Nauja Išpardavimas
Dujų ėminių ėmimo maišas, maiše ėmimo maišas 10 - 30l Padidinti

Dujų ėminių ėmimo maišas, maiše ėmimo maišas 10 - 30l

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€7.27

Dalintis

Apie prekę

E-Switch prekės dujų ėminių ėmimo maišeliai turi trijų unikalių privalumų:

1. Vožtuvas yra pripūstos arba evakuota be oro nuotėkis, ir dujų ėminių ėmimo maišas po pripučiamos išlaiko dujų ilgą laiką;

2. Su atrankos skylė viršuje vožtuvą, padas turi būti susieta 15 kartų į tą pačią vietą, siekiant užtikrinti, kad nebus oro nuotėkio, o ne pin akis.

3. Dujų mėginių maišus nėra metano ir kitų medžiagų, vožtuvas yra polipropileno, sandariklio žiedas yra silikono ir pan.

Kaip dujos maiše gamintojas, mes garantuojame, kad vožtuvas yra paprasta naudoti, turi gerą airtightness, nėra dujų nuotėkio, ir yra tiksli mėginių ėmimo.Jis neturi įtakos išmatuoti dujų, dėl mėginių ėmimo oro, ir mėginių ėmimo laikas bus užtikrinti, kad atrankos adatos maiše liks daug kartų.Dujos gali būti saugomi ilgą laiką be nuotėkio, kad išmatuoti dujų, kurias būtų galima patikrinti dar kartą po kelių mėnesių.

E-Pereiti firminių mėginių maišus, kad pasaulio-klasės dujų mėginių maišus

Nepatenkinti, besąlygiškai grąžinimo politika!

Didelio tikslumo nustatymo mėginių maišus, pavyzdžiui, metano iš viso angliavandeniliai, Prašome pasirinkti mūsų specialusis angliavandenilių be metano mėginių maišus

(Jau turi agentus: Jungtinės amerikos valstijos, Olandija, Honkongas, Taivanas, Indija)

Pažadame: kokybės problemų, besąlygiškai grįžti!Lokys grąžinimas prekių!

Mažas krepšys vertė, jokių lakiųjų, aukštos kokybės žaliavų + patentuotas PP vožtuvas

Įmonės adresas: Kambario 814, Zhongtong Pastatas, No. 1 Huangxing Kelio, Yangpu District, Shanghai, Kreipkitės Ponas Tango 15900553609

Gamykla: Shanghai Minhang Plėtros Zonos (Nacionalinės Plėtros Zona)

Mėginių ėmimo maišeliai gali būti naudojamas kelis kartus:

Kai užpildyti standartinę dujų arba imti, tai geriau pakeisti iš anksto įdiegta dujų tris kartus.Maiše gali būti naudojamos pakartotinai naudoti gryno oro ar didelio grynumo azoto plovimo, valymo arba iš anksto įdiegta dujų valymo.Laikykite atokiau nuo atviros liepsnos ir didelės temperatūros, per laikymo ir naudojimo išvengti wspinał aštrių daiktų, rekomenduojamą slėgį maiše neviršija 20KPa;

Taikant įvairias aliuminio folija mėginių maišus:

Produktas yra chemiškai stabilus ir gali laikyti bendrosios pramoninės dujos ilgiau laiko, siekiant užtikrinti, kad koncentracija nesikeičia.Procentai vandenilio (H2), deguonies (O2), azoto (N2), metanas (CH4), anglies monoksido (CO), anglies dioksidas (CO2), pramoninės dujos, dujų, naftos chemijos, aplinkos dujos, ir šiltnamio efektą sukeliančių dujų, gali būti surenkamos.

Tinkamos temperatūros diapazonas -30 laipsnių Celsijaus iki +100 laipsnių Celsijaus

E-SWITCH prekės dujų ėminių ėmimo maišas vožtuvas instrukcijos

Jums gauti mūsų aliuminio folijos maiše.Pirmiausia paspauskite dangtelis su šiek tiek jėgos, tuomet pasukite dangtelį pagal laikrodžio rodyklę taip, kad silikono padas viduje presai viduje.

Vožtuvas uždarytas: rotacija pagal laikrodžio rodyklę pabaigoje;

Vožtuvo atidarymas: nuo išjungti, atidaryti, rotacija prieš laikrodžio rodyklę aplink;

Yra ėmimo anga, ant viršutinio dangtelio, built-in silikono padėklas, gali imtis adatos ėmimo, didelės atrankos tikslumas.Rekomenduojama pakeisti silikono padas apie 15 kartų

Numatytasis maiše vožtuvas su silikono vamzdelis dydis: 3 * 5mm, 4 * 6 mm; tai specifikacija mėginių maišus įžuvinti, bendrasis numatytoji pristatymo.

Kitame maiše vožtuvas su silikono vamzdelis dydis: 5 * 7mm, 6 * 9 mm; šis dydis mėginių maišus, laivybos pastabos.

1. Yra maišelis nesandarus?

Atsakymas: Be nuotėkio, mūsų maiše gali būti laikomi sandariai 1 mėnesį.Jei manoma, per kelias dienas, kad krepšys yra gerokai mažiau dujų, vadinasi, yra problema su kokybės krepšys.Po to, kai mes išpūsti maiše, žmonės stovi aukščiau maiše, ir maiše nebus nuotėkio.Jei mes imtis vienas mėnuo po maiše yra išpūstas ir nuotėkis yra nustatyta, maišas bus grąžintas.

2. Kokie privalumai E-SWITCH prekės mėginių maišus?

A: visų Pirma, mes esame srautas reguliuojamas mėginių maišus, patentuotus produktus, imitacija; gali būti mikro-reguliuoti srautą.Nelaidus orui, oro sandarumas yra labai geras; mūsų silikono padėklas gali būti neaustines 15 kartų, nėra oro nutekėjimo.Vidaus adatos paprastai nuotėkio 5 kartus.Labai taupo problemų pakeisti kilimėlio.

3. Yra maiše mažai fone?

A: Mūsų aukštos kokybės membranos, importuotų iš mėginių maišus tvarkomi.Foninė reikšmė yra labai mažas, todėl labai tinka trečiosios šalies bandymų bendrovės " didelės paklausos tyrimų, pavyzdžiui, aptikti metano, bendras angliavandenilių ore.

4. Koks yra skirtumas tarp vieno vožtuvas ir dvigubo vožtuvo?

A: vieno vožtuvas yra maiše su E-PEREITI vožtuvas įrengtas.Dvigubas vožtuvas yra pavyzdys maišelį su dviem E-PEREITI vožtuvai įdiegta į jį.Vienas vožtuvas maiše įleidimo ir išleidimo yra per vožtuvas; dvigubo vožtuvo, vienas vožtuvas, įsiurbimo, ir kitas vožtuvas dujų.Privalumas-dvigubas vožtuvai yra, kad kelios mažos talpos oro pagalvės gali būti sujungti nuosekliai, kad sudaro didelę dujų ėminių ėmimo maišas, ir dujų mėginių maišus, galima patogiai išvalyti vieną įėjimo ir vieną lizdą.

Žymos: plastikiniai mėginio krepšiai, sterilūs maišeliai mėginys, džiuto mėginio krepšiai, imties krepšiai sandari, custom mėginio krepšiai, folija mėginio krepšiai, paruoškite mėginio krepšiai, mylar mėginio krepšiai, kvepalų mėginys krepšiai, imties krepšiai balta.

Charakteristikos

"PASIDARYK pats" ir Reikmenys Santechnikos darbai

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Dujų ėminių ėmimo maišas, maiše ėmimo maišas 10 - 30l

Dujų ėminių ėmimo maišas, maiše ėmimo maišas 10 - 30l

Panašūs produktai: