Aliejaus Ir Acto Druska Pipirai Balionėlis Nustatytas Saugojimo Dėklas Saugojimui Organizatorius

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€14.20

-39%

€23.28

Dalintis

Apie prekę

Savybės:

1. Efektyvi ir Praktiška: aliejaus ir acto Butelių laikikliai, Druska ir Pipirai populiarias balionėliai turi viršūnės, kad išvengti bet kokio nuotėkio, jūs galite turėti jį su viena ranka ir paspauskite atidarymo lengvai pilti.Svirtis išleisti supilkite vamzdžiai yra apribota todėl, kad vaisinių muselių nebus kur nors netoli šių, jei užpildytas su balzaminiu actu.

2. Aukštos Kokybės Medžiaga: Pagaminti iš premium patvarus BPA free stiklo, thuis balionėlis nustatyti sukuria lengvai srautas Druska ir Pipirais.Lengvai daugkartiniai twist-atidaryti dangtelį nerūdijančio plieno ir patvarus stiklas aliejaus ir acto prieskonis rinkinys su padėklu, į populiarias ir butelius su teptuku nerūdijančio plieno klojinius turi sklandžiai aptakus atrodo, kad jis, taip pat daro juos lengvai nuvalykite švarus.

3. Vietos Taupymas: Jie yra stilingas ir neužims daug vietos ant jūsų skaitiklis, jie yra puikus kasdienio naudojimo gražus vakarienė arba įdėti iš vakarėlio.Skaidraus stiklo buteliai leidžia jums gali pasakyti, druska ir pipirai, per stiklą.Visas valgio metu būtina uždarai visi yra suskirstomi į vieną vietą.

4. Ideali Dovana: Jei esate salotų mėgėjas ar maisto entuziastingas, jūs norite būti labiausiai naudojamų daiktų: aliejus ir actas, druska ir pipirai dešinę ranką, gražus pažvelgti ir lengva naudoti, ir jis yra puikus papildymas jūsų stalo.Įvairių naudojami šie dozatoriai yra puikus tiek maisto ruošimo ir aptarnavimo.

5. Rinkinį Sudaro: Rinkinį sudaro 5 vienetų rinkinys, 2 stiklo butelis druskos ir pipirų rinkinys gali turėti 3 oz / 90 ML uždarai, 2 alyvuogių aliejaus ir acto, stiklo buteliukai, dozatoriai gali turėti apie 6 oz / 175 ML.Vienas Tyrimas Plokštelės Laikiklį, kuris apsaugo skaitiklis viršuje atrodo super organizuotas.Aliejus ir actas priemonės 8 H x1.9in(apie 48*205mm), druska ir pipirai butelis priemones 4.8 H x1.9in(apie 48*122mm).

Techniniai duomenys:

Pavadinimas: Aliejaus ir Acto, Druskos ir Pipirų Balionėlis Rinkinys

Apytiksliai Matmenys(apie): Aliejus ir actas priemonės 8 H x1.9in (48*205mm), druska ir pipirai butelis priemones 4.8 H x1.9in (48*122mm)

Medžiaga: BPA Free Stiklo butelis, nerūdijančio plieno

Talpa: aliejus, actas butelis (6 oz / 175ml), druska, pipirai butelis (3 oz / 90ml)

Spalva: Juoda

Taikoma: aliejus ir actas, druska ir pipirai, arba bet koks kitas prieskonis

Pakavimo Sąrašas:

5 vienetų komplektas: 1 Salt Shaker, 1 Paprika Purtyklė, 1 Naftos Stiklo Butelis, 1 Actas Stiklo Butelį ir 1 Dėklas

Žymos: aliejus, druska, urmu dozatorius, grūdų, kaklo apsaugoti, salt shaker, druska vandens desalinator, karštą vasaros pardavimas, druska organizatorius 3 1, grūdų atsisakyti, dizaineris druska dėžutę.

Charakteristikos

Kilmės KN(Kilmės)
Prekės Pavadinimas AIHOME

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Aliejaus Ir Acto Druska Pipirai Balionėlis Nustatytas Saugojimo Dėklas Saugojimui Organizatorius

Aliejaus Ir Acto Druska Pipirai Balionėlis Nustatytas Saugojimo Dėklas Saugojimui Organizatorius

Panašūs produktai: