750W Elektriniai Gipso Sander Sulankstomas Sienos Sander LED Šviesos Juostelės Diskiniai Pjūklai

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€58.72

-9%

€65.24

Dalintis

Apie prekę

Produkto Aprašymas

750W Elektriniai Gipso Sander Sulankstomas, LED Šviesos Juostelės Tai elektriniai gipso sander tinka pradedantiesiems, namų ūkių, arba profesinės šlifavimo darbus.Jis yra patikimas ir tvirtas, su metaliniu korpusu.Ji suteikia efektyvus šlifavimo našumą su didelės galios varikliu ir reguliuojamas kintamas greitis.Ji yra paprasta naudoti su specialiu teleskopas rėmas ir ergonomiškas rankenos.Sklandžiai savo sienos iš grubus tekstūros ir netolygus iškilimų.Patvari Konstrukcija Ir Efektyvumas Sunkiųjų Šlifavimo Galvos Teleskopas Frame & Sulankstomas Led Šviesos Juostelės Ir Priedai

Savybės Ir Informacija

【PATVARUS STRUKTŪRA ir EFEKTYVUMAS】- Pagaminta iš plastiko ir metalo kūno, tai elektriniai gipso sander yra patvarūs, skirti ilgalaikiam naudojimui.Ergonomiškos rankenos patogiam klausymuisi.Lengva dirbti su prieinama jungikliai. 6 lygio kintamas greitis: 800-1750 r/min.Gryno vario variklis suteikia 750W galia.Galite pabandyti save, o ne moka ką nors daryti, apdailos darbai. 【SUNKIŲJŲ ŠLIFAVIMO GALVOS】- elektriniai rankiniai pjūklai funkcijos unikalus šepetėlis trinkelėmis, sugeria dulkes ir visiškai apsaugoti sieną.Teptuku segmentas yra nuimamas geriau smėlio iki krašto.Automatiškai ištaisyti horizontalus nuokrypis, smėlio sklandžiai ir lengvai.Švitriniu popieriumi Skersmuo: 8.86 colių/225mm. 【TELESKOPAS FRAME & SULANKSTOMAS】- sienos sander tapyba yra patogus šlifavimo lubų su ištraukiamas dizaino rankenos, nuo 1,4 m iki 1,8 m, galima naudoti įvairias aukštis šlifavimo darbai.Tai gali būti sulankstyti lengvai laikymo ir transportavimo, erdvės taupymas. 【LED ŠVIESOS JUOSTELĖS ir PRIEDAI】- Tai gipso sander yra įrengtos LED šviesos juostelės pasiūlyti 360° visi aplink apšvietimas, tamsoje vietoje.Jis ateina su 6 švitriniu popieriumi, įvairių žvyro, 2m ilgio dulkių, žarnos, pirštinės, angliniai šepetėliai, ir montavimo įrankius. 【DIDELĮ UNIVERSALUMĄ】- įrankis yra tinkamas šlifavimo ir poliravimo gipskartonio lubos, vidinės ir išorinės sienos, klijai, ir laisvi, gipso, tiek komercinių ir privataus naudojimo.Jis yra idealus pradedantiesiems, namų ūkių, arba profesinės šlifavimo darbus.

Specifikacijos

Įėjimo Galia: 750W Įtampa: 220V PKP: 800-1750 r/min Švitriniu popieriumi Skersmuo: 8.86 colių/225mm Suklio Sriegis: M14 Ilgis: 4.59 ft-6.23 ft/1.4 m-1.9 m Dulkių Žarna: 6.56 ft/2m Maitinimo Laidas: 9.84 pėdų/3m Šlifavimo Diskai: 80/100/120/150/180/240 Smėlis

Pagrindinės Savybės

Patvarus & Veiksmingai, drywall dulkių surinkėjas yra pagamintas iš plastiko apvalkalo ir tvirtas metalinis korpusas.Kabelis 3m ilgio.Ergonomiškos rankenos yra patogios ir jungikliai yra prieinami.Kintamas greitis: nuo 800 iki 1750 r/min.Galia: 750W.

Specialus Šlifavimo Galvos Tai vientisas šlifavimo galvos funkcijos ilgaamžiškumas.Švitriniu popieriumi Skersmuo: 8.86 colių/225mm.Į nuimamas šepečių segmentas leidžia šlifavimo iki krašto, patrinkite išorinio kampo.Jis ateina su 6 vienetų gipso sandpapers.

Ištraukiamas & Sulankstomas Tai gipskartonio sander funkcijos strėlės ilginimas rėmas, ištraukiamas nuo 1,4 m iki 1,9 m, tinka įvairių darbo vietos, šlifavimo lubų yra lengva.Ir įrankis yra sulankstomas, patogus transportas ir saugojimas.

360° Visų pusių Apšvietimas Tai 750W maitinimo sander yra suprojektuoti su ratu LED šviesos juostelės įdiegta šlifavimo padas, siūlo 360° visi aplink apšvietimo ir saugias darbo sąlygas, tamsoje srityje.Šviesa yra kontroliuojamas nepriklausomo jungiklis.

Dėmesingas, Priedai Šis lubų šlifuoklis ateina su pora pirštinių, teikti sveikas darbo sąlygas, apsaugoti vartotojus pernelyg dulkių aplinkoje.Papildomų rinkinys angliniai šepetėliai, 6pcs sandpapers, 2m žarna dulkių.

Platus Šį gipso sander yra lengvas ir lengvai valdyti, taupyti darbo ir laiko.Jis tinka komerciniam ir asmeniniam naudojimui, puikiai tinka šlifavimo ir poliravimo gipskartonio lubos, vidinės ir išorinės sienos, klijai, ir laisvi tinkas.

Pakuotės Turinys

1 X Gipso Sander 1 X Rinkinys priedai(pirštinės, dulkių žarna, sandpapers, angliniai šepetėliai, surinkimo priemonė)

Žymos: led juostelėmis ir, atostogų juostelės, purkštuvas greenworks, didelis magnetic levitation, ebaz4205, ssop24, pro gipso sander, as5600 jutiklis, micro pyboard, geležies lydmetalis.

Charakteristikos

Švitriniu Popieriumi Skersmuo
Šlifavimo Diskai
Galia 750W
Maitinimo Laidas
Įtampa 220 V
Dulkių Žarna
Suklio Sriegis
Ilgis
Maitinimo Šaltinis
PKP
Tipas Oro Kondicionierių Dalys

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

750W Elektriniai Gipso Sander Sulankstomas Sienos Sander LED Šviesos Juostelės Diskiniai Pjūklai

750W Elektriniai Gipso Sander Sulankstomas Sienos Sander LED Šviesos Juostelės Diskiniai Pjūklai

Panašūs produktai: