišą home Mygtuką Klavišą Su " Flex Kabelis .

2. Nustatyti savo sudaužyti ar Sugadinti mobiliojo NAMAI su šios dalies,Kad jūsų telefonas atrodo naujas dar kartą.

3. Kiekvienas elementas yra išbandytas prieš pristatymas ir 100% darbo.

4. Pastaba: specialistas ar ekspertas, rekomenduojama įdiegti šią prekę.

Kas yra Pakuotėje :

1pcs pirštų Atspaudų Jutiklis H ome mygtukas Mygtukas Mygtukas Flex Kabelis Skirtas Nokia 8 Sirocco 8S

Produktų Nuotraukos :

Apmokėjimas :

*Sąlyginio deponavimo yra priimtinas.siunta bus pagal jūsų adresą ir įsitikinkite pristatymo adresas yra baigtas ir teisinga.

*Mokėjimo advane ir siunta bus su 48 valandas, kad dauguma produktų Siuntos:

* Kad bus išsiųsti per 48 darbo valandas, kai mokėjimas patvirtino,Jei yra švenčių ar specialių laikotarpį mes jus informuosime.(mes informuosime jūs inmmediately pirkdami produktus ar spalvos nėra)

* Siunta iki Keturvalakiai.lt stendas, pristatymas,jei jums reikia elementą, skubiai,pls susisiekti su mumis express pristatymas.(DHL, "Fedex", AVS ir tt)

* kai gavo paketą, per 24 valandas, pls ją atidžiai patikrinti,jei yra kokių nors problemų pls susisiekti su mumis tiesiogiai.

* jei turite ne jis gavo per laivybos laikas pls susisiekti su mumis be nedvejodama,mes patikrinti tai už jus.

Garantijos:

* Visi produktas 3 Mėnesių garantija.

* Kiekvienas produktai yra testuojami darbo ir prieš išsiuntimą,Prašome susisiekti su mumis PER 3 DIENAS nuo gavimo sklype, jei esate nepatenkinti su produktų (Nekilnojamojo nuotraukas ir kitus įrodymus, turi būti pateiktas),mes siūlome jums Pakeitimas/Grąžinamosios išmokos, jei prekės nėra taip, kaip aprašyta.

* Mūsų Garantijos nėra taikoma bet kokios produktus, kurie yra fiziškai pažeistas, arba nėra normaliomis sąlygomis dėl netinkamo naudojimo ar netinkamo įrengimo pirkėjo/naudotojo dalis.

* Pakeitimas, grąžinimas prekių mokestį sumokės Pirkėjas, Ir Pardavėjas bus sumokėti pakeitimo pristatymas.DUK:

* Kaip pasakyti, kurią Ekrano dalį, kurios jums reikia jūsų prietaisas?

LCD Tik: Jei vaizdas po stiklu yra pažeista ir touch panel yra NE tada, jums reikia tik LCD.

Jutiklinio Ekrano skaitmeninis keitiklis: Jei viršuje touch panel arba stiklo viršuje yra įskilęs ar sulaužytas, bet vaizdą pagal tai gerai, tada jums reikia tik Touch Panel.

Pilnas Ekranas su Touch Panel ir LCD: Jei viršuje touch panel yra sugadintas, ir lcd vaizdas yra arba juodas skystis arba krekingo, jums reikia visą ekraną.

* Kodėl jums turėtų Pasitikėti MUMIS?

Mes tik parduodame aukštos kokybės produktus, klientai nesijaudinkite dėl mūsų produktų kokybę.Mūsų privalumai-Geras kokybės ir Aukščiausios kokybės paslaugos.

Esame sąžiningi/atsakinga ir Profesionali Komanda.

* Jis gali būti išsiųsti į savo šalį?

Galime siųsti daiktų, 99% pasaulio šalių.jei jūsų šalies negali būti pasirinkta dėl Keturvalakiai.lt , pls Susisiekti su mumis.

* Kaip Išspręsti problemas?

Kokių nors klausimų, prašome nedvejodami susisiekite su mumis, nors Keturvalakiai.lt pranešimų centras arba Kiti metodai,(whatsapp / "skype") ir kt...

Jūsų Pasitenkinimas yra svarbiausia, mes turime išspręsti jūsų problemas, taip pat.

Žymos: medžiaga vyrai, dalys 8800 sirocco, vyrų megztinis, ne touch įrankis, telefonu 8800 sirocco, "nokia" 1 ds, nokia 8800 klasikinis plokštė, rakinimo saugus, buzzer "nokia", nokia 8800 kilimėlis valdyba.

Charakteristikos

QC bandymas po vieną
Dizainas BARAS
vardas, pavardė 2 Flex Kabelis Nokia8 Sirocco
Modelio Numeris "Nokia" 8 Sirocco 8S
Kokybė klasės A+++
Pavadinimas home Mygtuką flex " Nokia Sirocco 8
Naudoti pirštų atspaudų jutiklis
Suderinamos Prekės "Nokia"
Tipas Home mygtukas home Mygtuką Klavišą Su " Flex Kabelis
Prekės Pavadinimas LTPro

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Originalas Geriausias Darbo pirštų Atspaudų Touch ID Jutiklio Skaitytuvas Namo Grįžti Meniu Mygtukas Mygtukas Flex Kabelis Skirtas Nokia 8 Sirocco 8S

Originalas Geriausias Darbo pirštų Atspaudų Touch ID Jutiklio Skaitytuvas Namo Grįžti Meniu Mygtukas Mygtukas Flex Kabelis Skirtas Nokia 8 Sirocco 8S

Panašūs produktai: