Gosear Balso Stiprintuvo 15W 2400mAh Daugiafunkcinis Nešiojamas Balso "Bluetooth" Belaidis Garsiakalbis su Mikrofono Mokytojams

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€25.51

-20%

€31.89

Dalintis

Apie prekę

Daugiau Produktų:

Gosear Balso Stiprintuvo 15W 2400mAh Daugiafunkcinis Nešiojamas Balso "Bluetooth" Belaidis Garsiakalbis su Mikrofono Mokytojams

Informacija:

Aišku, Balso Stiprintuvas: Unikalus vidaus padidinti technologijų ir 15w galia, gali aiškiai pagrįsti savo balsą, o pažangi triukšmo mažinimas, 3D ir patogus garso kokybė, sustiprina balsas gali padengti 1000 kvadratinių metrų, perdavimo atstumas gali būti 35 metrų, tegul visi girdi, ką pasakyti.

Automatinis prisijungimas: Jis automatiškai prisijungti prie bevielio mikrofono po maitinimo, be kitų varginančių skrydžių, sutaupyti jūsų laiką.Kai belaidis mikrofonas yra energijos, galite naudoti atsarginės laidinis mikrofonas išvengti atidėti savo darbą.

Ilgai veikiantis Akumuliatorius: ilgalaikis baterija ir UHF mažas energijos suvartojimas modulis suteikia ilgesnį darbo laiką.Baterijos talpa balso stiprintuvas yra 2400mAh, mokesčiai už 4-6 valandas, gali dirbti 12-15 valandų.Jums nereikia imti ji dažnai.Skaitmeniniame ekrane matysite akumuliatoriaus talpa aiškiai.

Kelių Funkcijos: "bluetooth" ryšį, galite prijungti balso stiprintuvą, mobilieji telefonai, naudojamas kaip "bluetooth" garsiakalbį.Taip pat palaiko FM radijas, garso kabelio jungties , U disko atkūrimo, TF kortelę peržiūros , įrašymas ir cirkuliacijos.Įrašymo funkcija padeda ruoštis pamokoms ir pakartojimo .

Mini Lengvi Nešiojamieji: dydis tik 3.54 x 5 x 1.57 colių, mažas ir lengvas nešiotis.Jis yra puikus mokytojai, gidai, fizinio mokytojams ir visiems, kurie reikia pagerinti savo garso.Tinka auditorijoje, paskaitos, kalbos, mokymo, konferencijų, prekybos centras ir pan.

Techniniai duomenys:

Medžiaga: ABS

Dydis: 9 x 12.7 x 4cm / 3.54 x 5 x 1.57 colių

Galia: 15W

Baterijos Talpa: 2400mAh

Įkrovimo Laikas: 4 - 6 valandas

Darbo Laikas: 12 - 15 val.

Bevielis Mikrofonas Baterijos Talpa : 350 mAh

Bevielis Mikrofonas Baterijos Darbo Laikas : 4 - 6 valandas

Perdavimo Atstumas: 35 metrų

Pareigos: Sustiprina , Bluetooth Ryšį, FM Radijas, Garso Kabelio Jungties , U Disko Atkūrimo, TF Kortelę Peržiūros , Įrašymas, Looping

Juoda Pakuotės Turinys:

1 x Voice Stiprintuvas

1 x Bevielis Mikrofonas

1 x Laidinis Mikrofonas

1 x Balso Stiprintuvo Įkroviklio Kabelį

1 x Bevielis Mikrofonas Įkroviklio Kabelį

1 x Audio Kabelis

1 x Juostos

1 x Vartotojo Vadovas

Raudona Ir Rožinė Pakuotės Turinys:

1 x Voice Stiprintuvas

1 x Bevielis Mikrofonas

1 x Balso Stiprintuvo Įkroviklio Kabelį

1 x Bevielis Mikrofonas Įkroviklio Kabelį

1 x Audio Kabelis

1 x Juostos

1 x Vartotojo Vadovas

Mokėjimo >>

1. Mes priimame Alipay", Vakarų Sąjunga, TT ir visų didelių Kredito Kortelės, per saugų mokėjimo procesorius, sąlyginio DEPONAVIMO.

2. Mokėjimas turi būti atliktas per 5 darbo dienas po užsakymo.

3. Jei negalite kasos iš karto po užsakymo, palaukite kelias minutes ir bandykite dar kartą.

Siuntos >>

1. Kad bus vežamos 4 darbo dienas po visiško mokėjimo operacija.

2. Mes tik laivas patvirtino, kad adresą, įsitikinkite, kad jūsų užsakymas adresas yra tas pats, kaip savo pristatymo adresą.

3. Paslaugų tranzito laikas teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną.

4. , Jei jums nereikia gauti savo krovinį laiku, prašome Susisiekti su Mumis prieš atidarydami ginčų , mes wil patikrinti problemą ir suteikti jums sprendimą per 24 valandas.

Garantija >>

1. 6 mėnesių Gamintojo Garantija dėl nekokybiškų daiktų (išskyrus sugadintų daiktų ir/ar netinkamą jų gavusi).

2. Sugedęs daiktas turi būti grąžinamas per garantinį laikotarpį, Jūs turite mums pasakyti, ką defektus ir pateikti mums savo užsakymo numerio.

Grįžti & Grąžinti >>

1. Jei prekė yra nekokybiška, pirkėjas turi susisiekti su mumis prieš grąžinant produktą.

2. Jei pirkėjas nenorėtų grąžinti elementą, mes bus padaryti visiškai arba iš dalies grąžinimo pagrįstos išsamios situacijos.

Atsiliepimai >>

Mes stengiamės suteikti savo klientams laimingas prekybos patirtį.Prašome Susisiekti su Mumis išspręsti bet kokią problemą, prieš, jūs suteikiate mums neutralų ar neigiamą atsiliepimą, taip, kad mes galime suteikti jums sprendimą kaip galima greičiau.

Žymos: belaidis garsiakalbis, headphon jbl, "bluetooth" auksas, "macbook air, "amazon" bluetooth " nešiojamieji garsiakalbiai, kia usb, portabl garsiakalbis, fm radijas, anker soundcor, gryno garso stiprintuvas.

Charakteristikos

Ekranas Taip
Įvesties Galia(W) <25 W
PMPO 15W
Modelio Numeris balso stiprintuvas, "bluetooth"
Garso Crossover Visą Asortimentą
Sertifikavimo NĖRA
Prekės Pavadinimas Gosear
Išėjimo Galia 15W
Baterija Taip
Kabineto Medžiaga Plastikiniai
Įmontuotas Mikrofonas Taip
Funkcija NĖRA
Skaičius Garsiakalbis Talpyklos 1
"Bluetooth" Versija 5.0
Garsiakalbio Tipas Nešiojamieji
Pažangi Asmeninis Asistentas NĖRA
Kilmės KN(Kilmės)
Maitinimo Šaltinis Baterija
Komunikacijos "Bluetooth"
Atkūrimo Funkcija Radijas
Kanalai 2 (2.0)
Medžiaga Plastikiniai

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Gosear Balso Stiprintuvo 15W 2400mAh Daugiafunkcinis Nešiojamas Balso

Gosear Balso Stiprintuvo 15W 2400mAh Daugiafunkcinis Nešiojamas Balso "Bluetooth" Belaidis Garsiakalbis su Mikrofono Mokytojams

Panašūs produktai: