Odinis Kelis Akinių futliarą PU Odos 2/3/4/5/6 Poras akinių nuo saulės Laikiklis Dėžutė Akiniai talpinimo LXH

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€9.40

-20%

€11.75

Dalintis

Apie prekę

Odinis Kelis Akinių futliarą PU Odos 2/3/4/5/6 Poras akinių nuo saulės Laikiklis Dėžutė Akiniai talpinimo LXH Prekės Specifikacija:

Savybės:

1. Apsaugoti savo mylimą akiniai nuo nulio!Įsitikinkite, kad jūsų akiniai ir akiniai nuo saulės, laikrodžiai, papuošalai yra tvarkingi.Nesvarbu, ar namuose ar keliaudami, jūs galite rodyti savo kolekciją.

2. Tai galima laikyti 2-6 poras akinių nuo saulės ir akinių, patogus ir unikalus dizainas langelį.Jūs galite pakabinti spintoje, arba įdėkite jį į tualetinis staliukas.

3. Sutaupyti vietos: Tai lankstymo dizainas, lengva laikyti, labai tinka derinti įvairių drabužių, kiekvieną dieną.Jį galima pakabinti į spintą, už durų, arba ant lentynos.

4. Puikus lauko įranga: akiniai saugojimo krepšys yra lengvas nešioti.Jis gali būti susukti ir taip pat turi dirbti, kuris gali būti pakabintas, dviratį, kuprinė ir kt.Jis tinka saugoti sporto akiniai, plaukimo akiniai, akiniai nuo saulės, akiniai ir akiniai skaitymui saugojimo maišeliai.

5. Aukštos kokybės: Mūsų akiniai, atveju priima patvarus, paprastas ir stilingas dizainas, pagamintas iš aukštos kokybės PU, kurios gali būti saugiai naudojamas visi stiklai.Tai yra apsauga nuo dulkių, apsaugos nuo užsiteršimo, ir vengia štampavimo ir deformacijos.

6. Platus panaudojimas: Visi patinka, taip pat galite saugoti laikrodžiai, juvelyriniai dirbiniai, karoliai, auskarai, žiedai, kosmetika ir kt.Tai, be abejonės, yra lobis langelyje.

Skelbimas:

1. Tikrasis spalva gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos dėl skirtingų monitorių ir šviesos poveikis.Prašome leisti 1-3cm nuokrypis dėl rankinis matavimas.

Specifikacija:

Medžiaga: PU oda

Spalva: juoda, ruda

Stilius: L6403 2 porų, L6402 3 poros, L6401 4 poros, L6392 už 5 poras, L6400 6 poros

Komplektą Sudaro:

1 x saugojimo bylos(akiniai ar akiniai nuo saulės yra ne komplekte)

1,Apie Laivybos: Po to, kai jūs užsisakyti produktą, mes išsiųsti jūsų pirkti per 3-4 dienas.Jei turite specialių reikalavimų,prašome palikti mums pranešimą arba susisiekti su mumis tiesiogiai. 2,Apie Grąžinamosios išmokos: Jei prekės yra pažeista tranzitu, galite grąžinti ją per 7 dienas.Kai prašote grąžinti pinigus,pirkėjas turi gauti patvirtinimą iš pardavėjo. 3,Apie prekybos ir Dropshipping: didmeninė, mes pasistengsime suteikti nuolaidą arba nemokamai express shipping", kuri trunka tik 3-8 dienų atvykti.Drop laivyba, mes galėtume išsiųsti prekes savo klientams tiesiogiai ir nebus palikti informacijos apie mus, jei norite. 4,Kaip aš galiu sekti mano sklypo?: Jūs galite sekti savo sklypo apie šią svetainę, naudodami savo sekimo numerį: www.17track.net/en (Nukopijuoti į naršyklės atidaryti) 5,Ką aš galiu padaryti, kai pirkimo apsaugos laikas bėga?: Jei jūsų pirkti apsaugos laikas bėga, prašome susisiekti su mumis ir mes galime jums padėti ją pratęsti.Taigi, jūsų pinigai bus ne eiti į mano sąskaitą.

Žymos: 4 atvejis, akinių saugojimas, plonas akinių atveju, atveju akinių, multi akiniai atveju, dėklas sunglass, atveju iphon, 145mm, kabelių dėžutė turėtojas, kelis sunglass saugojimo bylos.

Charakteristikos

Modelio Numeris Saugojimo Bylos
Prekės Pavadinimas centechia
Lytis Unisex
Kilmės KN(Kilmės)

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Odinis Kelis Akinių futliarą PU Odos 2/3/4/5/6 Poras akinių nuo saulės Laikiklis Dėžutė Akiniai talpinimo LXH

Odinis Kelis Akinių futliarą PU Odos 2/3/4/5/6 Poras akinių nuo saulės Laikiklis Dėžutė Akiniai talpinimo LXH

Panašūs produktai: