Aliuminio lydinio bagažo ,20 Colių lagaminą ant ratų ,Nešti-ant vežimėlio atveju

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€75.06

-39%

€123.05

Dalintis

Apie prekę

100% pagaminta iš 1,5 mm storio Kosmoso klasės aliuminio-Magesium lydinio korpusas .

100% Aviacijos rangą " Al-Mag lydinio, atveju suteikia labai smūgiams atsparaus metalo, kuris yra tvirtas ir lengvas,anodavimas procesą,korozijai ,stabilios charakteristikos.Būsto, galite įkelti pajėgumų daugiau nei po 100 kg poveikis testas be jokių iškraipymų.

Du kartus Built-in TSA užraktas

1,saugesnis ,unikalaus dizaino dvigubo built-in TSA užraktas .su tarptautinės sertifikavimo TSA muitinės . 2,Turi 999 rinkiniai slaptažodžio kombinacijos. 3,Naudojant travel sentry patvirtinta spynos leidžia jūsų bagažas būti atrakinta ir patikrinta pagal saugumo patikrinimas ,be žalos. 4,TSA užraktas yra ne įrengtas klavišą ,jie klavišą " yra unikalus muitinės. 5,650 oro uostų ir 37 šalių ,už 2 mlrd. keleivių anually.

4 Spinner 360 laipsnių dvigubi ratai

1,Speciali patentuota konstrukcija suteikia labai gerą apsaugą ratus, kiek bus neįveikiama . 2,Naudojant daugiau dilimui gumos medžiagos. 3,Built-in ritininių metalo veleno ramiai ir sklandžiai. 4,360 laipsnį, du kartus ratų lengvas mobilumo bet kuria kryptimi.Po 100 km svorį geležinkelių bandymas ir jokių ženklas dėvėjimosi ir plyšimo.

Gryno Aliuminio vilktimi

1,Multi-Segmentų reguliavimo patenkinti skirtingus aukštis reikalavimus ir patogiai reguliuoti bet kokio dydžio keliautojas . 2,Pagaminti iš Aliuminio, kvadratiniai vamzdžiai, storis.

4 vnt., Aliuminio apsauginis bamperis kampai

Apsauginis bamperis kampuose dedama ant korpuso ,kurios apsaugo būstą nuo padarytos žalos nukentėjo ir rudenį , padidinti bylos ilgaamžiškumas .

Prabanga aliumininiai vyriai ir vandens įrodymas sandarinimo juosta .

Dvigubi aliumininiai vyriai suteikia papildomą apsaugą tuo atveju,, su vandens įrodymas sandarinimo juosta ,laikyti viduje, sausas ir švarus net ir keliaujant į rainly dienų.

Kelių spalvų variantai.

Žymos: šiaurės vaza, robotas žaislas, cosmet, peint pieštuko atveju, pečių maišą, miegamasis furnitur, atveju iphon, ika saugojimas, piniginė moterims, virtuvės įrankis.

Charakteristikos

spalva Sidabro/Aukso/Juoda/Pilka
vnt rankena 2
Tomas 21
Bagažo Stilius carry-on
Metalo Tipas Aliuminio Lydinys
Spynos tyle TSA
vnt užraktas 2
Kilmės KN(Kilmės)
korpuso medžiaga Aliuminio
Medžiaga Metalo
Modelio Numeris WL-TC20
Produkto Svoris 4.2 kg
Tipas Dėklai & Dėžes
Vilktimi medžiaga Aliuminio

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Aliuminio lydinio bagažo ,20 Colių lagaminą ant ratų ,Nešti-ant vežimėlio atveju

Aliuminio lydinio bagažo ,20 Colių lagaminą ant ratų ,Nešti-ant vežimėlio atveju

Panašūs produktai: