Išorinius Cd, Dvd Diskas Su Atveju, Usb 3.0 Optinis Įrenginys Portable Slim Cd Rw Rom Grotuvas Degiklis Rašytojas Rewriter Didelės Spartos F

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€14.68

-31%

€21.28

Dalintis

Apie prekę

(Plug and Play)nereikia įdiegti bet kuris vairuotojas dėl šios USB, CD.Tiesiog prijunkite CD diską į savo kompiuterį ar kitą prietaisą, paspauskite mygtuką ir įdėti diską į dėklą, jis bus automatiškai pripažįstamas ir žaisti, tai patogu naudoti.

(High-speed USB 3.0)USB 3.0 duomenų perdavimo greitis yra 10X USB 2.0, kuri yra iki 5Gbps.Išorinis dvd grotuvas taip pat suderinamas su USB 2.0 ir USB 1.0. Rezervą Pagal Vykdyti Apsaugos Technologija (Max 8x DVDR Rašymo Greitis, Maksimalus 24x CD Rašymo Greitis).Jis palaiko disko:CD-R,CD-RW, DVD-R, DVD-NKL, DVD-RW, DVD + R, DVD +R DL, DVD +RW, DVD-RAM, ir kt.

(Universal Suderinamumo)DVD įrenginys yra suderinamas su "Windows" 10 / 8 / 7 / 98 / SE / ME / 2000 / XP / Vista, Linux, visi Versija " MAC OS 10 arba žemiau sistema.Paramos Nešiojamojo kompiuterio, Nešiojamojo kompiuterio, KOMPIUTERIO, Stalinio Kompiuterio.Už staliniai kompiuteriai, prijunkite įrenginį prie USB prievado, esančio galinėje plokštėje įprastam naudojimui.

(Kompaktiškas Dizainas), DVD writer " yra itin plonas ir lengvas.Tai lengva nešiotis su apsaugos saugojimo krepšys.Dulkės-įrodymas krepšys, atsparus smūgiams, su bulbble gali padėti išlaikyti USB 3.0 CD DVD įrenginys, nuo nulio.Duomenų kabelį prie galinio išorės cd writter priima įterptųjų dizaino, lengvai tvarkyti be nepatogus.

(Geros Medžiagos)Šis išorinis diskas diskas naudoja gryno vario vielos tinklo technologija.Jis pateikė įmokų viela, piešimo medžiagos, kabelis su maža varža ir anti-trukdžių galimybė, žemas triukšmo lygis, anti-trukdžių ir tvirtumu.Taigi jis gali gerai dirbti deginimas, rašymo ir skaitymo su daugiau stabilų duomenų perdavimą.

Pastabos

(1)Jei jūs prijunkite jį prie USB hub arba ilginamųjų laidų, ji gali atpažinti negali, vairuotojo ar skaityti, CD/DVD.

(2)Šis įrenginys nėra visiškai suderinama su kompiuteriais, "windows" 10 sistemos dėl suderinamumo problemų tarp "windows" 10 pati ir išorės įrangos.Mes pasiūlė, kad jums atsisiųsti 3.0 diską, windows10, tada jis dirbs.

(3)Šis išorinis dvd įrenginys negalėjo dirbti su elektriniais tiesiogiai.

(4)neturi mašinos dėl stipraus magnetinio objektas netoliese.

(5)Data perdavimo greitis taip pat priklauso nuo kompiuterio ir sistema.

Buffery Atmintis: 2MB

Energijos Suvartojimas: 3~5W

Svoris: 400g

Rašymo Greitis(MAKS.)

DVD-R:Maks.8X / DVD-NKL:Maks.4X

DVD-RW:Maks.6X / DVD + R:Maks.8X

DVD +R DL:Maks.4X

DVD +RW:Maks.8X

DVD-RAM:3X-5XPCAV(8GB)

spalva:juoda

Medžiaga: plastikas

Matmenys:5.31*5.31*0.74 colių

Pakuotės Turinys:

1 * USB3.0 Išorės Optinis Įrenginys

1 * Saugojimo Bylos

1 * Naudotojo Vadovas

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos objektą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Žymos: onleny usb dvd, artis dvd grotuvas, onn dvd rašytuvas, dvd diskas, cd dvd rw diskas išorinis, DVD Grotuvas, blu ray, dvd usb, blu-ray dvd grotuvas, dvd extern.

Charakteristikos

Įrengimo būdas Išorinis
Prekės Pavadinimas Gonbes
Tipas DVD-ROM
Modelio Numeris Naujas
Pakuotė Taip
Prašymas Išorinis
Sąsajos Tipas USB
Prekės Būklė Naujas

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Išorinius Cd, Dvd Diskas Su Atveju, Usb 3.0 Optinis Įrenginys Portable Slim Cd Rw Rom Grotuvas Degiklis Rašytojas Rewriter Didelės Spartos F

Išorinius Cd, Dvd Diskas Su Atveju, Usb 3.0 Optinis Įrenginys Portable Slim Cd Rw Rom Grotuvas Degiklis Rašytojas Rewriter Didelės Spartos F

Panašūs produktai: