32GB USB Flash Drive,USB 3.0 32GB 10 Pak High Speed Memory Stick Swivel Nykščio Diskai Koncertą Stick Pen Ratai, Zip Ratai, Šokinėti Ratai

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€32.25

-38%

€52.02

Dalintis

Apie prekę

Apie šią prekę:

⚡ USB 3.0 - SUPER DIDELIS GREITIS: 5 kartus greičiau, nei USB2.0, skaitymo greitis iki 100MB/s, o rašymo greitis 20MB/s 35MB/s.Super greitai perduoti HD filmus, nuotraukas, muzikos, dizaino, vadovai, programų, dalomoji medžiaga ir kt. ⚡ SPECFCATIONS: Talpa - 32GB / Sąsaja - USB3.0 / Suderinamumas Suderinama su USB 3.0, ir toliau Palaiko "Windows ""7 / 8 / 10 / "Vista" / XP / 2000 / ME / NT Linux ir Mac OS. ⚡ IŠSKIRTINĮ & CONVENITN DIZAINAS: Swivel dizainas užtikrina patogumą ir gerą lookingand o metalinis gaubtas provies USB atmintuką su apsauga nuo šokiruojantis. ⚡ SPALVOTŲ & PLUG-PLAY: Plug and play, ne reikia įdiegti tvarkyklę.Mažas ir lengvas,lengva nešiotis. 10 skirtingų spalvų paprasčiau ženklinti ir nustatyti. ⚡ PATIKIMUMAS ir GARANTIJA: Multi-bandymas prieš pristatymas kiekvieną stick.Be to J-boksas suteikia 2 metų garantija visiems mūsų klientams.Mūsų profesionalus klientų pagalbos komanda taip pat bus suteikti jums dėmesingas aptarnavimas ir atsakyti į visus jus dominančius klausimus.Taigi, prašome susisiekti su mumis elektroniniu paštu, jei turite kokių nors klausimų su šiuo produktu.

Savybės:

Prekės Pavadinimas:J-bokso Medžiagos:Metalas+Plastikas Saugyklos Talpa: 16GB/32GB/64GB/128GB Parama USB 3.0 versijos ir 1.1 Lengvai plug and play įdiegimas Sąsaja: USB 3.0; Aparatūros Reikalavimai: PC su USB jungtimi,Nešiojamojo kompiuterio, "MAC" Suderinamas su "Windows 98" / "Windows 7" / "Windows 8", "Windows " 10", "Windows XP", "Windows Vista", " Mac OS 9.X/Linux2.4 arba daugiau.Hi-Speed USB 3.0 prievadas, reikalingos didelės spartos perdavimas Stilingas, lengvas; nešiojamų,nauja koncepcija, modeliavimo,klasikinės mados,kompaktiškas, Greitas Dėl duomenų nuskaitymo greitis: 40M-100M/S(USB3.0) Duomenų rašymo greitis: 10M-40M/S(USB3.0) Sandėliavimo Gyvenime: Daugiau kaip 10 metų. Kietojo Saugojimo, Šoko įrodymą ir elektromagnetinio įrodymas.LED Indikatorius,Jokių išorinių galią reikalaujama 4.5 V ~ 5.5 V iš USB prievado Darbinė temperatūra: nuo -10 iki +55Deg.C Sandėliavimo Temperatūros: nuo -20 iki +55Deg.C Spalva: Juoda,Mėlyna,Raudona,Žalia,Violetinė Dydis:Apie 5.6x1.77x0.9cm/2.22x0.69x0.35inch Grynasis Svoris:8g Pakuotė: 10VNT/DAUG x Swivel 32GB USB 3.0 Flash Drive, Apie gebėjimus ekranas kompiuteris : 32 GB=apytiksliai 28.8 GB-30GB 64GB=apytiksliai 58GB-60GB 128GB=apytiksliai 119GB-122GB Ekranas talpa ir nominali talpa yra skirtingi, nes skaičiavimo metodai yra skirtingi.Gamintojo standartas: 1GB=1,000 MB.Operacija sistemos standartas: 1GB=1,024 MB.Patarimai: 1 neturite veikti failus iš USB flash tiesiogiai.Jis geriau pirma nukopijuokite failus į kompiuterį veikti, tada nukopijuokite atgal į USB "flash" po operacijos. 2 išplėsti USB flash asmens gyvenimo trukmę, būtų geriau, kad prijungti USB "flash" atmintinę žemyn po operacijos artimiausiu metu. 3 Prieš išimdami USB, prašome ištrinti simbolį apatiniame dešiniajame KOMPIUTERIO ekrano išvengti trūkstamų failų, patiekalas. 4.Prašome formatą USB dažnai, nes tai gali sugadinti USB flash. 5.Siekiant išvengti duomenų praradimo ar mechaninių pažeidimų, nereikia išjungti kompiuterį arba išjungę flash disko perdavimo metu.

Pardavimo sąlygos:

1. Mes dirbti labai sunku pateikti geriausių atstovavimas, stiliaus ir spalvos gaminį per mūsų nuotraukos ir aprašymai. 2. Kaip Pirkėjas, tai yra jūsų atsakomybė, skaityti ir suprasti spalva aprašymas, kaip kad yra, spalva elementas, kurį perka.Jei esate tikri, prašome el. pašto paaiškinimo. 3. Nekilnojamojo spalvos elementą, gali būti šiek tiek skiriasi nuo nuotraukos, rodomi svetainėje sukelia daugelis veiksnių, pavyzdžiui, ryškumas jūsų monitoriaus ir šviesos ryškumą. 4. Prašome pasirinkti jūsų produktą, atidžiai ir užduoti visus klausimus prieš siūlymą.Mes mylime klausimus, todėl klauskite iš karto!

Susisiekite su mumis:

1. Kai gausite prekę prašome patikrinti, ar ji ir įsitikinkite, kad jums gauti tiksliai tai, ką mokama.Kai jūs patenkinti mūsų produktus ir paslaugas, prašome palikti teigiamą atsiliepimą mums ir mes padarysime tą patį už jus. 2. Jei manote, kad jūs turite daiktą, kuris skiriasi nuo to, kas tau įsakyta, arba, jei ji atvyko pažeistas arba jei esate nepatenkintas prekės rašykite mums ir mes jums patinka dirbti su jums sprendžiant bet kokias problemas.Maloniai prašome susisiekti su mumis prieš bet kokių veiksmų.Nedvejokite ir susisiekite su mumis bet kuriuo metu dėl bet kokių klausimų per ebay pranešimą arba el. laišką, mes pasistengsime atsakyti jums per 12 valandų.( IŠSKYRUS savaitgalius ir švenčių dienomis.) 3. Mes esame įsipareigoję savo 100% klientų pasitenkinimo.Mūsų tikslas yra įsitikinti, kad jūs esate laimingas klientas ir malonią su mumis Pasiūlymą Su Pasitikėjimu! 4. Mūsų verslo laikas yra: 9 AM iki 6 PM Pekino Laiku.Nuo pirmadienio iki penktadienio (išskyrus Švenčių dienomis) - Mes negalime atsakyti į visus laiškus per savaitgaliais ir švenčių dienomis.Visus laiškus, bus atsakyta tuo, kad ji buvo gautas kitą darbo dieną.

Žymos: bedame, kabelio "micro-usb" paketą, antspaudas usb flash drive, viršgarsinio xbd, usb "flash" diską, donald trump pen, canon blykstė, ubon pen ratai, kuvo memory stick, usb stick.

Charakteristikos

Produkto Tipas Normalus
Stilius Stick
Kilmės KN(Kilmės)
Sertifikavimo FCC
Prekės Pavadinimas J-bokso
Suderinamas Įrenginys Desktop/Car Studio/Laptop/Garsiakalbiai/Vaizdo Projektorius
Pakuotė Taip
Medžiaga Metalo
Sąsajos Tipas USB 3.0
Produkto Svoris 15g
Saugyklos Talpa 32GB
Šifravimas No
Modelio Numeris usb 3.0 32gb
Suderinama Sistema "Windows 98" / "Windows 7" / "Windows 8", "Windows " 10", "Windows XP", "Windows Vista",
Patekimo į rinką laikas 2018 Metai

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

32GB USB Flash Drive,USB 3.0 32GB 10 Pak High Speed Memory Stick Swivel Nykščio Diskai Koncertą Stick Pen Ratai, Zip Ratai, Šokinėti Ratai

32GB USB Flash Drive,USB 3.0 32GB 10 Pak High Speed Memory Stick Swivel Nykščio Diskai Koncertą Stick Pen Ratai, Zip Ratai, Šokinėti Ratai

Panašūs produktai: