Kabo Medinė Lentyna prie Sienos tvirtinamas Plūduriuojantis Mėnulis Lentynos Namų Sienų Dekoras Gyvenimo Kambario, Miegamasis, Vonios kambarys, Virtuvė LB88

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€12.12

-32%

€17.83

Dalintis

Apie prekę

įstaiga, td, th { font-family: arial, helvetica, sans-serif; font-size: 12px; color: #636363; } body { margin-left: 0px; margin-top: 0px; margin-right: 0px; margin-bottom: 0px; } a { color: #636363; text-decoration: none; } a:hover { text-decoration: none; color: #636363; } a:active { text-decoration: none; color: #636363; } em { color: #BD1A1D; font-style: normal; font-weight: 700; } Kabo Medinė Lentyna prie Sienos tvirtinamas Plūduriuojantis Mėnulis Lentynos Namų Sienų Dekoras Gyvenimo Kambario, Miegamasis, Vonios kambarys, Virtuvė LB88

1 pastaba:Mes išlaikyti savo privatumą saugu ir nebus atskleisti jokios asmeninės informacijos.

2:Prašome susisiekti su mumis, jei turite kokių nors klausimų.Mūsų po pardavimo komandos bus suteikti jums puikus sprendimas pirmą kartą.

Prekės Specifikacija:

Aprašymas:

Medžiaga: ekologiškas medžio masyvo lentos

Dydis: parodyta nuotraukoje

Specifikacija:

1. UNIKALI: Tai pusmėnulio lentynos yra puikus būdas pridėti unikalų šiltas prisilietimas, tuo pačiu didinant savo troba dekoro.Puikiai tinka mažų niekučių, nuotraukos ir kristalai.

2. MEDŽIAGA: Pagamintas iš medienos medžiagų, ekologiškas, tvirtas ir patvarus.Trijų lygių klasifikacija erdvėje, siekiant patenkinti skirtingų tipų elementų ekranas apdaila, lengvai pridedamas prie sienos.

3. MĖNULIS KAMBARIO DEKORO: Mes teikiame smulkaus pusmėnulio sienų dekoras, kuris padidina kambarį.Dėl savo kompaktiško dydžio, tai half moon sienos lentyna puikiai atrodo ne tik jūsų kambarį, bet taip pat mažesnėse patalpose, tokiose kaip vonios kambarys arba vaikų darželio.

4. PUIKI DOVANA: Gražiai paruošta mėnulis lentynos; garantuoja, kad bus židinio tašką bet kurioje patalpoje.Daro puiki dovana bet kokiai progai-vestuvėms, gimtadieniams, namas-klimato atšilimo ir dar daugiau!

5. UNIVERSALUS: Labai universalus ir puikiai atrodo bet kurioje vietoje.Bus padaryti didelį lentyna, vaikų darželiai, miegamasis, gyvenamasis kambarys, ar netgi vonios kambaryje.

Komplektą Sudaro:

1 x Mėnulis Lentynos

1,Apie Laivybos: Po to, kai jūs užsisakyti produktą, mes išsiųsti jūsų pirkti per 3-4 dienas.Jei turite specialių reikalavimų,prašome palikti mums pranešimą arba susisiekti su mumis tiesiogiai. 2,Apie Grąžinamosios išmokos: Jei prekės yra pažeista tranzitu, galite grąžinti ją per 7 dienas.Kai prašote grąžinti pinigus,pirkėjas turi gauti patvirtinimą iš pardavėjo. 3,Apie prekybos ir Dropshipping: didmeninė, mes pasistengsime suteikti nuolaidą arba nemokamai express shipping", kuri trunka tik 3-8 dienų atvykti.Drop laivyba, mes galėtume išsiųsti prekes savo klientams tiesiogiai ir nebus palikti informacijos apie mus, jei norite. 4,Kaip aš galiu sekti mano sklypo?: Jūs galite sekti savo sklypo apie šią svetainę, naudodami savo sekimo numerį: www.17track.net/en (Nukopijuoti į naršyklės atidaryti) 5,Ką aš galiu padaryti, kai pirkimo apsaugos laikas bėga?: Jei jūsų pirkti apsaugos laikas bėga, prašome susisiekti su mumis ir mes galime jums padėti ją pratęsti.Taigi, jūsų pinigai bus ne eiti į mano sąskaitą.

Žymos: vroom sienų apdaila, kambarį papuošti, ladge medinės lentynos, retro lentynos dekoras, dekoras, vieno sienos lentynos dekoratyvinis, virtuvės įrankis, etagere saugojimas, dekoro namai, miegamasis.

Charakteristikos

Stilius Modernus
Prekės Pavadinimas Ne metalo deviss
Kilmės KN(Kilmės)
Įrengimas Prie Sienos Tvirtinamas
Medžiaga Mediena

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Kabo Medinė Lentyna prie Sienos tvirtinamas Plūduriuojantis Mėnulis Lentynos Namų Sienų Dekoras Gyvenimo Kambario, Miegamasis, Vonios kambarys, Virtuvė LB88

Kabo Medinė Lentyna prie Sienos tvirtinamas Plūduriuojantis Mėnulis Lentynos Namų Sienų Dekoras Gyvenimo Kambario, Miegamasis, Vonios kambarys, Virtuvė LB88

Panašūs produktai: