2020 NAUJŲ 1.2 m Užraktas Su 2/3 Klavišą Hamburgas-Lock Lydinio Anti-Theft griežtų Saugumo Dviračių Lankstymo Užraktas Laikiklis Dviračio Grandinės Užraktas

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€9.38

-39%

€15.38

Dalintis

Apie prekę

STILIUS

Savybės:

1. Aukštos kokybės, mažo dydžio, patogus sandėliavimas, graži išvaizda

2. Tvirtas ir patvarus: 26-skyriuje, cinko lydinys, spynos korpusas yra nesunaikinamas, anti-pjovimo ir anti-gręžti skylutę, priima kniedės technologija, siekiant užkirsti kelią smashing į spynos korpusas.

3. Suomijoje, ABLOY spyna core, unikalus apskrito užrakto anga dizainas, galima išvengti techninių atidarymo.Trys klavišai, taip pat pateikiami, spynos korpusas yra pagamintas iš cinko lydinio, ir ne turi ABS danga, kad yra daugiau patvarus ir nerūdijantis.

4.26 skyriuje cinko lydinys, sulankstomas grandinės, lankstus lankstymo dizainas, specialios kniedės, kad lankstymo lengvas ir lankstus, gali būti lengvai saugomi, ir daro montavimo ir transportavimo lengviau.

6. Pridedamas laikiklis ateina su praktišką, aukštos kokybės laikiklis, nr. kuprinė saugojimo ir nereikia nerimauti užrakto niekur įdėti, aukštos kokybės nailono plastiko rėmo užraktas, lengvumo ir gerą ilgaamžiškumą.

Specifikacija:

Svoris: 0.735 kg (su pakuote)

Medžiaga: ABS danga išorinis sluoksnis cinko lydinys užraktas

Ilgis: 85cm (po plėtra)

Sulenktas dydis: 6.6 * 7.5 * 5.5

Užraktas: cilindras

Spynos korpusas: 26-skyriuje pratęstas spynos korpusas kniedės ryšys

Anti-theft: 12 lygį

Pakuotės apima:

1 x Lock

1 x Mount

3 x Klavišus

STILIUS B

Savybės:

1. Aukšto saugumo faktorius, sutirštės plieno kabelis yra greitas ir patvarus išorinis sluoksnis iš plieno laidas apvyniotas su PVC, dilimui ir rūdžių įrodymas, ir išvaizdą, taip pat stilingas ir dinamiškas.

2. Lengva naudoti: Kiekvieną dviračių spynos 2 unikalių klavišus, niekas turi tą patį klavišą.Jums nereikia naudoti klavišą, norėdami užrakinti jį, tiesiog pasiimkite jį kartu, kad jį naudoti, kai užrakinta.

3. Saugus laidas dviračių lock: 1,2 metrų ilgio lanksčios plieno kabelis gali užkirsti kelią dviračių nebūtų pažeistas, pjovimo ir PVC danga padeda išvengti įbrėžimų ir rūdžių.

3. Multi-purpose: bendras ilgis-1,2 m, labai tinka dviračiai, riedlentės, motociklai, motoroleriai, vežimėliai, vartai ir tvoros, kepimo grotelės ir vejapjovės, sporto įranga, vežimėliai ir kt.

4. Šis produktas gali būti užfiksuota lengvai, be raktas yra įdėta.Ateina su dviem raktais, dvigubo draudimo ir užrakto rėmas ir turi skylutę nuo dulkių viršelio dizainas, todėl, kad smėlis ir dulkės ne žalos užrakto core

Specifikacija:

Gamintojas: VAKARŲ DVIRAČIAIS

Spalva: Juoda/Mėlyna/Oranžinė (Išvaizda yra patrauklesnė, nei panašūs produktai.)

Medžiaga: plieno kabelis + pvc (dėmesio medžiagų saugos)

Svoris: 295g

Ilgis: 1.2 metrų (nuo atsiskleisti) (ilgį nustato, naudojimo spektrą)

Užrakto šerdį: peilis vario lock core

Raktas: 2 raktai

Taikoma scenarijus: dviračiai, motociklai, elektriniai automobiliai, motoroleriai, vartai ir tvoros, kepimo grotelės ir vejapjovės, sporto įranga, vežimėliai ir kt.

Pakuotės apima:

1 x Lock

1 x Lock Support

2 x Raktai

Žymos: atidaryti energijos grandinė, dinoka dviračių u lock, dviračių ulock, durų spynos, profesional sulankstomas dviratis užraktas, kaspersky key, stabdžių disko užraktas, originalus lankstymo užraktas, stabdžių dviračių vagystės, dviratį užraktas.

Charakteristikos

Medžiaga PLIENO
Tipas 1 Sulankstomas užraktas
Svoris 1 0.735 KG
Svoris 2 0.295 KG
Funkcijos 2 anti-theft
Tinka Dviračiai, motociklai, vaikiški vežimėliai
spalva 1 juoda
Kilmės KN(Kilmės)
Tipas 2 Kabelis Užraktas
Ilgis 2 1.2 m
spalva 2 Juoda Mėlyna Oranžinė
Funkcija 1 Stiprus Pasipriešinimas
Tipas Kabelis Užraktas
Ilgis 1 85Cm

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

2020 NAUJŲ 1.2 m Užraktas Su 2/3 Klavišą Hamburgas-Lock Lydinio Anti-Theft griežtų Saugumo Dviračių Lankstymo Užraktas Laikiklis Dviračio Grandinės Užraktas

2020 NAUJŲ 1.2 m Užraktas Su 2/3 Klavišą Hamburgas-Lock Lydinio Anti-Theft griežtų Saugumo Dviračių Lankstymo Užraktas Laikiklis Dviračio Grandinės Užraktas

Panašūs produktai: