100g Universaliųjų Automobilių Švaraus Oro Angos Purvo Klaviatūros Valymo Gelis Stabdžių Dulkių, Klijų Kompiuteris, Nešiojamas Auto Išsamiai Daugkartinio naudojimo Įrankiai

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€7.06

-28%

€9.81

Dalintis

Apie prekę

Savybės:

Šis valymo gelis skirtas valyti automobilių interjero, kuris leidžia greitai ir efektyviai valyti dulkes atotrūkis automobilio oro angos, vairas, konsolės skydelis, sandėliavimo dėžės, puodelio laikiklis, durų rankenos, prietaisų skydelio.

Valymo gelis, automobilių išsamiai klaviatūra yra pagamintas iš aukštos kokybės biologiškai gelio medžiagos, kuri yra ne lipni ir kvepia silpno levandų aromatas.

Universalus dulkių valiklis gali būti naudojamas kelis kartus, kol spalva klaviatūros švaresnis virsta tamsiai.Tiesiog įdėkite klaviatūros valymo gelis atgal į dėžutę ir laikyti vėsioje vietoje, po valymas baigtas.

Palyginti su įprasta automobilių valymo priemones, šį automobilį valyti gleives yra minkštesnė ir lengviau valyti tarpus automobilio viduje.Tiesiog stumti automobilį, kuriame išsamiai valymo želė į bet mažai, kreko ir išsitraukia atgal į atimti dulkių ir išlaikyti jį švarų.

Valymo gelis, automobilių glaistai yra labai universalus, kuris yra ne tik tinkamas valymo automobilio interjero detalių, tačiau taip pat gali būti naudojamas namuose ir biure

Specifikacija

Medžiaga: Gelis

Spalva: Geltona, mėlyna, pilka

Grynasis svoris: 100g

Kaip naudoti:

Laikyti delne sausas ir minkyti jis daugiau prieš naudojimą.Rekomenduojama minkyti, tai daugiau nei 10s, siekiant padidinti jo klampumas ir ištvermė.Naudoti ją po elektroninės įrangos atvės

Tiesiog paspauskite ant objekto, kad reikia valyti

Tada lėtai pakelkite gali, nereikia naudoti kairės ir dešinės trinties

Įspėjimas:

Laikyti atokiau nuo vaikų.Yra rijimo raštai.Prarijus, nedelsiant kreiptis į gydytoją.Patekus į akis, nedelsiant gerai praplauti vandeniu ir kreiptis į gydytoją.

Pakuotė:

1pc x Valymo Gelis

Skelbimas:

Dėl šviesos ir ekrane skirtumas, prekės spalva gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos.

Prašome leisti 0.5-2cm skirtumai dėl rankinis matavimas.

Pastaba:

1.Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių,nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.Mes garantuojame stiliumi yra tokia pati, kaip parodyta nuotraukose,bet ne pačią veikimą įvairiomis įstaigomis, kaip ant modelio.

2.Palyginti išsamiai dydžių su tavo,prašome leisti 2-4cm skiriasi dėl vadovo matavimo drabužius, ačiū Visiems matavimo cm ir atminkite, 1cm=0.39 colių

1) Mes priimame Alipay", Vakarų Sąjunga, TT.Visų didelių kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio DEPONAVIMO.

2 Jei negalite kasos iš karto po aukciono arti, palaukite kelias minutes ir bandykite dar kartą Mokėjimai turi būti atlikti per 3 dienas.

1) LAIVYBOS VISAME PASAULYJE. (Išskyrus tuos atvejus, kai kuriose šalyse ir APO/FPO)

DHL, UPS, TNT, "FEDEX" trunka 3-7 dienas ,EMS trunka 8-12 dienų.Po oro paštas reikia 2-8 savaites.Tačiau visi jie priklauso nuo šalies pristatytas.

2) PASLAUGŲ TRANZITO LAIKAS teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną.

1) Pirkėjo išankstinio patvirtinimo, bus labai dėkingi gavęs elementus.

2) Kadangi jūsų atsiliepimai yra labai svarbus mūsų verslo vystymosi, mes nuoširdžiai kviečiame jus palikti teigiamą atsiliepimą mums jei esate patenkintas mūsų gaminių ir paslaugų.

3) Prašome susisiekti su mumis prieš palikdami neigiamą arba neutralų atsiliepimą.Mes dirbame su jumis, kad išspręsti visas problemas.Dėkojame už jūsų supratimą!

Žymos: suspausto oro duster pirkti, klijai magija, oro duster belaidžius, oras švarus, valyti nešiojamąjį kompiuterį, kompiuterio dulkių, pc antivirus 2 vnt, kompiuterio duster", oro duster", automobilių clean gelis.

Charakteristikos

Prekės Pavadinimas Woopower
Kilmės KN(Kilmės)
Prašymas Klaviatūra
Tipas Valiklis

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

100g Universaliųjų Automobilių Švaraus Oro Angos Purvo Klaviatūros Valymo Gelis Stabdžių Dulkių, Klijų Kompiuteris, Nešiojamas Auto Išsamiai Daugkartinio naudojimo Įrankiai

100g Universaliųjų Automobilių Švaraus Oro Angos Purvo Klaviatūros Valymo Gelis Stabdžių Dulkių, Klijų Kompiuteris, Nešiojamas Auto Išsamiai Daugkartinio naudojimo Įrankiai

Panašūs produktai: